duminică, 16 octombrie 2011

Review - Pure touch minerals foundation & airbrush primer

Hei , cum va petreceti duminica ? Eu am o groaza de planuri nici nu stiu cu ce sa incep !! :)
O sa va povestesc astazi despre fondul de ten de la pure touch .

100_3685\

Daca ma cunoasteti stit ca sunt o mare fana a fondului de ten mineral . Inainte de acest fond de ten foloseam L'oreal Accord Parfait cu minerale si eram foarte incantata . Am fost foarte bucuroasa sa pot incerca si acest fond de ten !

100_3686

La inceput mi-a fost greu sa ma dezlipesc de vechiul meu fond de ten dar indata ce l-am aplicat pe fata mi- aplacut foarte mult . Are un aspect mult mai natural decat cel de la L'oreal si nu se simte ca port ceva pe fata .


100_3689

Pot spune ca obtin aproape un rezultat "flawless" . Dar probabil ( mai mult ca sigur defapt) si produsele pentru fata pe care le folosesc ma ajuta . Imi place faptul ca se blenduieste bine si nu raman urme pe fata .

100_3692

Trebuie sa aveti insa grija pentru ca contine partiucle care reflecta lumina . Acum toamna nu o sa se vada dar vara cu siguranta veti putea observa despre ce vorbesc .
Este si un fond de ten cu acoperire mai mica , ceea ce il face sa aiba un aspect mai natural !


100_3695

Acest produs este unul nou pe site-ul celor de la pure touch !
Pe mine m-a speriat un pic pliculetul pentru ca am tot varsat din el cat l-am folosit si trebuie neaparat sa cuat un borcanas .Cat despre produs este ca o pudra translucida in sensul ca dupa ce il aplici nu se vede tenul alb .

100_3696

Are o textura destul de ciudata si un finish mat ! Este un produs interesant , nu pot sa neg asta dar cred ca "actioneaza"cel mai bine impreuna cu fondul de ten mineral .

100_3697

Daca vreti sa stiti mai multe puteti vizita site-ul lor : http://puretouch.ro/
sau ma puteti intreba in comentarii ! :)

***Produsul a fost primit spre testare .Toate opiniile sunt ale mele si sunt bazate pe experiente proprii impreuna cu acest produs .Nu primesc nicio compensatie in urma acestui review .

Va puup
♥♥♥
Dariaa

5 comentarii:

  1. L'oreal Accord Parfait Mineral NU este un fond de ten mineral ci CU minerale.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anca : multumesc pentru precizare .inseamna ca la fel este si cel de la avon ! :) o sa modific si in postare .

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-i nimic :) Multe persoane confunda...Adevarul este ca inca nu se vinde un fond de ten cu adevarat mineral in magazine. Mai ales nu de firme mari, gen L'oreal.

    E foarte usor sa-ti dai seama dupa ingrediente. Uita-te la ingredientele de la cel Puretouch si asta de la L'oreal:

    Zinc Oxide, Talc, Boron Nitride, Dimethicone, Carnauba Wax, Cetyl Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Triisocetyl Citrate, Aloe Barbadensis Leaf JuiceLeafTocopherol, Panthenol +/- (CI 77163/Bismuth Oxychloride, CI 77891/Titanium Dioxide, CI 77491/CI 77492/CI 77499/Iron Oxides)

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu il am pe cel de la pure touch.il folosesc vara cand tenul meu e destul de curat.imi place:)

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥