vineri, 20 mai 2011

Review - Elf Contouring Blush & Bronzing Powder


Hei fetelor ! Dupa o saptamana teribila , sunt pur si simplu extenuata ! Am un ched teribil de a bea un ceai de fructe de padure ! Si vreau sa ma bag in pat . Maine dimineata sper sa dorm pana tarziu sa imi recapat fortele ! Am de gand sa postez un OOTD , sa vedem ce iese :)) .

M-am gandit sa fac acest review pentru ca a fost si solicitat si pentru ca eu cred ca o sa ajute pe cineva . Cand am dat prima comanda la elf si eu eram foarte dezorientata in multimea de produse la un pret atat de mic .

Primul lucru pe care il observ este bineinteles ambalajul . Vine intr-o cutie compacta foarte frumoasa .Bineinteles sunt usor de impresionat , ca n-am incercat foarte multe produse ..


Imi place si faptul ca vine cu o oglinda de o marime chiar mare :)) .
Chiar pot sa aplic blush-ul in ea !


Culorile sunt foooarte pigmentate, dupa cum puteti vedea:


Aici pe mana , dintr-un oarecare motiv nu se vede sclipicul , dar nu stiti ce surpriza am avut cand am primit produsul si l-am desfacut .
M-am uitat la el si am spus:"Asta nu o sa ajunga niciodata pe fata mea :)) ".De ce ? Pentru ca are o groaza de refleze aurii .Asta am gandit pana cand in vacanta ( nu mai stiu care dintre ele) , aveam o zi foarte buna a tenului si l-am aplicat . Am ramas socata de cat de frumos arata , chiar si asa cu sclipciul ala ! Este pur si simplu superb :| . Acum vara , o sa fie si mai frumos !


Culoarea aceasta peachy , o folosesc in rutina mea de zi cu zi , este ceva ce port atunci cand nu ma pot decide !


Bronzer-ul nu il prea folosesc : pentru ca nu stiu cum sa il blenduiesc calumea si pentru ca astept sa vin vara calumea :D .


Concluzie : Recomand aceasta paleta , e 18 lei ! Are multe plusuri de la mine , acum vad de ce e asa laudata ! Imi place mult de tot ! Daca mai intervine ceva, fiti siguri ca o sa fac un later edit.
Aplic produsele cu pensula Complexion tot de la Elf( ma rog blush-ul ) si imi lasa o nuanta foarte naturala dar frumoasa ! Daca nu sunteti fane ale sclipiciului , incercati de la prietene, sau cumparati ! Blog -sale-ul va fi mereu o optiune ! Ha ha .

Sfat : Eu consider ca desi sunt produse superbe , ar trebui purtate separat . Eu am tenul cu un pic de acnee( depinde de cum isi doreste Maiestatea Sa ) si nu se vede tocmai bine ca tot obrazul sa fie invaluit de sclipici .Luate separat , arata foarte bine ! Acum este la latitudinea voastra cand unde si cum folositi produsul !

Va las cu o poza cu produsul aplicat pe fata mea :D :


Sper ca v-am ajutat macar un pic , daca aveti intrebari nu ezitati sa le lasati la sectiunea de comentari !

Pupici si Noapte Buna :* !

♥♥♥
Dariaa

9 comentarii:

  1. Foarte bine arata pe fata ta...foarte naturall..esti foarte pretty:)

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoaso:*.frumos review.complex.imi place:)

    RăspundețiȘtergere
  3. :"> Ma bucur ca iti place :D . >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. Hy dear,
    Nice blog you have here :)

    Visit my new blog http://therubberdoll.com/

    Kisses from pepa:X
    My recent post Cool Shorts

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu vreau sa imi cumpar paleta asta dar mereu ma razgandesc:)) crezi ca ,merita cumparata?

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu trec a X -a ! :D
    Pentru a doua intrebare: Depinde ce iti place eu zic ca merita cumparta ! :D

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥