luni, 4 mai 2015

Extravaganta e din nou la moda! - 70's reloaded

 Vine vara, bine-mi pare...

Eu aṣtept să plec la mare!

Ei bine, mult asteptata vară vine cu paṣi repezi iar eu abia o aṣtept. Ingropată in proiecte ṣi cu o groază de lucruri de făcut, imi place cateodată să mă relaxez cu o revistă buna ṣi să mă informez despre ultimele tendinţe in modă ṣi machiaj ale sezonului care urmează.

 Aṣa că am pregatit astăzi, pentru voi un articol special. Şi anume mi-am permis să selectez articolul despre tendinţe ale verii anului 2015 din revista Eyes Of Fashion, care va apărea in curand. Aici veţi găsi detalii despre tendinţele acestei veri, precum ṣi informaţii despre faimosul Studio 54, produse pe care trebuie neapărat să le incercaţi ṣi multe altele! Aṣa că puneţi-vă o cească de cafea sau de ceai ṣi asezaţi-vă confortabil.

Ȋn vara anului 2015 vorbim de o gamă cromatică explozivă- corai, roṣu, roz nude , galben ṣi mov. Combinaţi, fiţi excentrice ṣi o sa fiăi in tendinţe! Vara asta tendinţele sunt inspirate fără niciun dubiu din moda anilor'70. Şi nu putem să vorbim despre anii'70 fără să vorbim despre Studio 54 ṣi ce a însemnat el pentru această perioadă.

Studio 54 a fost infiintat in anul 1977 ṣi a fost unul dintre cele mai iubite cluburi ale momentului. Intr-un interviu pentru un documentar unde este descrisă atât atmosfera acestui club cât ṣi petrecerile excentrice care aveau loc acolo, Michael Jackson, care era pe atunci extrem de tânăr, declara că este cel mai bun club din New York. Studio 54 era atracţia oricarei vedete, dornice să se distreze. Şi deṣi era un club de noapte, acolo se gaăseau oameni de toate  vârstele. Eleganţa de care a reuṣit să dea dovadă acest loc a atras sute, mii de oameni să calce pragul Studio 54 in anii'70. A fost combinaţia perfectă intre eleganţă ṣi exentric. Aveau loc atât reprezentaţi cu oameni ai circului cât ṣi show-uri de moda. Toate perfect echilibrate ṣi intotdeauna puse la punct.


Nu este de mirare că nume sonore ale momentului au fost prezenţi in acest loc. Nume precum Bianca Jagger, Liza Minelli si Diane von Furstenberg reprezinta Studio 54 atât prin prezenţa lor deasa la evenimente cât si prin stilul ṣi atitudinea care au devenit imaginea acestui loc.

Este clar ca moda aniilor'70 ṣi-a pus amprenta în imaginea reprezentativă a clubului. Pantalani evazaţi, rochii decoltate, cercei mari, culori indrazneţe ṣi saboţi.
Aṣa cum anii'70 nu reprezintă numai anumite culori in ceea ce priveṣte machiajul ṣi cateva reguli ce ţin de moda, nici Studio 54 nu era legat numai de tendinţe, era ṣi o atitudine. Puteţi observa in pozele de mai jos, oameni care zâmbesc, care se simt bine, care se distrează! Pentru oameni ca ei, majoritatea celebri, acest club a fost unul din locurile in care puteau sa fie ei inṣiṣi. Să se distreze ṣi să uite de probleme.

 

Vara anului 2015 aduce cu ea toate aceste amănunte. Ea readuce anii'70 pentru bucuria nostalgicilor vremii ṣi pentru cei care deṣi nu au trăit acea perioadă, o îndragesc.

O explozie de culoare ṣi multă îndrăzneală este ceea ce iţi trebuie in vara anului 2015! Combinaţii neaṣteptate de culori precum corai ṣi mov sau rosu ṣi roz. Tenul este curat, fara imperfetiuni, aproape ca de porţelan. Singurul lucru care atrage atenţia trebuie sa fie acea explozie de culoare din machiajul ochiilor sau al buzelor.
Pentru atingerea acestui look, nu va pot lipsii urmatoarele lucruri:
 
 
 


Produse:
Nutri Gold
Miccelar Water
Eyeshadows in Smoky & Nude
Oja nuanta 354
Miss Manga Black Angel Meaga Volume
Color Riche 133 - Rosewood
Produsele le puteti gasi si pe site-ul L'Oreal AICI
In ceea ce priveste părul, părul drept este inapoi in tendinţe, wet look-ul ṣi cocurile în vârful capul nefiind nici ele neglijate!


Pentru unghii, se uită (din păcate pentru iubitoare) de unghiile drepte sau cele extrem de arcuite si ne axăm pe unghii rotunjite ṣi naturale in culori la fel de îndrazneţe!

Ȋn ceea ce priveṣte capitolul de Fashion, e vremea să scoatem din spatele dulapului lucrurile pe care vroiam să le aruncăm sau să le punem într-un sac într-un loc uitat de lume! Puneţi mâna pe pantaloni evazaţi, jeanṣi înalţi, saboţi, bluze în culori tari ṣi salopete! E timpul să le purtm din nou cu încredere

 
 
 

Şi nu în ultimul rând să nu uităm de atitudine! Până la urmă, orice trend trebuie urmat până la limita fiecăruia. Nu trebuie să ne impunem unor tendinţe care nu ne definesc ca persoană. Ele trebuiesc adaptate la cine suntem noi ṣi ce reprezentăm ṣi nu invers.
 

Fiţi creative, îndrăzneţe dar nu uitaţi să fiţi feminine si elegante! Şi nu aveţi cum să nu fiţi o adevarată divă în mult aṣteptată vară a anului 2015!*Aceasta postare este realizata in cadrul Scolii de Beauty Blogging L'Oreal Paris. *
**Mentionez ca revista menitonata este una pur imaginara"
Ma puteti vota AICI: http://www.beautyblogging.lorealparis.ro/galerie

6 comentarii:

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥