luni, 3 octombrie 2011

Review - Wild Thing - Too faced ♥

Niciodata nu stiu cum sa incep postarea ...Buna fetelor sau ce faceti ?
E oricum ar fii vreau sa realizez acest review , pentru ca am vazut ca sunteti interesate sa aflati mai multe despre acest set . :)

100_3389

L-am achizitonat din Sephora la reducere si a costat doar 68 de lei . Am ramas uimita si bineinteles ca nu puteam sa scap aceasta oferta . Imi doream de mult un set ca acesta :) .

100_3390

Aici puteti vedea ingredientele si produsele cu care vine . Sunt 3 produse full size + mini size de la primer-ul de fata , dar e destul ca sa il poti testa .

100_3392

Iuuubesc portfardul !! :) Este foarte incapator si foarte dragut :) Sunt asa mandra de el , abea astept sa ma duc in excursie sa il iau cu mine :) . Incape si o paleta sleek in el .

100_3394

Despre produse in general pot spune ca nu m-au dezamagit ba mai mult m-au convins sa investesc in produse mai scumpe :) . Au toate un miros specific de ciocolata inafara primerului de fata.

100_3395

Ambalajele sunt suuper cute !! :) Imi vine sa le pun in vitrina mai ales pudra . It's so special!

100_3396

Acesta este bronzerul Chocolate Soleil . Are o aroma de ciocolata care persista si dupa aplicare . Arata foarte bine si natural si cred ca ar fii bun pentru mai multe nuante de ten de la deschis la mediu , totul depinde de cat de mult aplici si cat de bine il blenduiesti .

100_3398

Este foarte pigmentat, moale si foarte usor de folosit ! Daca nu va plac bronzerele cu siguranta acest produs va va face sa le iubiti ! :)) Cel putine pe mine m-a facut .

100_3412

Inca cred ca nu e chiar super ok sa il folosesc la scoala , dar il folosesc in weekend-uri cu cea mai mare placere !! Sunt curioasa cum arata in poze cu flash :) .

100_3399

Primer-ul m-a impresionat , insa nu stiu sigur daca e de bine sau de rau . Are o consistenta cremoasa si galbuie spre bej . Mi se pare ca are un pic de culoare pentru ca atunci cand il intind pe piele simt ca acopera putin ( f.putin ) unele imperfectiuni .

100_3408

Nu imi place ca se absoarbe imediat in piele si devine foarte uscat pe piele . De la un primer vreau sa imi lase fata smooth ....like satin !! :)) E adevarat ca minimalizeaza un pic pori si matifiaza tenul .

100_3401

Ajungem si la luciul de buze care este favoritul meu . Iubesc tot de la el de la ambalaj la nuanta , la miros si la cum se aplica .

100_3404

Are 2 culori care se combina atunci cand ies si il aplicam pe buze.. cam asa:

100_3405

Overall este o nuanta superba si este exact ceea ce caut eu :) . Este destul de natural chiar daca are particule de slipici :) aa si foarte pigmentat si iti vine sa-l mananciiiiii ....

100_3406

Despre rimelul acesta v-am mai povestit . Nu aveam mari asteptari de la el .Cand l-am desfacut am strambat din nas , pentru ca tot a ciocolata miroase dar a ciocolata amaruie ..foarte amaruie :)) . L-am incercat intr-o "criza " si pot spune ca de atunci nu m-am mai despartit de el .

100_3402

Separa si alungeste genele like a Dream :) . No pictures with my lashes boo :( Sorry..

Cred ca per-total a fost o investie INCREDIBILA , pentru ca doar primer-ul de fata m-a dezamagit :) . Celelate produse le fac loc in rutina mea cat mai des si profit de ele la maxim .
Cu siguranta recomand acest set daca inca mai este valabil ..
Daca mai aveti intrebari nu ezitati sa le puneti in comentarii :) .
Va puup !!!

♥♥♥
Dariaa

16 comentarii:

  1. Vai, cat de bine arata :X. Si pretul este divin :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincera sa fiu, mie primerul Too Faced imi place mai mult decat oricare altul.. si am incercat o gramada :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :X too faced rulz... am vazut si eu rimelul in magazin la farduri.ro si e asa micut :)) sa le folosesti cu placere>:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce super..sa te bucuri de ele...sper sa vad candva si rimelul pe genutele tale:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mi-am luat setul de 2 ori :)). Mi se terminase bronzerul si era mai avantajos sa iau alt set decat bronzerul separat :)) Sa le folosesti cu placere, pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  6. ce bine arata toate:x.sper sa am si eu someday...sa le fol k placere:*

    RăspundețiȘtergere
  7. e foarte frumos setul, dar trebuie sa recunosc ca te invidiez pentru gentutaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Ami:interesant!! O sa ii mai dau o sansa:)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Alexandra Rotaru:da e micut tare!:))

    RăspundețiȘtergere
  10. @Dia:Am uitat complet de poza!:)
    O sa il vezi cu siguranta:)

    RăspundețiȘtergere
  11. @It's Friday Somewhere:Good luck !:)

    RăspundețiȘtergere
  12. @World Of Leea::)))) it's so cute:o3

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥