sâmbătă, 26 martie 2016

Scoala Flanco - The digital YOU #onlinepesteasteptari

In sfârşit am şi eu parte de o sâmbătă liniştită aşa că m-am hotărât să scriu despre evenimentul la care am participat ieri. 
Acum câteva săptămâni, mă uitam pe pozele de la Digital Divas şi mi-am amintit cu drag de eveniment. Dar mai ales de toţi oameni minunaţi pe care i-am intalnit acolo. Primul om pe care l-am intalnit a fost Manafu - http://www.manafu.ro/  - care a venit la noi (eu eram cu Denisa si Stefana) si ne-a intrebat cum ne simţim. Am aflat mai tarziu cine e şi am rămas plăcut surprinsă de atitudinea lui pe tot parcursul evenimentului. Când mă uitam pe poze mi-am amintit de el si am dat un search rapid pe Facebook să văd ce evenimente  mai pune la cale. Aşa am descoperit Scoala Flanco unde am fost ieri, iar Cristian Manafu a venit in calitate de speaker.
Şcoala Flanco este la a doua ediţie si reprezinta o serie de cursuri gratuite pentru tineri dornici să inveţe lucruri despre internet şi SM. Eu am ales să merg la cursul lui care s-a numit The Digital YOU ca să invaţ mai multe despre digital. Evenimentul a avut loc în incinta magazinului Flanco din Băneasa, unde m-am simţit extrem de bine.


Am ajuns acolo cu puţin inainte de ora 10 şi am facut cunostinţa cu fetele care ajunsesera deja. Apoi am intrat în magazin şi ne-am îndreptat către zona pregătită pentru noi, unde am întalnit multa lume veselă si încântată de acest eveniment. 
Tot ieri l-am cunoscut pe Bogdan de la Presa in Blugi - care e foarte de gaşcă şi foarte funny şi m-a făcut să mă simt de-a casei. 
Prezentarea făcută de Manafu a fost super interesantă şi mi-a dat nişte idei pentru blog care abia aştept să le pun în aplicare. Totul a fost foarte degajat, din când în când mai facea si cate o gluma. Am simţit un vibe pozitiv pe tot parcursul evenimentului şi aş repeta experienţa oricând. 
Nu am poze să vă arat de acolo facute de mine pentru că am ramas fără baterie la telefon, şi am profitat de asta ca să stau cuminţica şi să ascult toată prezentarea. 
În partea a doua a cursului am avut parte şi de un mic exerciţiu care mie mi s-a părut foarte interesant şi care mi-a placut extrem de mult.


M-am simţit atât de bine la cursul asta, încat sunt sigură că o să mă  înscriu şi la urmatoarele, mai ales la cel cu Tudor Chirila, că doar na... e Chirila! #weakness
Cine e interesat de mai multe detalii despre Şcoala Flanco poate să citească AICIdespre următoarele cursuri si despre următori speakeri!
Zilele astea vă povestesc şi ce mi s-a intâmplat in Băneasa dupa eveniment şi sunt sigură că o să vă placa povestea! Până atunci pupici mulţi!

♥♥♥
 Dariaa

Un comentariu:

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥