marți, 27 martie 2012

MUA Academy - Glamour days Palette ! Review + Swatch

Hei !!
Astazi vreau sa va vorbesc despre paleta de farduri MUA :) .


A ajuns dupa o asteptare destul de lunga in mainile mele si ma bucur asa tare !Paleta vine ambalata intr-o folie de plastic , fata de paletele Sleek care vin in cutie . Am vrut sa fac aceasta comparatie pentru ca am vazut ca multa lume le aseamana . Eu personal nu cred ca au de ce pentru ca sunt doua branduri diferite cu o multime de calitati , dar si cu defecte . Acest aspect imi displace un pic ( i'm a sucker for packaging ) ! Dar pana la urma continutul e important asa ca ...


Paleta pe care o am se numeste Glamour Days , nume care cred ca i se potriveste perfect .


Contine o combinatie foarte buna de culori mate si sidefate si chiar si o nuanta foarte foarte asemanatoare unui sclipici pulbere odata asezata pe pleoapa! Si anume :


Incepand cu primele nuante avem un iluminator alb sidefat , un mov cu subtonuri albastre , un albastru cu irizatii aurii si un roz cu irizatii argintii . Aceste culori mi se par absolut superbe , dar m-a dezamagit acel alb care m-a chinuit !! Nu vroia sa se ia pe pensula si pace ! Sunt culori superbe pentru un look de zi , rozul cu movul sau albastrul ca un strop de culoare intr-un machiaj natural care poate fi realizat cu nuantele din restul paletei .


Trecand la urmatorul "quad"aici avem nuanta foarte puternica de auriu , un bronz rosiatic superb si doua culori mate de care m-am indragostit profund - o piersica deschisa si un ciocolatiu !Pana si "denumirile " suna bine impreuna !! Iese un smokey superb cu ele si nu numai !! Am purtat astazi nuanta de piersica - singurul dezavantaj e ca odata aplicata pe ochii nuanta isi pierde din intensitate si nu arata asa peachy .


Swatchuri la primele 8 nuante :


Ultimul set de culori contine un bej mat ( un pic mai inchis ca nuanta pielii mele , dar numai bun pentru amestecat culorile ) , un maro-taupe-bronze - combinatie interesanta intre cele trei - o nuanta sidefata unica in colectia mea , un albastru absolut superb nici prea inchis dar nici prea deschis si un auriu cu o tenta puternica de maro .



Nuantele sunt foarte frumoase si chiar reprezinta numele paletei !! Sunt perfecte pentru un look de zi , fie ca sunteti amatoare ale culorii sau nu !! Se pot crea o groaza de look-uri numai cu o singura paleta !!



Combinatia de culori si de texturi fac paleta asta sa valoreze mai mult de 4 lire . Este o balanta foarte echilibrata .

Culorile sunt cremoase , se aplica usor si rezista foarte bine ( peste primer ) insa trebuie sa stiti ca sunt si unele nuante mai putin cremoase decat altele .

Over all iubesc paleta asta si abia astept sa va arat un machiaj realizat cu ea !!


Ingrediente:


P.S Puteti citi AICI despre paleta Heaven and Earth tot de la Mua , eu si cu Andreea am comunicat prin telepatie si am zis sa va invadam cu Mua astazi :P



♥♥♥

Dariaa

9 comentarii:

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥