miercuri, 7 martie 2012

Review & Swatch - Elf Quad * Butternut*

Heei !! :) Am vazut ca nu prea v-a placut postarea de ieri insa revin cu un reivew ( vad ca postarile de genul asta sunt printre favoritele voastre :) .
Astazi o sa va vorbesc despre un quad din gama essential de la elf de la care nu am avut asteptari prea multe din cauza multitudinii de review-uri pe care le-am auzit pe youtube .
A fost acum ceva timp o promotie si m-am gandit ca nu am ce sa pierd asa ca am luat quad-ul asta !


Ca ambalaj pot sa zic ca ma dezamageste deoarece este foarte sensibil si se rupe imdeiat si nici nu se inchide prea bine !! E ok ca poti vedea culorile din paleta dar asta ar fi cam tot .


Numele acestui quad este Butternut ( nume care dupa parerea mea i se potriveste PERFECT !


Contine o nuanta galbuie -aurie care poate fi folosita ca iluminator pentru arcada , o culoare -piersica foarte draguta cu irizatii aurii , un bronze brown si un maro inchis spre negru absolut superb !! Mi se par niste nuante unice si desi detin mai multe palete cu nuante de maro nu am gasit niciun dupe !! In paleta de 88 am gasit pentru cele doua nuante din stanga insa pentru cele din dreapta nup !! Imi plac foarte mult pentru ca definesc ochiul frumos si se blenduiesc foarrte usor !



Cutiuta dispune si de o mica oglinda care este insa prea mica ..iti poti vedea totusi ochii in ea ceea ce cred ca este de ajuns pentru ca probabil cu scopul asta a fost pusa acolo !


Culorile sunt pigmentate si aproape cremoase ( tot asa cele doua din dreapta par mai cremoase ca cele din stanga ) nu e nevoie de mult produs pentru ca pleoapa sa fie acoperita de culoare :D .


Aveti mai sus niste swatchuri peste corectorul dream matte mousse . Observati cat de vibrante sunt culorile si cat de frumos arata impreuna :) . Nu am avut atunci timpul necesar dar daca doriti as fii incantata sa fac un machiaj cu acest quad ! :)


Sunt pur si simplu indragostita de acest quad si il consider foarte bun pentru cei 8 lei pe care i-am chelutit ! Ideea e ca eu cred ca aceste quad-uri sunt hit & miss avand in vedere ca am vazut swatch-uri la altele in care abia iti dadeai dace este macar o culoare sau e doar murdara pe mana .:)) . Eu il recomand cu incredere pe acesta in special !!



♥♥♥
Dariaa

4 comentarii:

  1. si eu il am si imi place muult.te pup si la multi ani draguta mea:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte dragut review-ul! Si mie imi place Butternut. Pup:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu acest Quad..si il adoor!il folosesc zilnic:x..aproape ca trebuie sa imi cumpar altul:))

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥