sâmbătă, 7 mai 2011

Little Haul + New love + Talk :d

Buna fetelorr !!
Astazi am plecat plina de ganduri bune la Dm in cautarea demachiantului de la balea si samponului uscat . Bineinteles ca nu le-am gasit ( or nu stiu eu sa ma uit , or nu le-au bagat inca) . De fiecare data cand ma duc , au produse noi pentru ca magazinul abea s-a deschis si probabil n-au apucat sa le bage pe toate odata.Astazi am vazut pensule de la alverde si m-a tentat cea de eyeliner .


Dupa ce am stat o groaza in Dm , am trecut pe la inca doua magazine de pe langa .


Incep cu Gleam Rouge de la Farmasi in nuanta 18 !! Asta e my NEW LOVE !!
E luat de la un magazin random ! Am dat peste o vanzatoare super draguuuutaa! I-am spus ce vreau si mi-a arata vreo 5 rujuri ( sunt super pigmentate. nu ma asteptam la asa ceva:|)si apoi acest luciu de buze despre imi spunea ca se vinde foarte bine !! Cand am vazut ce tub are in mana eram asa - /:) Dar mi la pus pe mana si am fost - :o
L-am luat acasa si m-am dat cu el si IL IUBESC ! Arata fooarte bine , nici nu stiu ce sa zic despre el ! A fost 8.5 lei si este asa nu stiu , everyday ! Zice Liquid Lipstick !! Sunt de acord , foarte pigmentat ! Acum abea astept sa trec iara pe acolo sa achizitonez si alte culori !



De la Dm am venit acasa cu Rimmel Pro Lycra..bla bla vedeti voi in poza ! :))
Nuanta e 292 Sorbet to Good ! A intrat in favorite imediat ! Trebuie sa ma opresc sa cumpar oje ca deja le-am numarat astazi si am ramas cam :| . Nuanta asta e superba si nu i-am putut rezista la doar 7.99 . Am vazut-o la real la 14 , 15 lei si eram gata sa o cumpar . Inainte sa ma opresc din cumparat oje le vreau si pe celalate doua care sunt la promotie :-" .


Mi-am cumparat tot de la un magazin de pe aici un creion de ochi ! A fost 6 lei si l-am luat din curiozitate ! E destul de bun !:-? Are o groaza de nuante . Nu i-am facut poza singurel pentru ca am uitat , dar scrie doar Anya Waterproof( nu va ganditi ca e si adevarat ) Eyeliner .
Cam atat !
A fost o zi lunga si sunt cam dezamagita ! :-L Data viitoare poate gasesc altele !
Nu stiu ce postare o sa fac maine pt ca ma incapatanez sa nu o fac in seara asta desi stiu ca maine o sa am putin timp..am 3 teze sapt viitoare( 2 teze si o lucrare dar la lucrare avem acelasi subiecte ca cei care dau teza) . So ..vroiam sa va intreb ceva dar am auitat:-? :)) ! Am darul asta sa uit repede ..

Sa va mai intreb ce ati mai vedea sau devin enervanta?!?!:))
Voi ce v-ati mai luat ? :d Va pup pe toateee !!:*

P.S I'm in love with :

A postat-o o prietena de-a mea pe fb , si o stiam din serialul The Vamprie Diaries( a fost asa trist ultimul episod..) , dar nam cautat-o . De cand am descoperit-o ..o ascult incontinuu..

♥♥♥
Dariaa

8 comentarii:

  1. Foate draguta nuanta ojei!
    Melodia e superba!! Si eu am descoperit o aseara in The vampire Diaries! Kisses

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc !!
    Si eu tot aseara m-am uitat la The vampire diaries :D

    RăspundețiȘtergere
  3. e frumoasa oja :)
    si mie mi s-a intamplat sa nu gasesc unele produse la DM, dar eu zic sa nu te dai batuta :)))
    ps: demachiantul de ochi chiar merita tot efortul!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ma dau asa usor batuta !!!
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu am dm in oras, dar am fost acolo o singura data...tre sa mai trec. Imi place lacul, e preferatul meu,doar ca nuanta e alta. Oricum si asta e superba...tre sa imi iau si eu alte nuante. Eu acum astept o comanda de la elf...e prima mea comanda si am emotii...mai ales ca am comandat multe produse pe care nu le-am mai folosit pana acum(primer,kit sprancene etc)

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu am facut prima coamanda elf acum o luna de zile ! nu-ti face griji ,o sa fie totul in regula ! poate postezi ce ti-ai luat cand iti ajunge coletul ! pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Voiam sa te anunt ca esti castigatoarea primului loc al giveaway-ului organizat pe blogul meu! Felicitari!
    Astept sa ma contactezi pe mail pentru a-ti trimite ojele cat mai repede!

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥