marți, 27 septembrie 2011

Despre unghii si intretinerea lor ( 3 )

Buna fetelor!!
Revin cu pareri dupa a 2-a experienta cu unghiile false .
Trebuie sa va spun ca raman aproape la aceeasi impresiee..
O sa va pun poze demonstrative :
Asa aratau unghiile mele exact dupa ce au fost scoase unghiile false si nu au fost pilite !




Am ramas placut surprinsa cand am vazut ca am unghiile lungi asa ca am inceput sa le tratez imediat ce am scos unghiile false chiar daca nu apucasem sa pilesc tot . Am folosit intaritorul de la Kallos . Defapt el e stimulator pentru cresterea unghiilor dar stupid me .. cum sa citesc eu ce scrie pe el ?!?!
M-a salvat de multe ori , m-am gandit de ce nu si acum ?
A functionat dar nu a facut fata iar unghiile mele devin din ce in ce mai fragile .Am ajuns sa mai am foarte putin de pilit si unghiile mele naturale pur si simplu ma ardeau . Degetul de la mana dreapta din mijloc are unghia rosie pe dedesubt !! Din cauza faptului ca am scos"brutal" unghia falsa si am pilit cat a fost nevoie ..


Ok ..am inceput tratamentul toate bune si frumoase pana au inceput unghiile sa se rupa si pana m-am pus eu pe analizat si am vazut in ce hal se indoiau unghiile mele :|


Nu mi-a venit sa cred si acum desi le-am taiat mici tot se rup . Chiar in momentul asta a trebuit sa ma opresc din scris sa imi tai o unghie ..


Ce vreau sa va spun : NU VA SCOATETI UNGHIILE FALSE SINGURE !!
Dupa prima ex . am zis ca nu mai fac asta niciodata si uite ca am facut-o pentru ca erau pur si simplu oribile , dupa 3 sapt aveam nevoie disperata de intretinere . Chestia e ca s-a agravat situatia lor in cateva zile si de aceea nu am fost capabila sa ajung la timp ..

Sunt foarte suparata pe mine deoarece vreau unghii lungi ( ma rog relativ lungi ) naturale . Acum le tot tai si o sa ajung sa le tai din carne . lucrul pe care il urasc cel mai tare !
Macar sa le am frumoase pana in excursie ..

Eu nu stiu daca voi mai repeta experienta . Poate sa imi pun prelungire sa vad cum este si asa dar poate peste ceva timp .

O sa ma duc sa imi cumpar intaritorul de la Farmec si o crema buna hidratanta pentru maini impreuna cu ulei de cuticule si ma apuc de ingrijit !! :D

Nu stiu daca pot recomanda sau nu unghiile false ! Arata foarte frumos si iti da sansa sa faci o mie de modele , tot ce iti trece prin cap ...Dar cand ti le dai jos e ca si cum treci de la cald la rece intr-o secunda .

♥♥♥
Dariaa

16 comentarii:

  1. Ala de la Farmec face unghiile casante, incearca tratamentele cu calciu de la Kallos (cel galben) sau de la Orkide (Calcium gel)

    RăspundețiȘtergere
  2. Off, chiar nu arata deloc bine ce ai tu acolo.. eu mi-am facut provizii de pile si la fetele care stiu ca nu sunt "de cursa lunga" le dau cate una si le spun de vreo 10 ori nici in ruptul capului sa nu si le smulga..
    Am patit si eu mai demult asa, si solutia care am gasit-o eu(fiindca aveam unghii care ma dureau doar daca le atingeam) a fost sa imi pun gel pe unghia naturala, dar fff subtire, si stratul de constructie la fel de subtire ca cel de baza, si mi s-au ajuns pana la urma, macar nu se mai rupeau sau nu ma mai dureau ..
    Anyway, insanatosire grabnica, si data viitoare du-te la cineva cu experienta :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie lotiunea de la Farmec imi merge foarte bine. Cand am lat-o am folosit-o mai des, cred ca am facut ocazional cure de cate o saptamana (sau cat ma lasa sulfetul sa sta fara oja), dar fara sa abuzez. De mai multe luni o folosesc la fiecare manichiura (cam o data pe saptamana) si imi merge bine, nu mi s-au intarit unghiile excesiv (astfel incat sa devina casante si sa se rupa), dar sunt suficient de tari incat sa creasca si sa fie lungute. Ce-i drept, nu le port si nu le suport foarte lungi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Prima intretinere este bine sa o faci ceva mai devreme (10-14 zile): cu cat cresc unghiile mai mult, are de suferit constructia de pe unghii, cu atat mai mult daca obisnuiesti sa folosesti oja si acetona si este foarte posibil ca in loc de intretinere, sa ai nevoie de noua constructie (stres suplimentar pentru unghii). Daca le dai jos singura, foloseste o pila abraziva, nu jupui/ coji gelul sau acrilul: o data cu el risti sa-ti jupoi si unghia naturala. Eu as zice sa-ti cumperi de la farmacie o solutie hidratanta pentru unghii (nu o crema hidratanta pentru maini), si o perioada sa incerci sa nu folosesti oja si acetona. Unghiile, asa cum le ai acum, nu se mai pot repara (au fost subtiate serios inainte de aplicarea unghiilor false). Foloseste solutii care sa stimuleze cresterea unghiei si abia cand iti vor creste din nou unghiile te vei putea bucura de unghii sanatose.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu mi-am scos unghiile false singura si tot oribil aratau unghiile mele dupa..fragile, se indoiau imediat..a trebuit sa astept sa creasca de tot ca sa scap de damage. Mai bine cu unghiile noastre :)) pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Moony:In ala de la farmec imi punea baza:-<

    RăspundețiȘtergere
  7. @Cristina S : multumesc mult petnru sfaturi !!!!
    apreciez ca ti-ai rapit un pic de timp pentru mine !:)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Sadie:o sa o incerc lotiunea de la farmec pe o unghie sa vad cum imi merge.nu vreau sa le fac casante , daca e ok continui cu toate unghiile:D multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  9. @It'sFridaySomewhere:they hate mee:(

    RăspundețiȘtergere
  10. @Chibit: de cand mi le-am dat jos nu mi le-am facut decat o singura data cu oja .Sunt 2 sapt de atunci.Le las asa inca vreo 3 saptamani si le tratez, o sa le fac si o baie in ulei si o sa caut o solutie hidratanta si o sa incerc si tratamentul de la farmec.Fac tot posibilul sa am grija cat mai bine de ele daca nu am avut grija inainte..

    RăspundețiȘtergere
  11. Special K : OFf :( Chiar ca mai bine cu unghiile noastre!! Eu am unghiile desutl de mici dar mai bine asa decat sa indur toate astea.Acuma inca am gel pe unghii si nu mai pot sa pilesc ca ma doare de mor..

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu zic ca poti sa o folosesti linistita pe toate, numai sa nu abuzezi de ea pe termen lung. Foloseste-o zilnic o saptamana, doua, si apoi mai rarut, la trei zile, spre exemplu, timp in care poti purta pe unghii un lac intaritor, spre exemplu. Asa as face eu, este doar o sugestie.

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥