joi, 5 februarie 2015

My top 3 lipsticks for WINTER

 Intodeauna am admirat culorile rujurilor puternice, însă mi-a fost frică să le încerc. Nu știu de ce, dar pur și simplu nu mă simțeam bine când purtăm um ruj mai strident. Țin minte și acum când am încercat prima data să folosesc un ruj roșu că am zis"Clar așa ceva, nu e pentru mine!".
 Totuși uite-mă acum, doi ani mai târziu, îndrăgostită de 3 rujuri destul de îndrăznețe de care nu mă așteptăm să mă aproprii vreodată.

 

 Sunt de părere că un ruj poate să schimbe total cum arată un machiaj și o ținută. Și ăsta e motivul principal pentru care îmi plac atât de mult rujurile pe care o să vi le prezint azi.
 Este vorba despre:


1.Rimmel London - 130 Cutting Edge
2.Nyx - BLS 11 
3.Make up forever - Rouge Artist Intense 43

 Să va spun câte ceva despre ele:
 Primul dintre ele și anume Rimmel London - 130 Cutting Edge este o nuanța deosebită care mie îmi place foarte mult și nici nu știu cum să o descriu. În tub pare mov, pe buze pare un roșu închis cu tente de roz. Este însă un ruj care rezistă foarte bine și pe care îl folosesc foarte des.


(poza este destul de nedreapta pentru ruj, insa nu eu sunt de vina, ci camera mea)

Nyx - BLS 11  este un ruj pe care l-am comandat de Black Friday de pe Makeup Shop și pe care l-am așteptat cu sufletul la gură pentru că nu știam cum o să arate defapt. Mi-a fost frică la început să îl comând, însă am zis că nu are ce să fie așa rău... Ori e un maro foarte închis și o să îl folosesc într-un machiaj fantezie ori e ceva purtabil. Și am avut noroc să fie a două variantă!



 Singurul defect la rujul ăsta ar fi că e sidefat. Însă nu se vede deloc odată ce e aplicat. Și e atât de cremooos!!

 Make up forever - Rouge Artist Intense 43 este favoritul dintre favorite!! Poate că dacă nu l-aș fi avut în setul cadou de la Make up forever pe care l-am primit de Sfântul Nicolae, nu m-aș fi îndurat să îl cumpăr și ar fi fost o mare prostie! E intens,cremos, rezistă foarte bine pe buze și arată superb!!  E cel mai bun ruj pe care l-am încercat până acum, fără să exagerez!
  


 Cam astea sunt favoritele mele! Nu v-am spus foarte multe despre fiecare în parte pentru că vreau sa fac recenzii separate.
 Voi ce rujuri ați purtat iarnă asta?

P.S Urmariti-ma si pe noua pagina de facebook:
 https://www.facebook.com/beautyfique?fref=ts
♥♥♥
 Dariaa

2 comentarii:

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥