duminică, 4 septembrie 2011

Review Tony&Guy Straight & Protect Conditioner


Astazi o s va vorbesc despre acest balsam de par .

100_2944

In primul rand ,firma tony&guy , mi s-a parut intodeauna profesionala.Nu pentru ca mi-a spus cineva, pur si simplu asa am eu impresia.Stiam insa ca produsele profesioanale se gasesc numai in saloane..ceea ce m-a pus pe ganduri .Eu gaseam produsele intr-o singura farmacie sensiblu de la mine in oras(cred ca sunt vreo..5 :)) .In ultimele sapt.insa le-am gasit si la dm ( o selectie restransa ce-i drept) si la un pret foarte mic !Aveam,n-aveam nevoie am cuparat balsamul si am plecat acasa cu zambetul pe buze !
Produsul se numeste : Straight & Protect Conditioner

100_2931

M-am spalat chiar in aceea zi la cap pentru ca nu puteam sa mai astept .Am fost uimita de rezultat .
Instructiunile de utilizare spun cam asa:dupa ce folosesti sampon,iti pieptani parul , aplici balsamul , il lasi sa actioneze 2 minute apoi clatesti din abundenta.Buun.
Nu pot sa zic cat de ciudata mi s-a parut partea cu pieptanatul...adica sa pieptani parul cand este ud , e un adevarat chin.Dar am facut exact ce scria acolo..
Prima spalare,a doua,pana m-am plictisit ! Si am realizat ca daca iti descurci parul inainte sa il speli e cam acelasi lucru , si daca nu .

100_2943

Balsamul acesta descurca parul atat de bineee, il lasa atat de moale.. pur si simplu m-am indragostit.
Imi place mult ce face pentru parul meu . El se presupune ca este si un balsam termoprotector...
Acum,intr-o oarecare masura o fii , dar nu destul !Parul meu este oricum ars (Desi nu stiu de ce ,nu pot sa intelg , ca nu sunt fata care isi indreapta parul in fiecare zi..) chiar foarte rau , ars...
M-am lasat pe o ureche si am uitat de serul protector pe care il aveam si am agravat situatia.
Oricum cel de la syoss pe care il am nu facea prea multe :)) ...

100_2936

Are o textura cremoasa, albicioasa .Este si un pic transparenta. Miroase destul de puternic , a ceva aseamanator cu vanilia .Asa ca daca nu va plac mirosurile puternice,s-ar putea sa nu va placa acest balsam .

100_2937

Ingredients:

100_2938

In concluzie :imi place acest balsam,sunt curioasa sa incerc si alte produse tony&guy !!
Il recomand !!!
Acum sunt in cautarea unui spray protector , si imi fac curaj sa imi tund varfurile..:((
Va puup !

♥♥♥
Dariaa

12 comentarii:

  1. eu mi-am luat sprayul protector dl kallos. super ieftin si cantitate maricica.Daca o sa merg la Dm cu siguranta o sa imi iau balsamul asta ca am nevoie de asa ceva. te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. cat a costat?nu mai uitat de ser :P si te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  3. @Madlen:hmm , cred ca e bunn,ca am auzit multe despre el ! te pup .

    RăspundețiȘtergere
  4. @tacaciucristina:18 lei :D , nu mai uit gata :| . te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos review!
    Folosesc si eu uneori balsamul TONI&GUY - Shine Enhance Conditioner. Imi place si are un miros incredibil! Trebuie doar sa am grija sa nu abuzez de el pentru ca ingrasa putin parul.
    Te pup!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Ema,Brasov:ma bucur ca iti placce:D
    m-a tentat si acel balsam,l-am vazut pe site:d.
    te pup:*!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ti-au iesit super bine pozele! Like a pro!

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu folosesc spray-ul termoprotector de la Tony&Guy si sunt foarte multumita de el. Iti recomand sa te lasi un timp de placa si pe cat posibil si de foehn, sa iti pui niste ulei de masline si ulei de ricin in par o data pe saptamana, sa lasi sa actioneze cateva ore, sa astepti rabdatoare sa isi faca efectul (rezultatele nu apar peste noapte) si apoi sa te bucuri de un par stralucitor, fara aspect de ars :D. Eu asa am facut, am renuntat si la vopsea de un an si ma bucur de un par tare frumos, care nu mai e ars si si-a recapatat vitalitatea. De placa nu ma mai apropii iar foehn-ul il folosesc numai dupa ce pulverizez pe par spray-ul de la Tony&Guy, luat din DM. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. @Afrodita:multumeesc!!<3
    incerc sa fac pozele cat mai clare si mai detaliate:D ma bucur sa aud ca iti plac:D
    e un mare compliment

    RăspundețiȘtergere
  10. @Beauty Tested:iti multumesc din suflet pentru acest comentariu ! o sa incerc acea masca pentru ca nu prea vreau sa ma tund !! :-s o sa imi iau si un ser termoprotector si oricum cu feonul imi usuc numai radacinile:D te pup si multumesc mult inca o data:*

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor, macar cu o idee :)! Eu am reusit sa imi salvez parul facand ceea ce ti-am scris mai sus, fara sa fiu nevoita sa il tund drastic. Sper sa functioneze si in cazul tau! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. @Beauty Tested:mama tocmai vroia sa ma tarasca dupa ea la coafor .o sa imi cumpar ulei de ricin si stiu ce fac in weekend!fac orice sa imi salvez parul!totusi cred ca trebuie oricum sa tai din el nu:((?

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥