luni, 16 martie 2015

Cosmobeauty 2015 - impresii&cumparaturi

 Nici nu vreau să-mi amintesc de câte ori am zis că mă duc la Cosmobeauty sau Makeup Fest și n-am ajuns niciodată. Anul asta însă mi-am pus în cap că ajung chiar dacă plouă, ninge sau e vreo tornadă.
 Așa că astăzi m-am trezit devreme am venit la București și la 12 mă îndreptăm cu prietena mea Lorena care este makeup artist și o găsiți AICI către Sala Polivalentă.
 Vă mărturisesc că nu știam cum este la un astfel de eveniment dar eram foarte încântată și asta pentru că știam că o să fie standul Inglot acolo. Spre rușinea mea, de când m-am mutat aici nu am apucat să ajung la magazin la ei și eram tare curioasă să le încerc produsele.
 Prima impresie a fost una destul de bună. O groază de standuri(majoritatea însă cu produse sau tratamente pentru corp) și spre surpinderea mea...o groază de lume!

  
 La standul Inglot cred că m-am reîntors de vreo 5 ori. Era o mare nebunie, toată lumea se împingea, toată lumea cumpără și un ruj și un fard și un tuș. Să vă spun sincer era de înțeles, aveau reduceri extrem de bune la o groază de produse. Eu mi-am luat doar un tuș(care e un turcoaz superb) și un blush. Și asta doar pentru că restul produselor nu erau ceea ce căutăm eu acum. Sunt mândră de mine că am reușit să fiu cumpătata și nu m-a luat vălul, cum se întâmplă de obicei. 


 Nu puteam să nu mă învârt și pe la standul Melkior, pentru că de o săptămâna mi-a rămas gândul la un iluminator și acum mai nou vreau și niște farduri de la ei. Aveau însă doar o reducere de 10% care nu prea m-a tentat așa că o să mă duc până la urmă în magazine să profit de ofertă lor. *La 6 farduri primești o paletă magnetică gratuit*.
 Am stat puțin să mă gândesc dacă să cumpăr niște gene false de la Cupio și un adeziv de gene și până la urmă am plecat de acolo fără ele și chiar mă oftic. Dar până la urmă nu e ca și cum erau ultimele gene false și ultimul adeziv deci nu e o tragedie așa mare.
 În rest nu m-a atras mai nimic...Ba nu mint! Am rămas cu ochii la paletele de la Make-up Atelier Paris! Acum știu sigur ce farduri îmi cumpăr, după cele de la Melkior că pe ele am pus ochii prima dată!


 Pe de altă parte, am revăzut-o pe Daniela pe care o găsiți pe FB AICI și pe blog AICI. Am avut ocazia să o văd la treabă și am văzut un machiaj realizat de ea, modelul fiind chiar Maria pe care o găsiți AICI si pe care nu o mai văzusem de foarte mult timp. Eu sunt curioasă ce și-au luat că știu că erau puse pe cumpărături deci aștept impresii& un haul mai bogat decât al meu!

 
 Din păcate nu am apucat să văd și demonstrația Andrei pe care o găsiți AICI însă am tras puțin cu ochiul când am trecut pe la stand-ul Atelier Paris și mi-a plăcut mult ce am văzut acolo.
 

 Ca o impresie generală, mi-a făcut mare plăcere să merg la Cosmobeauty chiar dacă mi s-au părut puține standuri cu machiaje. Partea bună este însă că am reușit să revăd niște fețe tare dragi cu care sper că o să mă mai întâlnesc și desigur că am apucat să-mi bag nasul prin toate produsele Inglot.
 Voi ați fost la Cosmobeauty?

♥♥♥
Dariaa

2 comentarii:

  1. Multumesc frumos pentru cuvintele laudative :)))) Eu ma bucur ca te-am revazut si multumesc de sustinere. Pai eu mi-am luat ceva.... niste pigmenti ( 4 cred ), un gel eyeliner, o pudra iluminatoare, o oja si gene falseeeeeee. Pregatesc si eu postarea cat de curand ;)

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥