luni, 7 mai 2012

Top 5 Nailpolishes for this Summer - 2012 (part I)


Hei !!
Am intrat intr-o perioada foarte agitata si abia mai am timp sa respir dar am zis sa va tot tentez cu ojele astea ale mele ..mi-am facut curat in weekend la ele si in weekendul ce urmeaza o sa fac aceea postarecu giveaway pe care am tot promis-o.

O sa va arat pana atunci ojele care mi-au placut de cand a dat caldura si mi se pare ca sunt vesele si colorate exact asa cum trebuie pentru vara. Stiu ca o sa fie doar prima postare de genul asa ca o sa o numerotez ,la ce am vazut cand am fost ultima data la dm , o sa mai am material curand pentru inca 2 postari de genul asta !


So here we go
My one and only Golden Rose Paris - 219


Un roz deschis cu niste reflexii subtile ,absolut superb pentru cele cu unghiute mici dar si mari. Aplicat intr-un singur strat ar fi super ca baza de french caci nu s-ar vedea deloc irizatiile .

Flormar - 402


My new love!! Da da am vazut-o in raftul flormar si am zis ca trebuie sa o am !! Abia astept sa o si pot purta pentru ca ma gandesc la ea mereu !!

Rimmel London - Misty Jade


Una din ojele de anul trecut si deasemenea prima oja "mint" pe care am detinut-o a ramas si acum una dintre favoritele mele . Este o culoare la care se uita toata lumea pe strada , vaa asigur ,insa eu o ador si mi-as dorii un maieu culoarea asta !!

Golden Rose Paris -213


Portocaliu simplu dar superb ! Cautam defapt un portocaliu neon dar sunt bucuroasa ca m-am ales cu o nuanta mai purtabila ( pt unghhile mele ).

Beauty Uk



Stiu ca si galbenul este destul de controversat dar este de baza pentru orice gradient sau model pentru ca se potriveste de minune cu portocaliu ! 

Golden Rose Paris - 222


Si o nuanta o idee mai inchisa ca cea de la Rimmel pe care o ador deasemenea , iar vara trecuta atat  cat m-am bucurat de unghii false m-am bucurat si de french cu aceasta culoare . Absolutly gorgeous !1



Cam astea ar fi primele !! Hope you like it !
Btw vreti sa fac si tag-ul My vanity table ?
Pupici !





♥♥♥\
 Dariaa

9 comentarii:

  1. Mi-ai luat-o inainte pentru ca si eu vroiam sa fac o postare de genul :) Imi plac mult nuantele pe care le-ai ales. Eu votez pentru tag :D Kissez!

    RăspundețiȘtergere
  2. da da da da daa! chiar sunt ff curioasa unde iti ti tu toateee bunatatiile:*!

    RăspundețiȘtergere
  3. trebuie sa ne punem unghii false[-x gata:))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Maddy : Fa si tu postare , la tine o sa fie diferita oricum !!

    RăspundețiȘtergere
  5. @AllexiSss:Ok o sa fac postarea :D !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dedeea:nu prea mi-as mai pune....

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt superbe toate! GR222 este una dintre pref. mele :)

    RăspundețiȘtergere
  8. galbena nu am...trebuie sa ma uit dupa una :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place mult cea de la Rimmel. Bate mai mult spre verde sau albastru? Ca nu prea-mi dau seama :D
    Pups

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥