joi, 17 ianuarie 2013

Tv Series - Prison Break .

Heei !!
Dupa cateva saptamani in care m-am relaxat a venit timpul sa ma intorc din nou la scoala. Doamne si nu-mi vine sa cred cat puteam sa ma plang in vacanta ca ma plictisesc ! Mi-as dorii sa ma plictisesc din nou !!
Vacanta mi-am ocupat-o in mare parte petrecand timp cu prieteni mei insa am descoperit un serial care m-a captivat ...si anume PRISON BREAK  .
Desi auzisem multa lume spunand ca e un serial extraordinar,special ,frumos , nemaipomenit nu m-a atras pentru ca din ce exprima titlul nu parea deloc genul meu .Insa mi-a fost deajuns sa ma uit la primul episod ca sa imi dau seama ca e exact genul meu !

Fișier:Prison Break Intro S1.png

Prison Break este povestea lui Michael Scofield. ( Wentworth Miller) care elaboreaza un plan complex pentru a il scoate din inchisoare pe Lincoln ( Dominic Purcell ) , fratele sau , care are de indurat o pedeapsa capitala .

Wentworth_and_dominic_large

Bineinteles ca pornind de la o idee simpla , serialul se complica din ce in ce mai mult si exact atunci cand crezi ca te-ai prins cum sta treaba, ceva se schimba !



Toate chestiile care se intampla la care nici nu te astepti fac insa actiunea serialului palpitanta si starneste aceea curiozitate care nu te lasa pana nu termini inca un episod si inca un episod pana cand termini tot serialul .

Tumblr_ltzvoedzrm1r5ihxgo1_500_large

M-a atras si frumuselul de Miller care are rolul principal in serial si pe care dupa ce am urmarit atatea episoade , il consider un acttor foarte bun . Nu am vazut alte productii cu ele dar mi se pare ca chiar a intrat in pielea personajului .

Went-prison-break-5967665-1024-768_large

Si ca in orice serial , trebuie sa existe si o poveste de dragoste in spatele tuturor lucrurilor rele care se intampla . O poveste deosebita care se sfarseste cum te astepti mai putin ..si nu spun mai mult !

Sarah-wayne-callies-as-dr-sara-tancredi-wentworth-miller-as-michael-scofield-person-break-lostpic-_large

Serialul are 4 sezoane si un film aparut dupa terminarea sezonului 4 numit The Final Break . As putea sa aleg sezoanele 1 si 4 ca fiind favoritele mele si 3 cel care mi-a placut cel mai putin pentru ca acolo mi s-a parut trasa de par povestea la un moment dat .

Sunt anumite lectii de viata pe care serialul ni le da printre randuri , anumite fraze care merita retinute .
Aici sunt doua dintre favoritele mele :

578331_198258403628337_1435158012_n_large

Tumblr_m29vwizljy1qkyh3bo1_500_large

Va sfatuiesc insa sa nu cautati imagini cu prison break daca nu va place sa stiti dinainte ce se va intampla in serial . Eu am facut asta si am dat peste nenumarate spoilere ! Insa daca nu va deranjeaza , go ahead .

Va asigur ca acest serial merita macar incercat ! Nu stii niciodata pana nu incerci ..
A si ma gandeam , cum tot sunt eu pasionata de seriale si filme ca poate ar trebui sa fac o traditie din a posta despre un serial / film care m-a impresionat . Ce ziceti ?

Pupici


♥♥♥ 
Dariaa

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

Geometric Carnival ~ makeup .

Hei !!
Daca imi urmariti blogul de ceva timp stiti ca eu n-am fost niciodata o persoana care posteaza machiaje purtabile .Si asta pentru ca de fiecare data cand ma asez sa fac  un machiaj imi fug ochii la galben ,portocaliu ,albastru , verde si roz nicidecum la tonuri de maro sau la paleta naked ( pe care de altfel o folosesc zilnic ) .
Asa ca am sa va arat azi un machiaj care mie imi place si care zic eu ca e destul de reusit .Bineinteles ca inspiratia m-a lovit pe la 7 seara si n-a fost chip sa scot poze calumea( mai mult de jumatate dintre ele sunt gri ) si am o singura poza cu jumatate de fata pentru voi .



Dupa ce am terminat simteam ca ii lipseste ceva asa ca am adaugat niste forme .



Si apoi o "ploaie" :)) de fard auriu .Si asta e finalizat :


























































Ca produse folosite : Primer-ul de pleoape de la Elf , vesnica paleta 120 , rimel Essence multi action si pensulele essence si eco tools !

Astept parerile voastre .Se pare ca nu mi-am iesit asa rau din mana pe cat credeam ceea ce nu poate decat sa ma bucure .Sunt datoare cu un look inspirat de o celebritate( stii tu A ce zic ) pe care o sa il refac si o sa il postez cat de curand !
Pupici

Acest articol este scris pentru Scoala de Beauty Blogging by L'oreal Paris .

♥♥♥ 
Dariaa

miercuri, 2 ianuarie 2013

Favorites of the year ~ 2012 ~ .♥

Mai usor , mai greu  , mai incet , mai rapid a trecut si anul asta . A fost un an in care am invatat multe , am realizat si mai multe si pe care mi-l voi amintii cu siguranta mult timp de acum incolo .Pot sa spun ca a fost cel mai frumos an .Am ras , am plans, am fost dezamagita , am fost in extaz .Adunand tot ce s-a intamplat a fost un an plin care s-a incheiat cu zambetul pe buze alaturi de persoanele dragi din viata mea .Sper ca anul asta sa fie mai frumos, cu amintiri mai deosebite , cu idei mai nebune , cu mai mult timp dedicat blogului .Sa ne aduca tuturor bucurie si sanatate ca-i mai buna decat toate ! La multi ani dragelor !


Trecand la subiecct , prima postare din an e legata tot de anul ce tocmai a trecut si anume favoritele mele .Daca o sa cauti o sa vedeti ca multe nu s-au schimbat de anul trecut , semn ca am fost tare cumintica cu cumparaturile de cosmetice in ultima vreme ( lucru care se va schimba , just wait for it ) . Tentata sa aleg lucruri pe care le-am cumparat si folosit luna asta ( ca na , astea sunt mai recente ) am stat si am ales totusi lucruri pe care le-am folosit pe tot parcursul anului ca dovada a faptului ca sunt foarte multumita de ele .


FAVORITES MAKEUP PRODUCTS 

~  FACE   ~ 

L'oreal Infaillible Foundation -220


Fondul de ten de la L'oral l-am descoperit inca din 2011 si l-am recumparat de fiecare data cand s-a terminat.Desi nu este cel mai stralucit fond de ten ,este bun pentru ce am eu nevoie si ma multumeste .Problema cu el este oxidarea ...isi cam face de cap mai ales in perioadele cu temperaturi extreme .

Garnier Anti Dark Circles Roll On


Am mentionat cand i-am facut review despre alcoolul ce il are in componenta , lucru care nu-mi place nici acum .Pe parcursul anului insa , de fiecare data cand am avut nevoie de un anticearcan am ales sa il folosesc pentru ca se aplica foarte frumos si nu evidentiaza liniile fine de sub ochi .

Radiant Powder - Transparent Ivory 



M-am ferit intotdeauna de pudra ( mai ales cea cu culoare) peste fond de ten din cauza faptului ca nu vreau ca tenul sa fie incarcat . Insa pudra asta iti lasa fata mata si nu o incarca deloc , lucru  care ma bucura extrem de tare !

ELF Contouring Blush & Bronzning Powder 


Dupa mult timp in care a stat nefolosit ,acest duo a devenit produsul nelipsit din portfardul meu de zi cu zi .Mi-a fost teama intodeauana de faptul ca are particule mari de sclipici insa mi-a fost de ajuns o singura data sa il folosesc si sa vad cat de frumos se vede ( mai ales in razele soarelui ) . Acum puteti sa si vedeti cat de mult imi place , e singurul blush pe care l-am folosit ataaaaaat de mult  !

Sleek Blush - Pixie Pink


Nu sunt prea multe de spus despre acest blush . Un produ sbun ,rezistenta mare , pigmentat , pret avantajos .Cam astea sunt calitatile produselor Sleek in general .Este blush-ul meu roz favorit deoarece este exact nuanta de roz care se potriveste cu tenul meu si ...e mat !

Too Faced - Chocolate Soleil Bronzer


Singurul bronzer care  mi-a placut din toate cele incercate si care arata frumos pe fata este acesta !! plus ca miroase atat de frumos !
~ EYES ~

NYX HD Eyeshadow base 


Dupa ce am terminat primerul de la ELF, m-am hotarat sa incerc si altceva ..Cum UDPP mi s-a parut o investitie prea mare am ales primerul de la NYX care m-a impresionat placut .

 Naked Palette by Urban Decay 



Pot spune ca am ajuns la produsul favorit al anului .Desi a fost cea mai mare investite pe care am facut-o in materie de cosmetice anul asta , si-a meritat din plin efortul ! Este cea mai buna si mai pigmentata paleta de farduri pe care o detin si mereu tind sa o folosesc .

Sleek Palette -Storm



Desi Naked a fost anul asta in centrul atentiei , nu pot sa nu mentionez paleta Storm care are niste culori deosebite si pe care am carat-o cu mine peste tot datorita faptului ca se pot realiza multe combinatii de culori cu ea .

Astor Big ,Boom & Beautiful Mascara 



Anul asta nimic din ce am incercat nu m-a impresionat la fel de mult ca acest rimel .Ramane favoritul meu datorita faptului ca atunci cand il aplic chiar mi se vad genele !

~ LIPS ~

Coca Cola Lip Smacker


Imi cer scuze pentru cum arata acest produs insa micutul asta sta cu mine tot timpul . Este cel mai hidratant balsam de buze , are si miros frumos ,este micut .Ce ma enerveaza e ca nu-l gasesc pe nicaieri pe aici ...Mi-am luat balsamul asta si cel cu Fanta anul trecut in aprilie cand am fost plecata din tara ...

Essence - XXL Liplgloss - Pure Beauty


Desi am intrat in posesia acestui luciu de buze recent a devenit repede favoritul meu datorita faptului ca are un aspect foarte natural pe buze si hai sa fiu sincera, ma atras si mirosul la el ! 

The Brand I Discovered This Year :
ESSENCE 


Nebunia Essence m-a lovit si pe mine anul asta ...daca la inceputul anului eram innebunita sa imi cumpar produse essence si nu aveam de unde , acum am si le iubesc !! Din tot ce am incercat pana acum pot sa spun ca nu m-a dezamagit nimic .Au o gama larga de produse si preturi accesibile .


~ NAILS ~ 


Nu as putea sa aleg o oja favorita  deoarece am folosit multe nuante anul asta dar un produs pentru unghii care trebuie mentionat este acetona de la Hemel care nu ataca deloc unghia ! Este o acetona foarte buna , mai ales pentru persoane care isi sterg unghiile odata la 2 3 zile ca mine .

 Skin Care, Bath, Body & Hair Care Products



~  FACE ~

Liz Earle Instant Boost Skin Tonc &
Ivatherm Herculane Thermal Water 


Desi anul asta am renuntat la Clean & Polish Tool de la Liz Earle am continuat sa folosesc tonicul . Il aplic pe fata inainte de  a aplica fondul de ten pentru ca il face atat de usor de blenduit .Apa termala am folosit-o anul asta pentru diverse . De exemplu pentru arsuri solare ( nimic grav , dar ustura ca naiba'! ) si pentru a uda pensulele de farduri pentru a face fardurile mai intense ( in special negrul ) .

Garnier - Lapte Demachiant 


Am ramas fidela aceluiasi demachiant si anul asta ! Este bland , demachiaza chiar si produsele waterproof fara probleme si cel mai important nu imi irita fata .( Am incercat sa imi schimb demachiantul cu unul de la Nivea si a fost un dezastru !

Ivatherm Ivapur


Desi am renuntat la cleanser-ul de la Liz Earle nu puteam sa nu folosesc ceva pentru a imi curata fata .Ivapur a fost o alegere perfecta deoarece face exact ce facea si cleanser-ul mentionat mai sus numai ca acela era un fel de crema iar asta e un gel .Singurul lucru negativ este mirosul ..

~ BODY ~

                                                                      Garnier Body


Nu sunt prea multe de spus despre acest produs decat ca este o crema de corp foarte hidratanta si intra in piele foarte repede .

 The Body Shop -Chocomania Exfoliant 


Am tot cautat un exfoliant pentru corp si pana la urma l-am gasit pe asta de la The Body Shop . Imi place foarte mult insa nu stiu daca e cel mai bun pentru ca nu am cu ce sa il compar avand in vedere ca nu am folosit altceva .

~  HAIR  ~

Aussie 3 Minute Miracle 


Acum ceva timp am cumparat acest balsam din Anglia .Eram foarte incantata cand l-am comandat insa cand a ajuns l-am pus de o parte. Am inceput sa il folosesc abia doua luni de zile mai tarziu cand m-am si indragostit de el ! Face parul atat de moale si de usor de pieptanat ! Nu e laudat degeaba !

Schwarzkopf Taft Power Mousse &
Nivea Styling Spray Volume Sensation



M-am saturat de parul drept ! Asta ma gandeam aproape zilnic asa ca am inceput sa imi fac bucle .Si daca la inceputul anului rezistau doar cu un pic de spuma , in vara nici macar de spuma nu mai aveam nevoie .Reuseam sa fac niste bucle superbe cu placa .Insa odata ce a venit umezeala am cerut niste sfaturi de la o prietna mai priceputa si m-a sfatuit sa imi iau si un fixativ  ca sa ma pot bucura din nou de bucle !

 TV SHOW 

Desi urmaresc numeroase seriale ,  a trebuit sa aleg serialul pe care l-am descoperit anul asta. Un serial foarte interesant si anume :

DROP DEAD DIVA 

Photo

Mi-a fost greu sa fac o alegere pentru ca eram foarte tenta sa aleg Prison Break , serial pe care l-am descoperit acum aproximativ o saptamana si de care am devenit obsedata ! Sunt foarte curioasa cum se termina .

Cam astea sunt preferatele ,
Pupici 

♥♥♥
 Dariaa