marți, 14 octombrie 2014

Tv Show Recommendation - SUITS

Postarile cu diverse recomandari de seriale/filme devenisera deja o obisnuinta inainte sa ma las de scris. Erau, sa fiu sincera, unele dintre postarile mele favorite pentru ca urmaream multe seriale care imi placeau si imi doream sa scriu despre ele.
Unul dintre serialele pe care le-am urmarit in ultimul timp si la care nu am gasit absolut nimic care sa nu imi placa este Suits.


Suits este un serial despre o firma mare de avocatura din New York. Povestea se invarte in jurul lui Mike, un tip cu o memorie extraordinara care ajunge sa fie angajat in aceasta firma de avocatura. Povestea se complica mult si te tine mereu in suspans, As da mai multe detalii din ce se intampla insa nu vreau sa va stric surpriza.Desi ca in majoritatea serialelor, fiecare episod urrmareste un anumit tipar (de ex:rezolvarea unui caz, un proces etc) nu am simtit niciodata ca ma plictiseste.
Chiar daca este un serial despre avocati&co nu este un serial plin de detalii nefolositoare.Bineinteles ca este folosit un limbaj specific, dar nu este nimic exagerat, lucru pe care chiar il apreciez.
Profesia de avocat este prezentata frumos, dar, bineinteles la un nivel foarte inalt si poate chiar nerealist raportat la realtiatile in care traim, insa un serial e un serial si important e ca e facut bine. 


Toate detaliile sunt frumos imbinate de nelipsitele povesti de dragoste ale protagonistilor care te tin mereu in suspans.

Am vrut sa scriu despre acest serial, pentru ca mi-a placut mult si atunci cand m-am apucat de el l-am terminat intr-o saptamana.Consider ca merita vazut, chiar daca nu va atrage sau nu aveti vreo legatura cu domeniul in care lucreaza protagonisti.
Daca nu v-am convins pana acum, poate o poza cu unul dintre actori principali - Harvey Specter (Gabriel Macht) o sa va convinga!! 


Serialul are 4 sezoane, in prezent fiind in derulare sezonul 4.


♥♥♥
 Dariaa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥