joi, 5 iulie 2012

NOTD - Bubble Gum


Astazi o sa va arat ce am purtat pe unghiute acum cateva saptamani . O combinatie pe care am facut-o din lipsa de inspiratie dar care s-a dovedit a fi una din favoritele mele ! Asta pentru ca asa cum probabil stiti unghiile mele sunt mai mereu mici si nu reusesc sa le cresc oricat as incerca ...

Nuantele astea mai deschise,  mai luminoase arata mult mai bine dupa parerea mea asa ca culoarea asta a fost prima care mi-a picat in mana cand am primit coletul de la Beauty in a Bottle si Koko .


Nuanta se numeste Empowerment si e una dintre cele mai ciudate pe care le-am auzit .Chiar imi placeau denumirile astora de la CG . Eu ma gandesc mereu la Flip Flop Fantasy care e o nuanta mai mult decat superba si nu cred ca o sa am pace pana nu o am in sertar la loc de cinste ;)) .



In rest ce sa va mai spun ? Ca oja tine vreo 4 5 zile daca stau eu cuminte si nu incep sa o ciobesc si peorma sa o iau de tot . E adevarat insa ca dupa ce am ciobit-o s-a luat toata unghia ..nici n-a mai fost nevoie de acetona dar si pentru asta am o explicatie : am folosit vreo 4 straturi :) .



Sclipiciul de pe inelar e un Flormar 406 superb care mi-as fi dori sa fie mult mai opac..in poza sunt date veo 2 straturi foarte groase !! 



Asta e una din combinatiile mele preferate si neaparat o sa o mai port vara asta. Deocamdata vreau sa imi fac aceeasi chestie numai sa inlocuiesc roz cu albastru ..acum mai am nevoie doar de un top coat cu slipici albastru mai opac..am unul de la leydi si e mai imprastiat ...

Cam atat !! 

P.S Am descoperit un tratament de unghii super bun ,abia astept sa va povestesc despre el !
Pupici 

Acest articol este scris pentru Scoala de Beauty Blogging by L'oreal Paris .



                                                                            ♥♥♥
                                                                           Dariaa

8 comentarii:

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥