miercuri, 2 februarie 2011

Review: Syoss Heat Protect


Buna tuturor !
Deci astazi m-am gandit sa postez ceva mai interesant si m-am gandit sa vorbesc despre un produs pe care il iubesc .
SYOSS HEAT PROTECT
Descrierea :
-Protecţie perfectă impotriva căldurii în timpul folosirii uscătorului sau a plăcii de indreptat părul
-Conţine ingrediente care protejează parul la temperaturi de 200°C
Povestea mea :
Aveam mare nevoie de un produs impotriva caldurii pentru ca foloseam placa de par foarte mult si imi deteriora parul . L-am gasit la oferta la Kaufland cu 10 lei , l-am luat si l-am incercat.
Prima data l-am pus inainte sa imi indrept parul si am asteptat sa se usuce si nu mi-a placut asa mult . Dupa experienta asta,am citit pe el si spune asa : Aplicati pe sectiuni individuale pe parul uscat . Sau aplicati uniform pe parul umed,uscati cu uscatorul si indreptati cu placa de intins parul . Asa ca am facut ce spune acolo si a mers UIMITOR ! Am parul destul de ondulat,iar produsul acesta m-a ajutat fooarte mult ! Imi place ca nu este uleios, nu iti ingrasa parul ! Imi place si ambalajul este foarte usor de aplicat . Sutn chiar multumita de el . Acum,cred ca o sa scriu asta cam des,pentru ca mi sa intamplat si mie! Eu il consider bun,poate pentru unele tipuri de par nu merge ! Este doar opinia mea !
O zi buna tuturor :) !



Dariaa

2 comentarii:

  1. si eu il am si-mi place multAm facut review despre el;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Super.. nu l-am incercat, si eu de la un timp nu mi l-am mai indreptat pentru ca mi-l ardeam... O sa il incerc si eu :D

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥