marți, 8 septembrie 2015

Favoritele lunii august 2015.

 Aaaaaa, a trecut august? Când?
 Eu sincer nu știu când a trecut vacanța asta. Parcă ieri mă mutăm acasă înapoi de la București și începea vara. și bineînțeles că în fiecare vară nu am avut timp de nimic. Am mai fost plecată, m-am mai relaxat, iar luna august am dedicat-o în totalitate sesiunii de restanțe care mă așteaptă acum în septembrie...
 Iar am promis că nu mai sunt leneșă cu blogul și iar am fost. De data asta nu mai promit nimic, ce o să fie o să fie.
 și acum să vorbim de favoritele lunii august. Ce e drept, mi-a fost foarte greu să aleg favoritele pentru că primul lucru pe care am pus mână a fost paleta Naked de la Urban Decay. Poate e doar impresia mea că am vorbit despre ea mai mult decât este necesar, dar nu pot să mă opresc. Eu o folosesc zilnic și mă gândesc serios să o recumpar atunci când o să mi se termine nuanțele favorite. Nu o să o includ totuși, pentru motivele menționate mai sus, chiar dacă pentru mine e cu siguranță o paletă indispensabilă.

BEAUTY FAVORITES
1. Vichy Dermablend



 Mi-am cumpărat fondul asta de ten după ce îl văzusem la o prietenă de a mea. Eram curioasă cum o să îmi meargă mie cu el, deși nu aveam așteptări prea mari. După ce am încercat BB cream-ul de la Lioele, sincer, nu credeam că o să mai îmi placă vreun fond de ten vreodată.
 Cu toate astea, fondul asta de ten îmi place super mult! știu că majoritatea îl consideră prea "mult" pentru vara însă eu nu am simțit că îmi încărca față deloc. îmi place că îmi acoperă toate imperfecțiunile, că se vede foarte frumos aplicat pe ten dar nu-mi place că se transfera pe telefon, ceva de groază. Mai multe o să vă spun când o să îi fac review.

2. Makeup Forever HD Primer



 Produsul asta a fost atât de lăudat încât sincer mă gândeam că nu are cum să fie atât de bun. însă m-a surprins în mod plăcut. Primer-ul asta și vichy dermablend sunt combinația perfectă. Am ajuns după o petrecere acasă și încă mai aveam fond de ten pe față și arată...decent, având în vedere câte ore trecuseră de la aplicare. Eu îl recomand cu mare drag și cu siguranță o să îmi cumpăr varianta full size.

3. Inglot Liquid Eyeliner-32



 Tușul asta a fost primul meu produs Inglot cumpărat, atunci când am fost la Cosmobeauty. îmi doream de mult un tuș turcoaz și atunci când l-am văzut pe asta am zis că trebuie neapărat să îl încerc. Nu mai știu exact cât a costat dar ce pot să spun despre el e că îmi place super mult! Culoarea e super intensă și rezistă pe parcursul zilei foarte bine. Acum vreau mai multe culori!


4.Rimmel London-OH MY GLOSS!-150 Glossaholic



 Am primit gloss-ul asta de la prietenele mele de ziua mea și trebuie să spun că m-au nimerit perfect! Nu se vede roz intens pe buze, se vede un roz natural și îmi place super mult.


5.L'oreal Micellar Cleansing Water



 Nu am crezut că o să mai îmi schimb demachiantul...vreodată! Va spun foarte sincer, folosesc Garniere de 6-7 ani și îmi mergea foarte bine cu el. Orice încercam îmi făceam rău. E când am intrat la școală de Beauty Blogging am avut șansa să încerc apa micelara de L'oreal și m-am îndrăgostit de ea. Nu am mai folosit altceva de atunci și nici nu mi-aș mai recumpara demachiantul vechi. îmi place că nu îmi mai rămâne față grasă după demachiere, e și revigorantă și cel mai important, elimină machiajul destul de ușor chiar și tușul.






NON-BEAUTY FAVORITES

6.



 în luna august am fost obsedată de Major Lazer. Am ascultat aproape toate melodiile lor, dar cel mai des am ascultat-o pe asta. Poate de asta în ultima săptămâna am uitat complet de ea.

7.



 Luna asta am văzut și Savages, un film din 2012  Mi-a plăcut super mult tocmai pentru că nu e un film cu un subiect banal. Am ajuns să urăsc filmele de dragoste cu final fericit. Adică e evident, doi copii se idnragostesc iubirea lor pare imposibilă, se întâlnesc peste ani își dau viețile peste cap și rămân împreună. îmi place mult cum a jucat Blake Lively în filmul asta! Eu îl recomand!

 Cam astea sunt favoritele mele. Ale voastre care sunt?
 ♥♥♥ 

4 comentarii:

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥