marți, 29 mai 2012

M-am inscris la Scoala de Beauty Blogging by L'oreal Romania ♥


Hei , fetelor !


Astazi o sa va scriu despre un proiect realizat de L'oreal Romania . Un proiect care pe mine m-a surprins placut si m-a fascinat in acelasi timp . Este vorba de "Scoala de Beauty Blogging" . Acest proiect reprezinta urmarirea blogurilor inscrise  timp de o luna , la sfarsitul fiecarei saptamanii acestea fiind notate . Este o competitie destul de mare avand in vedere ca nisa blogurilor de beauty a devenit din ce in ce mai mare in ultimii ani .

Dintre toate participantele , doar 5  vor fi desemnate castigatoare si vor avea ocazia sa mearga la sediul L'oreal Romania sa invete de la cei mai buni . Insa asta nu e tot , pe langa marele premiu exista si alte premii ca truse de make-up si alte surprize .

Juriul care va decide norocoasele castigatoare este format din : Dana Sota , Liliana Olescu si Cristiana Bazavan .
De cand am vazut acest anunt mi-am dorit sa ma inscriu . De ce ? Pentru ca iubesc ceea ce fac , aici pe blogul meu . Iubesc sa ma trezesc dimineata si sa citesc comentariile de la voi , sa va raspund si chiar sa va ajut sa alegeti un anumit produs . Este ceea ce mie imi face placere sa fac .
De-asemenea am inceput sa scriu pe acest blog din pasiune nu numai pentru produsele cosmetice ci si pentru arta in sine a machiajului si pentru ca imi place sa scriu !! Imi place sa stau sa va povestesc ce s-a intamplat cu un anumit produs, cum a ajuns in mainile mele , de ce imi place si de ce nu .
Cu toate acestea pasiunea nu este indeajuns si sunt sigura ca mai am multe de invatat . Sunt inca la inceput de drum si acest curs de 2 zile impreuna cu niste profesionisti sunt sigura ca m-ar ajuta sa devin mai buna , sa ma cititi cu mai multa placere si sa imi realizez visul .
Eu am aici un blog micut insa fiecare post este muncit si ma straduiesc ca totul sa fie asa cum trebuie .
Doar acesta este locul in care imi pot unii toate pasiunile .
Imi doresc foarte mult sa ajung sa le cunosc pe doamnele din juriu .Stiu insa ca asta va fi o provocare pentru mine datorita faptului ca scoala ma impiedica de multe ori sa postez insa ma voi stradui sa postez articole cat mai interesante (si dese ) . Oricum vroiam sa imi reiau activitatea odata ce terminam anul scolar , insa acum sunt motivata sa o fac chiar mai devreme . 
O sa fie un drum greu dar sper ca voi ma veti sustine si voi ajunge in randul celor 5 finaliste .

P.S Astazi e o zi foarte speciala pentru mine si de aceea sper ca imi va tine noroc in aceasta comeptitie !!

O zi buna !
♥♥♥
 Dariaa

2 comentarii:

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥