sâmbătă, 16 mai 2015

What's in my makeup bag? Tag

 Hi girls!
Revin cu un tag pe care vreau sa il fac inca de cand m-am apucat sa scriu pe acest blog, dar am tot uitat de el. Mie tag-urile mi-au placut intotdeauna si trebuie sa fiu sincera ca am ales sa il fac pentru ca e mai usor. Nu-mi vine sa cred cate lucruri am de facut si ca tocmai acum nu ma simt bine. Exact cand ar trebui sa muncesc la capacitate maxima. Plus ca in doua saptamani e si ziua mea. Dar na, asa se intampla, sa trecem insa la tag.



 Sunt obișnuită sinceră să fiu să-mi iau toată casa cu mine când plec la facultate. Și vorbesc serios! Cred că dacă aș face un "What's in my bag" a-ți zice că nu sunt sănătoasă. Sau poate că și voi faceți la fel. Când vine însă vorba de portfard, depinde foooarte mult de ceea ce am de făcut în ziua respectivă. Sau mă rog, ce plănuiesc să fac, nu neapărat ce o să se și întâmple.
 
 
   
 Primul lucru din portfard ar fi pudra. În prezent am Sephora Compact Mineral care e de fapt un fond de ten pudră, însă aplicat cu o pensulă kabuki funcționează destul de bine că o pudra de fixare.
  
   
 Al doilea lucru este bineînțeles pensula cu care aplic pudra și anume Pensula Kabuki de la Mariounaud, de care v-am mai spus. N-am reușit nici acum să îmi cumpăr o pensula calumea și trebuie neapărat să mă ocup de această problemă care nu mai suportă amânare!
 
 
  Un alt lucru care m-am obișnuit să îl țin după mine este tușul. Folosesc tușul Liquid Ink Eyeliner de la Essence de ceva timp și mă declar foarte mulțumită. Drept dovadă l-am recumparat de nenumărate ori!



 
 Lucrul care nu poate să lipsească din portfardul meu în ultimul timp este rujul! Vă mărturiseam asta iarnă că m-am îndrăgostit de culorile îndrăznețe pentru buze precum mov  maro închis și roșu. Acum însă, a venit căldură și sincer nu prea mai îmi vine să port astfel de culori. Și cum eu nu prea eram cu rujurile până acum, nici nu am nuanțe de primăvară-vară. Singurul ruj pe care îl am este 133 Rosewood Nonchalant de la L'oreal. Este un roz care se potrivește cu orice și l-am tot purtat în ultimul timp!



Ultimul lucru ar fi o cremă de mâini de la L'occitane care îmi place foarte mult. N-am avut probleme până acum cu mâinile uscate până anul asta, dar toate au un început. Așa că m-am obișnuit să port o cremă de mâini cu mine peste tot.



Cam asta este tot! În funcție de zi poate îmi mai iau cu mine blush-ul sau fondul de ten și bineînțeles pensulele cu care le aplic.
  Voi ce purtați în portfard?  :)

Nu uitati ca ma puteti vota AICI: http://www.beautyblogging.lorealparis.ro/galerie

♥♥♥
Dariaa

3 comentarii:

  1. Ce frumos este rujul <3 Si portfardul <3 Si eu car o gramada de lucruri dupa mine la facultate :)) cred ca am prin geanta in jur de 4 rujuri , pe care nu prea le folosesc niciodata :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc!! Haha si eu am patit asa asta vara, aveam toate rujurile dupa mine plus fond de ten, blush etc. Mai aveam putin si luam si Naked-ul dupa mine :))

      Ștergere
  2. Crema de maini imi place si mie tare, tare mult!

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥