joi, 20 noiembrie 2014

Pura pasiune.

Cand m-am apucat de blog, am stiut sigur ca asta vreau sa fac. Nu din cauza cadourilor, al premiilor sau altor chestii de genul asta ci pentru ca imi placea sa scriu. Nu am spus la nimeni si m-am apucat de treaba. Si scriam, chiar daca pentru o perioada practic nu scriam pentru nimeni. Dar eram constienta ca toata lumea a pornit de aici si nu m-am descurajat. A urmat o perioada in care postam mai tot timpul. Si iubeam sa fac asta. Iubeam sa pierd ore in sir facand poze si scriind articole.Si desi dedicam destul de mult timp blogului, nu am reusit niciodata sa il aduc la nivelul la care vroiam. Poate si lipsa de experienta si varsta au fost niste cauze.
Am stiut din prima clipa ca asta nu e o pasiune trecatoare. Nu o sa uit niciodata cand am vazut primul filmulet de beauty de pe youtube si anume Makeup Collection al faimoasei juicystar07. O admiram in primul rand pentru curajul de a se filma si pentru curajul de a posta filmuletul intr-un mediu online unde poate sa il acceseze oricine. Si atunci pot sa zic ca mi s-a trezit interesul pentru tot ce inseamna cosmetice. Imi sclipeau ochii cand vedeam zeci de farduri de la MAC de care pana atunci habar  n-aveam, cand vedeam palete si blush-uri si o groaza de produse inghesuite in sertare.
Am inceput sa urmaresc zeci de filmulete, am descoperit si alte fete si am ramas uimita ca exista o comunitate atat de mare.Iar intr-o zi m-am gandit daca exista asa ceva si in Romania.Pentru ca vroiam sa ma alatur acestei comunitati de beauty, insa eram constienta de faptul ca nu as putea sa fac filmulete si sa le pun pe youtube. Nu aveam curajul necesar si nici nu dispuneam de o camera foarte buna. Si asa am descoperit-o pe Maria pe care toata lumea o stie drept Special Koko ( http://www.special-koko.com/ ).Am dat un search pe google si am dat de blogul ei, care mi-a placut extrem de mult si care inca imi place,drept dovada ca si acum dupa arpox. 4 ani de cand l-am descoperit inca il urmaresc.
Iar de la Special Koko la descoperirea blogosferei romanesti de beauty a fost un singur pas.Mi-am facut blog si uite asa am intrat si eu in aceasta comunitate.Si nu regret nimic, poate doar faptul ca nu mi-am dedicat mai mult timp blogului.
Am ales sa incep sa scriu pentru ca am simtit ca aici o sa ma regasesc si asa a fost.
Am descoperit oameni si bloguri minunate care m-au facut sa continui.Am legat chiar si prietenii.(Si vreau sa o mentionez aici pe Anca Pop, o prietena foarte draga mie - http://aquashells.blogspot.ro/  )
Ieri am fost la o consiliere in privinta carierei. Am fost intrebata de ce am ales facultatea pe care o urmez si cumva totul a fost redus la blog. Omul care ma consilia a devenit din ce in ce mai curios despre blog si activitatea mea si am inceput sa ii povestesc cu entuziasm despre experienta mea de aici. Desi era un barbat, parea interesat de ceea ce ii spuneam. La sfarsit mi-a spus ca desi mi-am ales facultatea foarte bine, ar trebui sa imi urmez pasiunea fara doar si poate. Mi-a spus-o de mai multe ori si m-a facut sa ies din sala cu un zambet larg pe fata.
Cand am ajuns acasa m-am gandit cum m-am apucat eu sa scriu, de ce si am realizat faptul ca blog-ul asta este o parte din mine.
Vreau sa ii multumesc domnului consilier ca mi-a redat increderea in mine si ca m-a facut sa vad ce era chiar in fata ochilor mei si nu am vazut.
Aveti grija de pasiunile voastre si nu renuntati niciodata la ele, nici macar temporar! Eu nu am de gand sa repet greseala asta de doua ori.


♥♥♥
Dariaa

4 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc mult si scuza-ma caiti raspund atat de tarziu :)

      Ștergere
  2. o postare foarte frumoasa :)
    ma bucur pentru experienta care ti-a oferit increderea in tine :*
    http://behindthelinesfs.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, e o postare scrisa din suflet speram sa va placa !! :D

      Ștergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥