duminică, 27 mai 2012

Catrice - The London Collection - Review & Swatch

Hei ! Ati crezut ca am disparut ?:) Am lipsit cam mult dar revin cu un review la o paleta Catrice care din cate stiu a fost limited edition .. Totusi nu strica sa va incant privirea ,nu ? Si plus ca e primul produs Catrice pe care il incerc si m-a lasat placut impresionata..


Paleta este numita "The London Collection " . In aceasta colectie, firma Catrice a fost inspirata de marile orase ale lumii pentru a crea cate o paleta .


Cam asa arata imaginea de pe paleta ce reprezinta Londra .  Big ben , London's Eye.. E chiar foarte dragut conceputa :) 


Paleta are un sistem de inchidere magnetic care mie imi place super mult :) . Ba chiar mai mult ca sistemul clasic de inchidere . Ce as avea de reprosat la ambalaj este ca e mult extra..adica vedeti si voi in poza de mai jos cat de groasa e ...mult spatiu liber lasat..hmm degeaba ?


Pe spate avem o sugestie pentru cum am putea sa folosim aceasta paleta :


Si frumusica de ea arata cam asa :


Contine 6 farduri , 2 blushuri , 1 pensula cu doua capete si un creion de ochi .
Iubesc faptul ca nu au pus produse gen luciu de buze / baza de ochii or antyhing cream .Sincer nu le vad rostul in palete pentru ca eu tot ce are "cream "in descriere si e in borcanas sta cu fundu'n sus ca sa nu se usuce ..Maybe it's just me but.. Chiar imi place ca nu s-au complicat .


Incepem cu blush-ul London Eye care are culoarea piersicii cu irizatii aurii ! Se pare ca genul asta de blush e foarte iubit in ultimul timp si mie mi se pare ca arata superb pe un ten bronzat .Calitatea ..nu e cel mai fin blush pe care il poti avea dar sincer e bun fiind un blush intr-o paleta .


Greenwich este blush-ul mat si rozaliu care o sa arate bine pe toate fetele cu tenul deschis la culoare .Imi place ca au ales sa nu aiba ambele blush-uri mate sau sidefate !:)



Incepand sa vrobim despre farduri ..primul este Hyde Park care este un verde? mat ? o culoarea tare ciudatica dar destul de pigmentata .Nu am apucat sa ma joc cu ea prea mult insa este destul de deosebita .



Ohh hiii my love !!  Da asta e fardul meu favorit din toata lumea . A gorgeous royal blue cu reflexii argintii care arata demential pe pleoape !! L-am folosit in vreo 2 machiaje dar niciunul nu e demn de pus pe blog asa ca mai trebuie sa asteptati un pic inainte sa il vedeti in actiune ! :) 


Ce as avea de spus insa la fardurile astea doua e ca pica un pic de pe pleoapa - vedeti si in poza ca sunt un picc prafoase dar UN PIC .



Big Ben si  Globe Theatre fac un duo perfect din punctul meu de vedere. Un alb spre crem si un mov cu irizatii aurii ..se poate crea un machiaj superb de zi cu aceste doua culori si sunt doua nuante care pot sa spun ca nu le am ..daca ar fi sa compar Big Ben cu ceva ar fi Virgin numai ca Virgin e un pic mai cremos ca si consistena si are o alta tenta odata aplicat pe pleoapa.Insa Globe Theatre e cu siguranta unic in colectia mea si probabil daca l-as fi vazut in raft nu l-as fi luat ca nu arata a mare lucru ...




Piccadilly Circus e numele meu favorit din aceasta paleta .Nuanta e un galben semi-mat care se aplica fara probleme .


Ultima nuanta este Tower Bridge - un argintiu cu un pic de sclipici , but still e singurul argintiu cu atat de putin slipici pe care il am :) .



Cum spuneam paleta vine si cu un creion si o pensula .


Creionul este micut si cremos - ma asteptam sa fie foarte tare dar e bun calitativ .



Pensula e si ea surprinzatoare nu am vazut multe palete care au pensule nu bureti . Imi place sa intind creionul negru cand fac un smokey eyes ( sau ma rog, cand incerc ! ).





Cam asta e paleta !! Overall imi place mult de tot chiar daca are si ea niste minusuri . Ii multumesc mult Andreei , pentru ca din cauza ei am avut ocazia sa o incerc. 
Imi place ca desi este o paleta Catrice nu a considerat niciun detaliu mai putin important decat celalate si a pus destul de multa munca in a crea paleta asta :) .



Sper ca v-a placut !! :) Va pup !





♥♥♥ 
Dariaa

8 comentarii:

  1. catrice,ha?nu stiam ca ei.eu n.am.arata f bine,sa o fol cu placere.la naked pe knd review?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Madlen : la naked trebuie sa fie ceva special :D vine si la ea!

    RăspundețiȘtergere
  3. De cand visez si eu la o trusa Catrice...Sa te bucuri de ea!
    Pups

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu imi doresc o paleta Catrice , am auzit numai lucruri super despre ele ! Piccadilly Circus e preferata mea <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Dar ce poze minunate:x Imi place paleta:d

    RăspundețiȘtergere
  6. Estee foartee frumoasaa,toate nuantele sunt superbe..dar mai ales primul blush:x!! vreau si eu catrice:(,sa te bucuri de ea si asteptam review si la naked:>..te pup:*!

    RăspundețiȘtergere
  7. beautiful colors, love the big ben color! xx

    RăspundețiȘtergere
  8. Having read this I believed іt ωas геally іnfοrmаtіve.
    I appreciаte you tаkіng thе timе and effort to put this content tоgether.
    I onсе agаin find myself pеrsonally sрending a lot of time
    both reading anԁ poѕting сommеnts.

    But so whаt, it was still worth it!


    my blog - heavy frostweave bandage trainer
    Also see my webpage: Frost Weave Bag

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥