marți, 26 ianuarie 2016

My Top 5 Youtubers

 Hello, hello! Vă scriu dintr-o mică pauză dintre două examene.  Am citit mai mult decât este omenește posibil zilele astea și dacă nu iau o pauză simt că o iau razna. Îmi propusesem luna asta să vă scriu cât mai mult, dar au intervenit o groază de chestii așa că n-am avut cum. Vă spuneam pe instagram(dacă nu mă urmăriți, căutați-mă și dați-mi follow: beautyfique, postez mult mai des acolo, aproape zilnic în ultima perioadă) că va pregătesc un review la corectorul de la Catrice. Nu am uitat, însă un review necesită mai mult timp și vreau să îl fac "ca la carte" cu multe poze și informații, așa cum v-am obișnuit.
 Astăzi însă vă propun o lectură lejera. O să vă arăt TOP 5 Beauty Gurus de pe Youtube pe care mie îmi place să îi urmăresc și care cred că chiar livrează informații utile.  O să urmeze  top 5 beauty gurus si din Romania so stay tuned!

5.Tanya Burr - YT:Tanya Burr -https://www.youtube.com/channel/UCrIIH7yHQugaUuoTZDoEUuQ


 Pe locul 5, am ales să o pun pe Tanya Burr. Pe ea am descoperit-o recent, deși are canal de youtube de mult timp. Îmi place personalitatea ei. E super calmă și mă liniștește de fiecare dată când mă uit la filmulețe ei. Îmi place și conținutul pe care îl postează. Mereu informativ.  

4.Kandee Johnson-YT:kandeejohnson-https://www.youtube.com/user/kandeejohnson


 Kandee e o persoană pe care o admir foarte mult atât pentru talent cât și pentru personalitatea ei. O urmăresc peste tot în social media și în afară de postările pe care le are legate de beauty și makeup, are o groază de postări motivaționale. În special pe Facebook, mi se pare că mereu încearcă să posteze lucruri care să te motiveze să continui în orice faci chiar dacă îți este greu.  


3.Julya Graf - YT: MissChievous- https://www.youtube.com/user/MissChievous


 Pe Julia am descoperit-o tot relativ recent și îmi place de mor! Are niște clipuri pe care ea le numește "What's în my mail" pe care le urmăresc mereu și trebuie să recunosc că devin puțin geloasă..  
 E foarte simpatică și lucrul care îmi place cel mai mult la ea e că este sinceră! Chiar și atunci când are firme care îi trimit produse, nu se sfiește să spună de la început că nu o să folosească un anumit produs pentru că nu consideră că i se potrivește. 

2.Wayne Goss -YT:gossmakeupartist-https://www.youtube.com/user/gossmakeupartist Pe Goss îl urmăresc de foarte mult timp, încă de la începuturile lui. Chiar dacă calitatea clipurilor lui a fost la un moment dat îndoielnică-în sensul că cam avea tendința să pună nume care să atragă cât mai mulți view-uri, mie îmi place în continuare. Mi se pare ca toate clipurile lui sunt super informative și chiar știe despre ce vorbește! 


1.Emily Noel - YT:emilynoel83-https://www.youtube.com/user/emilynoel83


 Pe primul loc. o plasez pe Emily Noel și o să vă explic și de ce. Îmi place faptul că știe să facă un review foooarte bine! Îți arată cum aplică produsul, cu ce, cum se comportă la câteva ore după aplicare etc. Mi se pare o cantitate mare de muncă, dar rezultatele cu siguranță merită. În review-urile ei o să găsești multe detalii și o să fie mereu evidentiate atât părțile bune cât și părțile proaste. Deasemenea îmi place că vorbește despre toate brand-urile posibil și e greu să nu găsești un review pe canalul ei la ceea ce cauți. Am plasat-o pe primul loc, deși clipurile în care prezintă machiaje nu-mi plac. Nu mi se pare că face nimic deosebit și de multe ori blending-ul nu e extraordinar. Acum pot să zic că am și un ochi critic, de când cu cursul asta și nu din tendința de a mă da mare, dar pur și simplu profesorul meu m-a învățat să observ anumite greșeli și să nu le fac.  
  
 Cam ăștia sunt youtuberi mei preferați, ai voștri care sunt? 
 Acum mi-am dat seamă că am uitat-o pe Jaclin Hill, dar aia e.  :) 
 Vă pup! 


♥♥♥
Dariaa

2 comentarii:

  1. i love wayne goss si tanya. toata luna decembrie m-am uitat la vlogmas la tanya si la zoella :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu m-am uitat la tanya, e simpatica tare! :)) Am si uitat de zoella, tot anu trecut am descoperit-o, zici ca am trait pe alta planeta pana acum..

      Ștergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥