sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Inglot Liquid Eyeliner - No 32 - The perfect pop of colour

HeHello, hello! Dacă înainte mă plângeam că nu am timp, acum nici să mă plâng că nu am timp nu mai pot. Cu toate astea, cum am puțin timp liber dau fuga pe instagram, facebook și blogger ca să mai postez ceva. Astăzi o să vă povestesc de un produs tare drag mie, de la Inglot. Acum un an când am fost la Cosmobeauty am ținut neapărat să încerc câteva produse de la Inglot, pentru că auzisem pe toată lumea că au super produse. îmi amintesc și acum ce nebunie era la ei la stand... Nu aveai loc nici să respiri. N-am apucat să cumpăr decât tușul despre care o să vă vorbesc azi și un blush. 


Unul dintre machiajele mele preferate pe care le fac este cel nude cu un strop de culoare pe pleoapa inferioară. La asta m-am și gândit când am cumpărat tușul asta. Voiam ceva intens, care să îmi scoată ochii în evidența și să reziste cât mai mult. și...am găsit!

  
 Liquid Eyeliner no. 32 de la Inglot este un tuș albastru-turcoaz, foarte pigmentat care se aplică ușor și arată superb atât pe pleoapa inferioară cât și pe cea superioară. Rezistă foarte bine pe parcursul zilei și își menține intensitatea, deci nu mai e nevoie să fie reaplicat.


 Este un produs foarte bun de adăugat la colecție, pentru că cu ajutorul lui poți să scoți orice machiaj din banal, foarte ușor.


 Mai sus aveți un swatch al acestui eyeliner, aplicat într-un singur strat!!! 
 Eu mă gândesc serios să îmi cumpăr mai multe culori. Aș vrea un mov, un verde, un maro... 
 Din punct de vedere al prețului eu știu că am dat la târg în jur de 20 de lei. Prețul întreg nu îl știu dar probabil este tot undeva in jurul acestui pret.
 Ce ziceți, cum vi se pare? Vă plac culorile așa intense? 

♥♥♥ 
Dariaa

joi, 19 noiembrie 2015

Black Friday 2015

Dacă acum ceva timp mă uităm pe youtube și vedeam toată nebunia asta de Black Friday pe care nu o înțelegeam, uite că acum a ajuns și la noi și încep să mă prind.
 Vinerea Neagră, m-a prins în fiecare an nepregătita. E exact la sfârșitul lui noiembrie când abia încep să strâng bani pentru cadourile de Crăciun și ca să fiu sinceră mereu uit când se aproprie. Cred că cea mai bună ofertă de Black Friday de care am profitat a fost acum doi ani când mi-am luat telefonul. Anul trecut știu sigur că mi-am cumpărat una alta, dar prea puțin pentru ce îmi doream eu.
 M-am hotărât să vă arăt câteva site-uri care au reduceri de BF anul asta și cam pe ce am pus eu ochii. Păi dacă eu stau și suspin de ce să o fac singură?

Melkior - www.melkior.ro
 Asta e o surpriză plăcută, pentru că nu am văzut niciodată oferte bune la Melkior, nici măcar la târguri. Am de mult ochii pe fardurile de la ei pe care toată lumea le lăuda și poate cu ocazia asta reușesc să îmi iau câteva. A și au un highlight la care îmi stă gândul de mult! încă nu au anunțat care o să fie reduecerea, deci așteptăm până diseară și vedem!
 



Makeup Shop Iasi  - http://www.makeup-shop.ro/
 Makeup Shop cred că e site-ul pe care îl aștept cel mai mult cu reducerile. Vreau să îmi iau niște pensule Real Techniques, poate o paletă Sleek, un primer. M-am gândit la mai multe posibiile achiziții, dar să vedem care sunt ofertele. Deși, anul trecut au avut oferte super bune, mai ales la pensule.





















Elefant - http://www.elefant.ro/
 Elefant are de toate și cu siguranță o să fie super solicitat. Cărți, parfumuri, ceasuri. Eu să fiu să sinceră nici nu știu la ce să mă uit. La ei se da startul la promoții la 22:00 deci fiți cu ochii pe site-uri.
















Emag - http://www.emag.ro/
 Cred că e primul an când sunt cu ochii și pe reducerile de la Emag.  Chiar dacă sunt atrasă și aici de partea de cosmetice și mai ales de parfumuri, mă uit după un ondulator, o placă și o tabletă. Să vedem dacă am ce să aleg!
 Ondulatorul e asta de la BaBlyss, care și acuma e la preț bun, deci nu cred că o să fie redus mai mult de atât.
 





















F64 -http://www.f64.ro/
 Pentru pasionați de fotogradie, sau pentru cei care vor să investească într-un aparat mai bun, F64 intră și el în  rândul site-urilor care oferă reduceri substanțiale de BF. Eu intenționam să îmi schimb aparatul, dar poate cu altă ocazie. Aici reducerile încep de la 00:00.
 
 Asta ar fi selecția mea de magazine pe care o să le accesez să văd ce reduceri au și ce pot să-mi cumpăr. Am o lista mare cât o zi de post, dar oricum o să mai rămână pe ea. Doar vine Crăciunul, asta înseamnă caaaadourii!
 Ați pus ochii pe ceva de Black Friday? Spor la cumpărături!
 

♥♥♥
Dariaa

miercuri, 18 noiembrie 2015

Perfect Nude Lip Combo

Hei hei! Am lipsit iar din peisaj puțin, dar am revenit cu o postare tare interesantă zic eu. Eu consider că am găsit combinația perfectă pentru buze nude pentru mine, așa că m-am gândit să o împărtășesc cu voi.


 încă de când a apărut trendul asta cu rujuri și gloss-uri mate au început să îmi sclipească ochii după ele. Eu sunt atrasă mult mai mult de astfel de produse decât de clasicele lip gloss-uri scilipicoase. Mi se pare că nu mi se potrivesc, în consecință nici nu am în colecția mea așa ceva. 


 Acum câteva luni, eram în Kendra la Ploiești și am rămas surprinsă că au adus și aici standul Sleek și Nyx. și bineînțeles că am început să analizez atent toate produsele, că nu puteam să plec cu mână goală. Așa am dat peste luciu asta de buze.


Produsul despre care vorbesc este "Sleek Matte Me" în nuanța Birthday Suit de care auzisem o groază pe blog-uri așa că am plecat acasă cu ea. Trebuie să spun că îmi place extrem de mult. Se aplică ușor pe buze, arată suuuper mat și frumos iar de când l-am descoperit numai pe el l-aș folosii. Singurul lucru care mă deranjează la el este faptul că după ce îl aplici ( în special dacă nu ai un creion de buze aplicat înainte) o să simți că îți strânge buzele, ceea ce este o senzație destul de nașpa.


Iîmi place super mult și aplicatorul pentru că dacă sar peste creionul de buze e foarte ușor să îmi conturez buzele cum trebuie datorită formei.


 în completarea lui Birthday Suit mi-am cumpărat când am fost acum câteva săptămâni  în Franța și un creion de buze de la Kiko. Eu am nuanța 712 și mi se pare că se potrivește la fix! Deasemenea asta e cel mai bun creiom de buze pe care l-am încercat eu vreodată și dacă îmi amintesc bine a fost în jur de 1 euro și ceva. Sunt hotărâtă să fac o comandă pe Kiko și să îmi comând toate culorile de care am nevoie!


Mai sus puteți vedea swatch-uri ale gloss-ului Birthdat Suit, apoi creionul de buze 712 și nu în ultimul rând cum arată ele împreună. Este adevărat că folosite împreună, creionul da o nuanța de roz gloss-ului, imsa mie exact asta îmi place!
 Voi v-ați găsit combinația perfectă pentru buze nude?
♥♥♥
 Dariaa