joi, 7 ianuarie 2016

2015, I'm proud - 2016, I'm ready!

 2015 a trecut imediat pe lângă mine. A fost un an plin. Am râs, am plâns, am fost fericită, am fost supărată. Am avut parte de o groază de experiențe, am cunoscut mulți oameni noi și am învățat multe lecții. Au fost luni care au trecut mai repede, au fost zile care simțeam că nu se mai termină. Dar acum când am intrat în noul an, am tras linie. Și pot să spun că sunt mândră de anul care a trecut. Sunt mândră de ce am realizat, sunt mândră de cine am devenit. De multe ori când mă apuc de scris aici, am tendința să transform aceste poștări în unele destul de personale. Îmi pare rău, dar atunci când mă apucă mânia scrisului, așa mi se întâmplă.

 Ca să vorbim strict de realizările legate de blog, trebuie să încep cu faptul că am revenit aici. Încet, cu câteva postări în fiecare lună, am reușit să vă scriu câte ceva, de fiecare dată când aveam timp. Îmi doresc mai mult timp. Dar stau atât de prost la capitolul timp management, încât mă mir că am timp să fac și jumătate din chestiile pe care trebuie să le fac. (Asta e una din dorințele mele din anul 2016, să îmi organizez timpul mai bine!)
 
 După ce am revenit pe blog mi-am luat inima în dinți și m-am înscris la Școală de Beauty Blogging L'oreal Paris. M-am înscris în fiecare an de când a început și anul asta în sfârșit am fost acceptată. Nu pot să spun că am dat tot ce am mai avut mai bun, dar a fost o experiență extraordinară! Vreau să particip încă o dată, că să demonstrez că pot mai mult. Deasemenea la Gala L'oreal am avut șansa să reîntâlnesc fete minunate sau să le cunosc pe cele pe care nu le-am văzut niciodată.
 


 Anul trecut am avut ocazia și să particip la Digital Divas, unde mi-am petrecut ziua inconjurata de bloggarite. A fost un eveniment care pe mine m-a impresionat și mi-a plăcut extrem de tare. Cu siguranță e o experiență pe care vreau să o repet și la anul. Denisa și Stefana, aveți grijă de mine și la anul? Haha.

 Mi-am luat inimă în dinți și mi-am făcut și canal de youtube. Deși am postat doar un filmuleț, o să mai urmeze și altele. Să nu credeți că stau degeaba, încerc să găsesc o lumină care să coopereze cu cameră mea. Cel puțin momentan, pentru că plănuiesc să o schimb imediat ce bugetul îmi permite.
 


 
 Cred că lucrul care m-a făcut să mă simt împlinită în ceea ce privește anul 2015 a fost însă, cursul de makeup pe care l-am început în noiembrie. Îmi doream de  mult să urmez un curs, iar oportunitatea care s-a ivit a fost perfectă. N-a fost ușor deloc. Programul a fost infernal din cauza facultății, dar nimic nu m-a oprit să îmi urmez visul. Acum mai am doar câteva zile din curs și abia aștept să îl termin și să va povestesc în amănunt despre toată experiență.


 Eu abia aștept să văd ce îmi rezervă anul 2016. Sunt optimistă și presimț că o să fie un an bun. 
 Voi de ce realizări sunteți mândri din anul 2015? 

♥♥♥
Dariaa

2 comentarii:

  1. ce frumos ca ai fost la intalnirea cu bloggeritele si le-ai cunoscut pe Denisa si pe Stefana.Vreau si eu !! te pup.Pentru mine 2015 a fost un an minunat.Poate scriu si eu putin pe blog despre el.Pot sa ti fur titlul ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, eu te astept la Bucuresti cu placere!❤️ sigur ca poti, go ahead! Abia astept sa iti citesc postarea!

      Ștergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥