sâmbătă, 21 februarie 2015

My everyday makeup brushes. ♥

 Încă de când am început să scriu pe blog am început să iubesc pensulele de machiaj. Acum, nu văd cum m-aș descurca fără ele. Le folosesc în fiecare zi și nu aș renunța la ele.
 Rutina mea nu este una simplă, dar nici una complicată și am ales să vă arăt astăzi cele 5 pensule pe care le folosesc în fiecare zi pentru a mă machia.
 Am tot schimbat câte ceva în rutina mea în ultimul timp dar simt că în acest moment sunt mulțumită de cum se îmbină toate produsele și probabil pentru o vreme va rămâne așa.


1.Real Techniques Expert Face Brush
 Este pensula pe care o folosesc pentru BB Cream-ul de la Lioele și cu care mie mi se pare că se îmbină de minune. Îmi place că nu este o pensula cu dimensiuni mari și întinde bine produsul nu lasă linii și la sfârșit față are un aspect plăcut. Până recent, am folosit Sigma F80 pentru BB Cream pentru că eram obișnuită să folosesc pensula aceea cu absolut orice BB Cream, cremă nuanțatoare sau fond de ten. Însă am descoperit că această combinație este mult mai bună.
 Preț:43 lei.
 Poate fi achiziționată de pe Makeup Shop de de AICI.



2.Elf - Stipple Brush
 Stipple brush este una dintre primele mele pensule și una dintre cele care îmi place cel mai mult. Este o pensulă versatilă. Eu cel puțin am folosit-o și pentru fond de ten și pentru blush și pentru pudră.
 Deasemenea am observat că pensulele de la Elf au un raport calitate-preț extrem de bun. Asta pentru că tocmai am realizat că am această pensulă de 3 ani și încă este în regulă. Lucrul care mă miră cel mai mult e că nu pierde fire de păr la spălare.
 În prezent, o folosesc pentru aplicarea blush-ului și anume un cream blush de la NYX.
 Preț:22 lei. (pana pe 22 februarie cei de la ELF au insa reducere la taota gama studio deci costa 15,4 lei daca o comandati acum)
 Poate fi achizitonata de pe Elf de AICI.



3.Marionnaud-Kabuki Brush
 Pensula asta kabuki am cumpărat-o în timpul reducerilor și am fost foarte încântată să o încerc. Nu este deloc însă o pensula așa cum îmi doresc eu. Pierde o groază de păr, mai ales atunci când aplic pudra pe față ceea ce e incredibil de enervant.
 Cu toate astea, o folosesc pentru că momentam nu am o altă pensula de acest gen și nu vreau ca odată aplicată pudra, față mea să arate ca o masca.



4.Essence-Shadow Brush
 Este una dintre pensulele care m-au surprins extrem de plăcut. Este foarte bună având în vedere că a costat foarte puțin. O folosesc pentru a aplica fard pe pleaoapa mobilă însă este un pas opțional, depinde de cât timp am la dispoziție să mă machiez.
 Preț:12 lei
 Poate fi achizitionata de la standurile Essence din magazine precum Auchan, Douglas etc.
 Va las link-ul paginii de FB Essence România pentru a va putea informă unde găsiți aceste standuri:
https://www.facebook.com/pages/Essence-Romania/378919335505290?fref=ts



5.Sigma-Blending E25
 E probabil cea mai iubită pensulă de ochi pe care o dețin. Este extem de bună pentru a aplica fardul în pliu și pentru a îl estompa! O folosesc zilnic împreună cu fardul Buck din paleta NAKED pentru a îmi evidenția pliul.
 Preț:14$ aproximativ 49 lei.
 Poate fi achizitonata de AICI.


 Cam astea sunt pensulele pe care eu le folosesc în fiecare zi!
 Voi câte pensulele folosiți când va pregătiți?
 Vă pup!
  
♥♥♥
 Dariaa

2 comentarii:

  1. Si eu am pensula pentru fond de ten de la Elf Stipple si imi place mult. Mai nou imi place pensula clasica pentru aplicarea fondului de ten, desi initial nu ma intelegeam cu ea...se mai schimba gusturile. Si cred ca depinde si de produs, dar si cum este tenul in momentul aplicarii produselor de machiaj, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar depinde de produs si de ten:d!!!! Eu nu m-am inteles niciodata cu pensula clasica:(

      Ștergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥