miercuri, 22 februarie 2012

Rasfat cu miros de ciocolata ! ♥




Daca tot am incheiat astazi Giveaway-ul organizat impreuna cu cei de la Lush m-am gandit sa va vorbesc despre un alt produs pe care l-am tot incercat de la ei :) .

Produsul se numeste Soft Couer si este un ulei de masaj in stare solida ...Si ca orice produs nou pe care il incerc , mi s-a parut ciudat si nu ma asteptam ca aceasta inimioara sa se transforme in ulei :)


Nu sunt eu specialista in masaj pentru ca niciodata nu m-a pasionat . Consideram ca e pur si simplu o pierdere de timp mai ales daca e facut dupa ureche asa ca nu am incercat niciodata produse asemanatoare !
Insa atunci cand l-am incercat mi-a placut si am mai incercat inca o data si inca o data :D .
Imi place acest produs pentru ca este asa de usor de aplicaat !! Doar il iei in mana si il aplici unde doresti sa te masezi iar apoi masezi usor locul :) . Este chiar un mic rasfat la tine acasa pe care il poti realiza in weekend dupa o saptamana lunga sau chiar si zilnica daca iti permite timpul !


Ajungand la partea delicioasa , miroase a cacao si portocale !! Combinatie mea preferata( care o caut si intr-un spray de corp daca stiti ceva de genul astept sa imi lasati numele lui in sectiunea de comentarii )


Este un produs care pe mine m-a cucerit ( poate si datorita formei lui foarte dragute ,care acum s-a mai stricat :( ) ! Imi place cum se simte pe piele si nu exista senzatia aceea de uleios=neplacut atunci cand este aplicat !



Ehh..se pare ca cu cat incerc mai multe produse Lush cu atat vreau sa incerc si mai multe :) .
Ce parere aveti despre produsul asta?:)

Va pup!



***Produsul a fost primit spre testare de pe http://www.lush.ro/ro.Toate opiniile sunt ale mele si sunt bazate pe experiente proprii impreuna cu acest produs .Nu primesc nicio compensatie in urma acestui review !



♥ ♥ ♥

Dariaa

8 comentarii:

  1. @Cupcake:it iss !! chiar ca as manca acum o cioco cu portocale !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am testat un ulei solid pentru masaj de la Lush.Al meu a fost cu unt de shea si unt de cacao.O incantare!<3

    RăspundețiȘtergere
  3. O doamne! de asta nu stiam :-< vreau :(

    RăspundețiȘtergere
  4. minunat pare...am cumparat si eu ceva de genul pentru sarbatori , cu sclipici...dar nu am apucat sa-l folosesc , mi l-a ...rapit fiica-mea :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai fetelor! L-am avut si eu si miroase frumos, hidrateaza, toate bune, insa! Partea aceea cu ciocolata se intinde peste tot. Zici ca esti murdara de noroi in cel mai bun caz. Am fost nevoita sa indepartez partea cu ciocolata - si deci am aruncat cam 20% din produs. Ceea ce nu mi-a convenit deloc ca n-a fost tocmai ieftin. Cred ca unul din celelalte uleiuri de masaj solide ar fi mai indicate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mmmm... arata ca o bomboana de ciocolata ♥♥♥

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥