miercuri, 27 iulie 2011

Despre unghii si intretinerea lor ( 2 )

Buna fetelor !!
Dupa cum probabil ati aflat din postarea interioara am avut unghii false .Nu am avut parte prea mult de ele , dar vreau sa va povestesc experienta mea .


Bine păstrate cuie

De ce mi le-am pus ?

In primul rand am fost foarte curioasa sa vad cum arata unghiile mele ca niste unghii normale . Nu unghii de copil . Asa ca zis si facut m-am dus si mi-am pus unghii .

Cum a fost ?

Mi-a fost foarte frica , deoarece prietena mea cea mai buna isi pusese unghii cu doar o sapt . inainte si mi-a spus ca e teroare, ca atunci cand iti impinge cuticulele simti ca inebunesti .
Nu a fost chiar asa rau ( o spun eu , care sunt foarte fricoasa ) . Am trecut cu bine peste aplicarea lor , a durat insa ceva . In jur de 4 ore nu m-am miscat de pe scaun , dar a meritat.
Am invatat si eu pasii :)) . Ma tenteaza sa incep un curs din acesta dar ma rog .

Primele zile:

pff..prima zi a fost foarte aiurea :)) . Ma uitam tot timpul la ele ,le admiram le faceam le stergeam , le pileam . Nu puteam sa imi iau o pereche de blugi pe mine , dar pe mine ma amuza foarte tare situatia :)) .
Dupa m-am obisnuit si mi-am continuat viata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat .

Rezultatul...

Vreau sa stiti ca m-au facut sa ma simt foarte bine . Simteam ca sunt ingrijita ca mainile mere arata altfel.Am auzit o data la televizor pe cineva spunand"Femeile isi ingrijesc fata , corpul , dar mereu uita de maini .De ce ? Mainile tradeaza de cele mai multe ori varsta unei femei ".
Mi-a atras atentia si de atunci am grija sa imi hidratez mainile si sa imi tin unghiile cat mai ingrijite . Totul a fost bine pana acum cateva zile cand mi-am fortat o unghie si sa crapat..Am zis ca e capatul lumii pentru ca stiam ca o sa ma doara de o sa imi sara capacele ..
E si uite ca nu a fost chiar asa ..am dat-o jos si pana la urma ieri le-am dat jos pe toate pentru ca nu imi placea sa am o unghie lipsa , oricum se mai crapasera nu avea rost !
Zis si facut din nou, se pune Daria pe dat jos unghii..
No problemo :)) , pana cand ajung sa trebuiasca sa pilesc lipiciul de pe unghie ... Mai am si acum , Este groaznic de pilit !

Rugaminte !

Va rog frumos nu vi le dati jos acasa ! Pentru binele vostru ! :) Daca nu vreti sa va chinuiti eu asa va sfatuiesc !

Concluzie:

Imi plac foarte mult ! Arata extraordinar de bine !! Stiti bine ca sunt inebunita dupa oje si modele si cu ele am tot timpul ceva de facut . Ba chiar aveam si idei proprii :))) de modele .
Da! Acum unghiile mele arata groaznic si sunt foarte mici si n-au niciun pic de forta . Dar sincera sa fiu nu ma asteptam la altceva . Stiam la ce ma expun atunci cand mi le pun .
Nu este cea mai mare tragedie de pe lume , cu putina rabdare o sa se ia tot lipiciul si cu un tratament bun pentru intarirea unghiilor vor fi ca inainte ! :)
Cam asta este experienta mea ! Eu ma gandesc serios sa mi le mai pun de data asta , vreau sa le tin mai mult ! :D

Voi ati avut vreoadata unghii cu gel ? Cum vi s-au parut ? Sau daca nu , v-ati dorii ? :D

Pupici
♥♥♥
Dariaa

13 comentarii:

  1. Si eu imi doresc foarte mult <3 dar sa vad cand fac rost de bani . Costa destul de mult , dar sunt rezultate super.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am avut si din fericire nici nu am nevoie:)Imi pare rau ca ti s-a crapat unghia:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am doar gel pe unghiile mele naturale...nu ma prea pricem cum i se spune, dar e ceva pentru intretinere si sunt foarte multumita :D dormi linistita ca pot sa fac orice si nu imi ciobesc unghiile :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am avut niciodata unghii cu gel, dar nici nu cred ca o sa incerc curand , mai ales ca sunt foarte neindemanatica uneori :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @Andra Malin:abea astept sa le vad daca iti pui :
    D

    RăspundețiȘtergere
  6. @Dia : norocoooasoo !! <3333 ai niste unghii superbe :D

    RăspundețiȘtergere
  7. @Laura D : Da stiu , si pe mine ma batea gandul dar nu imi cresc unghiile , prima data cand le prind mai lungi cred ca pun gel pe ele :))

    RăspundețiȘtergere
  8. @It's Friday Somewhere : ar trebui sa incerci :D si eu am zis la fel si acum sunt indragostita :))

    RăspundețiȘtergere
  9. buna si eu mi-am pus gel pe unghiile mele naturale leam lasat un pic sa creasca si mi-am pus gelul. Si sunt foarte multumita de rezultat pot sa fac orce si nu stau cu frica ca mi se vor rupe unghiile.Parerea mea e ca fetele care vor sa-si faca alungire de unghii e cel mai bine sa-si puna gelul pe unghia lor naturala e drept ca trebuie sa astepti sa creasca unghia dar e mai bine ca nu se distruge unghia atit de mult ca in celelalte metode.

    RăspundețiȘtergere
  10. @eu n-am cum sa imi fac alungire , ca nu am pe ce :))) dar oricum te sustin in totalitate . cine poate sa isi faca ! n-are rost sa iti distrugi unghia daca ai alata posibilitate...

    RăspundețiȘtergere
  11. Fetelor...cam tarziu si eu ...va spun asa:eu am unghii cu gelde aproape 2 ani si ma simt extraordinar cu ele..mai ales k ale meleerau si sunt f subtiri..niciodata egale...sa nu mai zic de oja curatat si alte asemenea...toate acestea sunt un vis urat acum...si cred ca nu as renunta la gel niciodata....iti da o oarecare stare de bine..
    si alungire se poate face oricat de micuta si pricajita ar fi unghia ta naturala....Iar cat despre faza cu distrsulu unghiei naturale..nu prea este adevarata...adik intr-o oarecare masura ti se subtiaza unghia naturala datorita indepartarii luciului natural..in rest..oricum in maxim 3 luni unghiuta este regenerata!si daca ai noroc de o manichiurista buna..nu una de duzina..nu ti se rup ( si sa lucreze totusi cu geluri de calitate)
    P.S. :Pt fete din Prahova-Ploiesti sau imprejurimi..va pot recomanda vreo 2 manichiuriste super bune!

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥