sâmbătă, 26 martie 2016

Scoala Flanco - The digital YOU #onlinepesteasteptari

In sfârşit am şi eu parte de o sâmbătă liniştită aşa că m-am hotărât să scriu despre evenimentul la care am participat ieri. 
Acum câteva săptămâni, mă uitam pe pozele de la Digital Divas şi mi-am amintit cu drag de eveniment. Dar mai ales de toţi oameni minunaţi pe care i-am intalnit acolo. Primul om pe care l-am intalnit a fost Manafu - http://www.manafu.ro/  - care a venit la noi (eu eram cu Denisa si Stefana) si ne-a intrebat cum ne simţim. Am aflat mai tarziu cine e şi am rămas plăcut surprinsă de atitudinea lui pe tot parcursul evenimentului. Când mă uitam pe poze mi-am amintit de el si am dat un search rapid pe Facebook să văd ce evenimente  mai pune la cale. Aşa am descoperit Scoala Flanco unde am fost ieri, iar Cristian Manafu a venit in calitate de speaker.
Şcoala Flanco este la a doua ediţie si reprezinta o serie de cursuri gratuite pentru tineri dornici să inveţe lucruri despre internet şi SM. Eu am ales să merg la cursul lui care s-a numit The Digital YOU ca să invaţ mai multe despre digital. Evenimentul a avut loc în incinta magazinului Flanco din Băneasa, unde m-am simţit extrem de bine.


Am ajuns acolo cu puţin inainte de ora 10 şi am facut cunostinţa cu fetele care ajunsesera deja. Apoi am intrat în magazin şi ne-am îndreptat către zona pregătită pentru noi, unde am întalnit multa lume veselă si încântată de acest eveniment. 
Tot ieri l-am cunoscut pe Bogdan de la Presa in Blugi - care e foarte de gaşcă şi foarte funny şi m-a făcut să mă simt de-a casei. 
Prezentarea făcută de Manafu a fost super interesantă şi mi-a dat nişte idei pentru blog care abia aştept să le pun în aplicare. Totul a fost foarte degajat, din când în când mai facea si cate o gluma. Am simţit un vibe pozitiv pe tot parcursul evenimentului şi aş repeta experienţa oricând. 
Nu am poze să vă arat de acolo facute de mine pentru că am ramas fără baterie la telefon, şi am profitat de asta ca să stau cuminţica şi să ascult toată prezentarea. 
În partea a doua a cursului am avut parte şi de un mic exerciţiu care mie mi s-a părut foarte interesant şi care mi-a placut extrem de mult.


M-am simţit atât de bine la cursul asta, încat sunt sigură că o să mă  înscriu şi la urmatoarele, mai ales la cel cu Tudor Chirila, că doar na... e Chirila! #weakness
Cine e interesat de mai multe detalii despre Şcoala Flanco poate să citească AICIdespre următoarele cursuri si despre următori speakeri!
Zilele astea vă povestesc şi ce mi s-a intâmplat in Băneasa dupa eveniment şi sunt sigură că o să vă placa povestea! Până atunci pupici mulţi!

♥♥♥
 Dariaa

marți, 15 martie 2016

Secom - beauty&nature

 Hei! Astăzi m-am gândit să vă prezint produsele pe care le testez în cadrul campaniei Secom de la BuzzStore. Sunt super încântată că am intrat în campania asta și abia aștept să vas pun câte ceva despre produsele pe care le am.
 Săptămâna trecută am fost la magazinul Secom de pe Ștefan cel Mare să ridic produsele, unde am stat mai mult de o oră. Stăteam în față standului de beauty și efectiv nu știam ce să aleg. Erau atât de multe produse care mă atrăgeau, că îmi venea să iau tot standul acasă.
 

 Am rămas plăcută impresionată și de atmosfera din magazin și de doamna care m-a ajutat să îmi aleg produsele. A avut răbdare cu mine, și-a cerut scuze de fiecare data când intră un client și trebuia să îl ajute și era foarte bine informată despre produse. Eu asta numesc profesionalism. Îmi place că atunci când mă duc într-un magazin , de orice fel ar fi el, angajații să își cunoască marfă în așa fel încât să ajute un cumpărător, nu să îl încurce.
 Am plecat acasă cu 3 produse pe care le-am încercat și cu kit-ul de buzzer!
 Produse:
Pure Cocoa Butter


Coconut Oil



Vitamin B12 Cream for sensitive skin



Si cam asa arata kit-ul:

 
 Îmi vine de acum să va scriu despre cremă de față care pe mine m-a cucerit...:) Dar mai aștept.
 Voi ați încercat produsele Secom? Vă plac?
 Vă pup



♥♥♥
Dariaa

vineri, 11 martie 2016

Experimentul "fara machiaj".

  Astăzi o să scriu un articol "altfel". Nu o să vă povestesc despre niciun produs care m-a impresionat sau vreun lucru asemănător. Astăzi o să vă povestesc câte ceva despre mine. 
 Am în cap postarea asta de săptămâna trecută și am zis că până la urmă să stau în fața calculatorului și să îmi pun în ordine ideile care nu îmi dau pace. 
 Totul a început însă acum câteva săptămâni când am văzut în lista mea un filmuleț distribuit de un băiat. Era un filmuleț al unei fete pline de pistrui care se machia și care la sfârșit avea un machiaj demn de admirat. Ceea ce m-a înfuriat cumplit a fost însă comentariul băiatului care a distribuit filmuleț: "Din cauza asta trebuie să le ducem la piscină la prima întâlnire.". Sunt o persoană destul de calmă și totuși în momentul acela îmi venea să nu mă mai controlez și să las un comentariu plin de cuvinte drăgălașe acelui băiețaș care crede că le știe pe toate. Apoi postări de genul asta au început pur și simplu să îmi săra în ochii pe Facebook, cu tot felul de astfel de comentarii-și nu numai de la băieți ci și de la fețe-. Mi se pare o aberație să vorbești în necunostiinta de cauză asupra unui filmuleț preluat de vreo pagină care doar vrea să facă like-uri și vizualizări. Discuția asta însă ar putea continuă la nesfârșit, însă evenimentele astea m-au făcut să mă întreb anumite lucruri despre noi, despre societate și despre ce vede societatea că fiind"frumos". 
 E imposibil să mulțumești pe toată lumea, oricum fiecare dintre noi are concepții diferite în ceea ce privește frumosul, dar există niște puncte unde se întâlnesc aceste concepții. 
 După ce m-am gândit la toate ideile astea și simțeam cum îmi vine să încep să le las comentarii"deosebite" tuturor acestor oameni, m-am convins că nu sunt cu nimic mai bună decât ei dacă fac un asemenea lucru. Plus că, probabil nu vor înțelege niciodată de ce consider ce fac ei, ceva greșit. 
 Cu toate gândurile astea în minte, săptămâna trecută a fost săptămâna ideală să văd reacțiile oamenilor când sunt puși față în față cu două situații. Zis și făcut. Luni urmă să fiu model pentru o prietenă la un curs de perfecționare. Așa că nu a avut niciun rost să mă machiez înainte să plec că să urmeze să mă demachiez odată ajunsă la curs. Am plecat nemachiata spre metrou și sincer mă simțeam bine. După am realizat că afară cam bate vântul și ar trebui măcar să am o cremă de față aplicată, dar am  oftat și am zis că asta e. Când am ajuns la metrou am văzut câteva fețe care se uitau la mine. Nu știu ce însemna privirea lor însă eu mă simțeam bine în pielea mea. După câteva stații am coborât și așteptând să schimb metroul am văzut cum un băiat s-a uitat la mine și a zâmbit. Nu-mi venea să cred că zâmbește și că se uită frumos la mine deși nu port nicio urmă de machiaj. Și gândul asta m-a făcut să-mi dau seamă că nu am așa multă încredere în mine.  
 Nu știu cine e băiatul care mi-a zâmbit dar îi mulțumesc că mi-a făcut ziua  mai bună și îi mulțumesc pentru că m-a făcut să am încredere în mine. 
 După ce am ieșit de la curs, eram machiată bineînțeles destul de strident. Aveam un pin-up superb cu un ruj roșu pe care l-am dat jos cu greu. M-am mirat extrem de tare când am văzut că oamenii se holbau efectiv în metrou la mine. Am avut parte de foarte multe priviri dezabrobatoare deși machiajul era realizat finuț și mie chiar îmi plăcea.  
 Nu mă așteptăm să decurgă așa micul meu experiment și chiar m-au mirat reacțiile oamenilor. 
 Că cine ne place, ne place așa cum suntem o știm deja. Eu nu vreau să fiu ipocrită aici. Iubesc machiajul, iubesc să-mi cumpăr o tonă de produse, iubesc să stau în față oglinzii ore în șir. Dar câteodată iubesc să nu fac nimic din toate astea și să fiu doar eu. Și cred că e important să ai încredere în ține și să te vezi frumoasă, așa cum ești tu. Am observat de multe ori că dacă ești o persoană pozitivă și dai dovadă de încredere. lucrurile încep parcă să iasă cum îți dorești. 
 Eu spun doar atât:   Aranjați-va, puneți-va un un ruj roșu când ieșiți la o întâlnire, dați-vă cu rimel. Dar nu uitați să vă iubiți pe voi așa cum sunteți, sub toate aceste produse. Nu uitați să aveți ÎNCREDERE în voi. Nu uitați că sunteți frumoase!  
 Postarea asta am scris-o din suflet și nu are legătură cu niciun produs/companie/camapanie etc. Este doar o experiență prorprie care pe mine m-a făcut să zâmbesc și am zis să o împărtășesc. 
 Mulți pupici! 


♥♥
Dariaa

marți, 1 martie 2016

Top 5 dresses @ The Academy Awards 2016

 Hei! Mi se închid ochii de somn, dar și dacă vreau nu pot să dorm. Cred că mă ia o răceală din nou, a nu știu câtă oară iarnă asta.  Am zis că dacă tot nu pot să mă odihnesc, să fac ceva productiv. N-am prea apucat să scriu luna asta dar a fost o luna destul de haotică.
 A fost primul an când m-am uitat la Premiile Acadamiei și trebuie să zic că mi-a plăcut. Am văzut multe ținute frumoase, am văzut și ținute care nu cred că aveau ce să caute pe covorul roșu și nu în ultimul rând am văzut o groază de tipuri de machiaj.
 O să va arăt însă, cele 5 ținute care mie mi-au plăcut cel mai mult.
 
Margot Robbie
Cate Blanchett - Oscars 2016

Olivia Wide


Sofia Vergara 


Charlize Theron


Priyanka Chopra


 
 Să aveți o primăvară frumoasă!

♥♥♥
 Dariaa