joi, 9 octombrie 2014

Hello, I'm back !

Bine v-am gasit, sau bine v-am regasit.
Dupa o lunga pauza, am decis sa revin pe blog.Am in minte sa revin cam de jumatate de an, insa bac-ul si admiterea nu mi-au permis. Insa am stiut ca imediat ce termin vreau sa revin. Imi e dor sa scriu, imi e dor sa fac review-uri, sa raspund la comentarii si mi-e dor de mor de timpul pe care il pierdeam in fiecare zi citind blogurile mele preferate romanesti.
Anul asta, indiferent cat de greu va fi o sa incerc sa fac un efort si sa scriu mereu pe blog. E pasiunea mea, e ceea ce iubesc sa fac asa ca nu vreau sa renunt.
Mi-am dat seama cat de mult timp a trecut de cand am avut contact cu blogosfera si cu youtube-ul in momentul in care am intrat pe un blog pe care se vorbea despre niste cosmetice despre care eu habar n-aveam. Si atunci am realizat, ca e grava problema!!
Imi pare rau in fiecare zi ca am abandonat blogul, pentru ca e lucrul care ma linistea, cand scriam ma simteam mai bine, mai fericita.
Dupa cum puteti observa am schimbat si numele blogului si asta pentru ca desi continui aici vreau un inceput nou!Design-ul este inca in lucru pentru ca nu pot deloc sa ma descurc in html insa am preferat sa incep sa scriu asa cu o tema mai modesta, pentru ca nu mai vroiam sa aman.
Sa ne citim cu drag de acum inainte!!
♥♥♥
Dariaa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥