vineri, 13 aprilie 2012

Review & Swatch Cover Girl - Coffe Shop Quad .

Hei !! :) Astazi o sa va prezint o alta paleta minunata pe care am apucat sa o testez  o perioada destul de indelungata .
Nu v-am aratat-o pana acum pentru ca am avut o relatie de love - hate cu ea .. Si o sa dezvolt in acest review de ce.



Paleta se numeste Coffe Shop si am avut multe asteptari de la ea..Inca de cand am vazut cat de multumite sunt fetele de  aceste quaduri mi-am dorit sa le incerc . Am renuntat destul de repede la acest vis stiind ca e foarte greu sa fac rost de ele dar Mosul a avut grija de mine si mi-a adus minunatia asta. 


Ambalajul nu are nimic special ba dincontra mi se pare chiar banal ..Stiti bine ca pe mine un ambalaj special ma cucereste din prima ..Dar cum calitatea conteaza sa trecem la farduri si la cum sunt ele .


Acest quad contine un maro mat - mocha mousse , un bronz foarte frumos care nu este deloc rosiatic ( in sfarsit am gasit unul fara subtonuri !!! ) - hot cider , un auriu destul de cuminte numit caramel kiss ( weird name ) si un alb sidefat - creme fraiche .



Pot sa spun ca imi place combinatia de culori desi daca te uiti la paleta albul pare foarte dur ...in combinatie cu toate culorile acelea chiar este insa aplicat cu o mana usoara ofera acel efect de iluminare subtila si se armonizeaza frumos cu auriul , neparand asa dramatic ca in ambalaj :) .


Consistenta fardurilor este cremoasa , sunt mai bune calitativ decat cele din 88 / 120 dar sunt si acestea un pic prafoase. Sunt urmatorul pas dupa cele mentionate si mai sus . Sunt mai mult decat impresionata de a doua nuanta care adaugata in orice machiaj cu nuante de maro il face pur si simplu sa straluceasca ...Nici maroul mat nu se lasa mai prejos insa..


In poza de mai sus puteti sa vedeti swatchuri peste fond de ten . M-am chinuit insa un pic sa obtin aceste swatchuri deoarece auriul este destul de prafos iar albul un pic nepigmentat ( sincer cum conteaza pe ochi arata si arata genial )  . In rest primele doua sunt foarte bune calitativ insa cel mai bun fard este cel de-al doilea mi se pare asemanator cu fardul de la elf la fel de cremos .

Imi place mult de tot acest quad acum ca m-am obisnuit cu el , insa la inceput s-ar putea sa aveti o mica dezamagire daca ati auzit ca mine numai persoane care il ridica in slavi , sa fiu sincera nu e UD sau Sleek , insa sunt niste farduri bune pentru categoria lor de pret .

 Sper ca v-a placut , va puup .

♥♥♥ 
Dariaa

5 comentarii:

  1. Imi place mult a3a culoare de la stanga la dreapta :).

    RăspundețiȘtergere
  2. E interesat desi eu prefer culorile mai mate. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. @Iulia : arata tare bine in combinatie cu celalalte nuante :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @MiuMiu: are doar o singura nuanta mata :(
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. l-am cautat si eu acum 2 saptamani sa il iau si nu mai era nuanta asta.ma bucur ca iti place.pupici:*

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥