joi, 5 aprilie 2012

March Favorites !

Heiii !!


Astazi va prezint favoritele lunii Martie ! Nu imi vine sa cred ca a trecut si luna asta :D .Aprilie deja a inceput cu 4 zile pline si sunt sigura ca asa va si continua pentru ca mi-am propus foarte multe pentru aceasta perioada .Ne intoarcem insa la treaba noastra si incep cu :

Avon SuperShock - Gel Eyeliner in Black

                                          

M-am intors la acest creion pentru ca simteam nevoie sa il port iara pe water line . Insa si acum imi lacrimeaza ochii si am senatia din ce in ce mai tare ca este de la el pentru ca nu am avut probleme pana sa il port din nou . Este totusi un creion foarte bun si cremos :) o sa investighez problema ! :)

Avon Lipstick - Latte


Singurul ruj nude mat pe care il detin este acesta si trebuie sa va spun ca imi place foarte mult . Il uitasem prin sertar dar l-am redescoperit lun aceasta si l-am purtat cand am avut ceva farduri mai dramatice pentru ca completaza look-ul frumos . Cu toate asta nu l-s purta seara pentru ca arata mult prea maro la o lumina slaba...

Nyx Blush - Peach


Acest Blush il am de la revista cosmopolitan ! Nu m-am mai despartit de el pentru ca este o nuanta foarte frumoasa si naturala si se aplica foarte repede si usor . 

Elf quad - Buternut 


Pentru zilele in care am vrut sa port farduri ( pana am luat-o pe "dezbracata":P) am purtat acest quad mai exact culorile din dreapta. Nici mie nu mi-a venit sa cred ca port culori asa inchise insa chiar aratau bine si sunt foarte incantata de acest quad .

Elf Highlighter - Luminance 


Un produs care credeam ca l-am cumparat dintr-un moft si va sta bine mersi in sertar ! Dar nu este asa deloc ! Este un iluminator extrem de frumos ( spun eu asta , o persoana care uraste sclipiciul pe fata ) Arata suuuuper !! Isi merita cei 8 lei !

Nyx - HD Eyeshadow Base


Am o relatie de love / hate cu acest produs .Cateodata mi se pare ca face minuni cu fardul iar alteori ca este exact ca cel de la elf..Nu ma intrebati de ce nu nici eu n-am habar ...

Avon - Spray de uscare rapida a unghiilor .


Eu sunt mereu pe fuga , agitata asa ca va dati seama ca ma apuca sa imi fac unghiile cand mai am 20 de minute si tre sa plec . Si cine se trezeste cu textura de blugi pe unghii ? A qui - Moi . Urasc cand se intampla asta iar spray-ul asta mi-a salvat si nervii si timpull . :))

Avon Care - Shower Gel


Doamne cat am zis ca nu mai vreua geluri de dus de la Avon si uite ca asta mi-a facut figura ! E fooarte hidratant si miroase bine de tot !! Imi place mult si sigur o sa il recumpar pentru ca e si ieftin :) .
Taft Casmhere Touch - Power Mousse

Cred ca ati vazut acest produs in haul-ul meu ! De atunci l-am tot incercat si imi place muuuuuult !! Daca o aplic cum trebuie imi tine buclele intreaga zii , ba chiar si a doua zi ma trezesc cu cateva bucle !! O spuma super care mai miroase si frumos ! :) 

Cam asta e tot , sper ca v-au placut and let me know daca vreti review la ceva..Eu as fac cam la toate produsele :)) .
Va pup !

Dariaaa
♥♥♥ 

8 comentarii:

  1. Ador rujul,l-am vazut prima oara la o prietena mi se parea superb,asa foarte deschis.Mi l-am comandat si eu,dar cand mi-a ajuns comanda.. mi se parea inchis si pe buze se face un maro care ''imbatraneste'' dar tot il folosesc,poate chestia asta a fost doar in mintea mea ;;) pup !

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar este folositor sprayul pentru uscare unghiute ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu spray-ul pt uscare rapida si chiar functioneaza :X

    RăspundețiȘtergere
  4. In sfarsit o alta persoana afectata de acest creion de ochi. Mie imi lipea pleoapele peste noapte si imi lacrimau rau de tot si ma tot perpeleam ca sa mai adorm(dupa demachiere). Oribil, am zis ca o fi alergie, mi se mai intampla cu unul dar nu e de la ei si nu atat de grav.

    RăspundețiȘtergere
  5. @Pandrea Florina : si eu am impresia asta dar dau cu un gloss mai deschis un pic si totul e in regula !!
    pup

    RăspundețiȘtergere
  6. @Rux:e clar ca e vorba de creion ! Trebuie neaparat sa il inlocuiesc ! :(

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥