sâmbătă, 3 martie 2012

February Favorites 2012

Astazi m-am gandit sa va arat si eu favoritele lunii februarie !! :) Le am si filmate dar ies mai tot timpul din cadru si nu are rost sa il pun .


Nu prea mi-am cumparat cosmetice in luna precedenta si am avut ocazia sa incerc prodsuele pe care l-am primit de Craciun sau pe care le-am cumparat si am uitat de ele prin sertare fiind prinsa in aceeasi rutina :D


Si ca sa incepem ..

Elf - Powder Brush


Desi am sigma F80 simt ca pensula asta o sa fie mereu favorita mea ! De ce ?Pentru ca aplica fond de ten mineral/lichid / crema, blush/bronzer/iluminator/pudra foarte bine !! Pentru ca are un an de zile si acum abia a inceput sa piarda cateva fire . Nu ma intelegeti gresit imi place F80 de mor pentru fondul de ten lichid dar cam atat :D .
Este o pensula pe care o poti folosii in multe feluri !! Intr-un cuvant Utila !

Sleek Blush - Pixie Pink


Mi-am dorit mult timp un blush mat si uite ca il am :) Nuanta asta superba de roz este exact ce mi-as putea dorii pentru obrajii mei :D Poate fi aplicat intr-o cantitate mai mica pentru un look natural sau mai dramatic pentru un look de seara :) . Este foarte pigmentat si ..contine o groaza de produs :D .

Nyx Lip Balm - Orange


Produsul asta cred ca e discountinued pentru ca nu l-am vazut pe cherry culture/beauty joint/ site-ul oficial nyx . Dar imi place de mor !! Bineinteles este intr-o cutiuta draguta si este foarte hidratant :D El este portocaliu dar pe buze nu are nicio culoare :D . Imi ajuta muult buzele care se crapa :( .

Oriflame - Wonder Line


Am fost fooarte pesimista in legatura cu acest produs cand i-a vazut periuta dar l-am incercat si tot incercat si imi placee ( daaa normal doar sunt fav.lunii ) . Este un negru foarte intens si imi place periuta tare :D Pe viitor vreau sa incerc insa ceva gen tusul de la kallos cu periuta foarte subtire :D .

Bh Cosmetics - 88 neutral .


M-am indragostit iremediabil de paleta asta ! :) Desi imi doresc de mor Naked nu mi se pare ca au prea multe nuante asemanatoare desi sunt multe nude-uri care par dupe in paleta asta !! Iubesc pur si simplu cat de multe combinatii pot realiza cu ea :) .

Trecand la ojee..aici am mai multe ca de obicei si incep cu :


China Glaze - Blue year's eve



O nuanta deosebita de albastru inchis cu subtonuri mov de care m-am bucurat 2 saptamani pe unghii :) ( am purtat-o de doua ori ) si este foarte rezistenta . Pana acum ojele china glaze m-au impresionat cel mai mult din ce am incercat :) .

Flormar -703 , 121


Ojele astea arata divin impreuna !! 703 este un sclipici roz foarte dragut care arata bine peste o gama mare de culori . Peste 121 insa mi se pare ca arata cel mai bine . 121 este o nuanta pala de roz - movaliu cu un pic de sidef :) .

Flormar - N001


Cea mai frumoasa nuanta de roz pe care o detin !! Sau am detinut-o cred ca vedeti si in poza ca nu mai e deloc !! Arata super pe unghiile mele micute si se aplica fara probelem :D A si rezista destul de mult !

Golden Rose -213


Vroiam o nuanta de corai dar m-am ales cu un portocaliu neon mat !! Nu imi pare rau pentru ca este o culoare care eu o port destul de des !! Mi se pare ca se vede foarte frumos insa pe unghiile mai lungute nu foarte scurte cum le am eu ( acum ) .

Golden Rose - 69


Oja asta este pur si simplu abuzata !! :)) Este un sclipici argintiu cu particule de diferite marimi verzi , albastre si rosii !! Arata superb peste perfectly flash de la avon . Defapt combinatia asta am avut-o pe unghii in noaptea dintre ani ( wow cat timp a trecut de atunci ) ! Este o oja deosebita si nu ma asteptam sa gasesc asa ceva la Golden Rose .

Dove - Body Milk mini size


Acum ceva timp cei de la Dove au avut o promotie pe facebook de care am profitat si eu si am primit sapun si aceasta mini crema de corp . De atunci am mai primit una intr-un colet si le-am tot tinut in geanta iar iarna asta am apelat la ea ! Am fost fooarte surprinsa cand am descoperit ca hidrateaza asa de bine si am folosit-o mereu !! Acasa am crema de maini dar pentru "on the go " e mult mai buna asta :D .

Avon - Spray de corp cu rodie


Spray-ul asta de corp a fost pe aici pe la mine pe blog de foarte multe ori :) . Este adevarat ca are alcool si ar trebui sa nu il mai folosesc dar imi place prea mult cum miroase . Stie cineva vreun inlocuitor :( ?

Beyonce Heat - Perfume


In sfarsit am sansa sa va vorbesc despre parfumul asta !! Are un miros asa de special...imi place fooarte mult si este cel mai bun parfum pe care l-am incercat pana acum :) A fost greu sa aleg intre heat si heat rush dar mi-am dat seama ca heat e un parfum de pentru sezonul rece :D Cred ca o sa il cumpar si pe celalat curand :D .

Cam astea au fost favoritele , sper ca v-au placut , va pup !!


♥♥♥
Dariaa

8 comentarii:

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥