vineri, 16 decembrie 2011

Review - Crema de maini de la Anian !!

Heiii !!
Cred ca m-ati auzit ca ma plang ca vreau o crema de maini . Ma orientasem spre palemrs dove si cosmetic plant ...Insa s-a ivit o sansa sa imi aleg un produs de pe triodeluxe.ro asa ca de ce nuu ?
Am ales crema de maini cu rodie ( iubesc mirosul de rodie ,am vazut un balsam de buze de la nivea cu rodie si am pus ochii pe el !! ) si eram foarte incantata sa o incerc.
Dat fiind ca e o crema de maini , stii de la prima aplicare daca e buna sau ba asa ca prima impresie e cea care conteaza.



Ambalajul este rosu si destul de obisnuit .. Doamne si ce bine imi pare ca nu e gigantica si pot sa o car dupa mine tot timpul si in ghiozdan si in geanta !! :P



E bine de stiut ca aceasta crema nu are miros si intra foarte repede in piele !! Lucru care imi place cel mai mult!!!
Textura este una foooarte cremoasa si foarte subtire :D . Inca un lucru care imi place deoarece cremele groase tind sa nu intre in piele si sa mentina pielea hidratata mult timp ( lucru constatat din ex.proprie nu stiu cat este de corect ) !

Deasemenea fiind o crema , ideea este sa hidrateze , lucru pe care reuseste sa il faca cu brio !! Sunt foarte fericita cu alegerea mea .



Pretul este de : 22 lei si o puteti achizitona de aici :http://triodeluxe.ro/


A fost un review foarte scurt , simt ca mi-am iesit din mana :( , nu-mi gasesc deloc cuvintele !!!
Duminica sper sa ma duc sa iau toate chestiile de care am nevoie pentru impachetat si maine ma duc dupa ultimele cadouri !! Can't wait <3 !! Voi ce faceti , sunteti gata cu cadourileeeee ? P.S : Ia uitati-vaa ce am gasit in pomul meu :) O acadea pentru toate fetele care inca ma iubesc chiar daca mi-am pierdut "exercitiu " pt review-uri :)) .

Va puuuuuuuuuuupp !!
♥♥♥
Dariaa

2 comentarii:

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥