miercuri, 30 mai 2012

Elf Giveaway Winner !!

Heei !!
Astazi o sa va arat castigatoarea GA Elf ! 
Am avut 59 de inscrieri .


Numerotarea a inceput de la 2 .


 Numarul castigator esteeeee :



IULIA FRATIEANU este castigatoarea .
Te rog sa imi trimiti datele tale in 48 de ore pe adresa pitikss@yahoo.com .
Daca nu , voi fii nevoita sa aleg o alta castigatoare .
Multumesc tuturor participantilor si nu va faceti griji , urmeaza altul in scurt timp !


O zi buna !

♥♥♥
 Dariaa

marți, 29 mai 2012

M-am inscris la Scoala de Beauty Blogging by L'oreal Romania ♥


Hei , fetelor !


Astazi o sa va scriu despre un proiect realizat de L'oreal Romania . Un proiect care pe mine m-a surprins placut si m-a fascinat in acelasi timp . Este vorba de "Scoala de Beauty Blogging" . Acest proiect reprezinta urmarirea blogurilor inscrise  timp de o luna , la sfarsitul fiecarei saptamanii acestea fiind notate . Este o competitie destul de mare avand in vedere ca nisa blogurilor de beauty a devenit din ce in ce mai mare in ultimii ani .

Dintre toate participantele , doar 5  vor fi desemnate castigatoare si vor avea ocazia sa mearga la sediul L'oreal Romania sa invete de la cei mai buni . Insa asta nu e tot , pe langa marele premiu exista si alte premii ca truse de make-up si alte surprize .

Juriul care va decide norocoasele castigatoare este format din : Dana Sota , Liliana Olescu si Cristiana Bazavan .
De cand am vazut acest anunt mi-am dorit sa ma inscriu . De ce ? Pentru ca iubesc ceea ce fac , aici pe blogul meu . Iubesc sa ma trezesc dimineata si sa citesc comentariile de la voi , sa va raspund si chiar sa va ajut sa alegeti un anumit produs . Este ceea ce mie imi face placere sa fac .
De-asemenea am inceput sa scriu pe acest blog din pasiune nu numai pentru produsele cosmetice ci si pentru arta in sine a machiajului si pentru ca imi place sa scriu !! Imi place sa stau sa va povestesc ce s-a intamplat cu un anumit produs, cum a ajuns in mainile mele , de ce imi place si de ce nu .
Cu toate acestea pasiunea nu este indeajuns si sunt sigura ca mai am multe de invatat . Sunt inca la inceput de drum si acest curs de 2 zile impreuna cu niste profesionisti sunt sigura ca m-ar ajuta sa devin mai buna , sa ma cititi cu mai multa placere si sa imi realizez visul .
Eu am aici un blog micut insa fiecare post este muncit si ma straduiesc ca totul sa fie asa cum trebuie .
Doar acesta este locul in care imi pot unii toate pasiunile .
Imi doresc foarte mult sa ajung sa le cunosc pe doamnele din juriu .Stiu insa ca asta va fi o provocare pentru mine datorita faptului ca scoala ma impiedica de multe ori sa postez insa ma voi stradui sa postez articole cat mai interesante (si dese ) . Oricum vroiam sa imi reiau activitatea odata ce terminam anul scolar , insa acum sunt motivata sa o fac chiar mai devreme . 
O sa fie un drum greu dar sper ca voi ma veti sustine si voi ajunge in randul celor 5 finaliste .

P.S Astazi e o zi foarte speciala pentru mine si de aceea sper ca imi va tine noroc in aceasta comeptitie !!

O zi buna !
♥♥♥
 Dariaa

duminică, 27 mai 2012

Catrice - The London Collection - Review & Swatch

Hei ! Ati crezut ca am disparut ?:) Am lipsit cam mult dar revin cu un review la o paleta Catrice care din cate stiu a fost limited edition .. Totusi nu strica sa va incant privirea ,nu ? Si plus ca e primul produs Catrice pe care il incerc si m-a lasat placut impresionata..


Paleta este numita "The London Collection " . In aceasta colectie, firma Catrice a fost inspirata de marile orase ale lumii pentru a crea cate o paleta .


Cam asa arata imaginea de pe paleta ce reprezinta Londra .  Big ben , London's Eye.. E chiar foarte dragut conceputa :) 


Paleta are un sistem de inchidere magnetic care mie imi place super mult :) . Ba chiar mai mult ca sistemul clasic de inchidere . Ce as avea de reprosat la ambalaj este ca e mult extra..adica vedeti si voi in poza de mai jos cat de groasa e ...mult spatiu liber lasat..hmm degeaba ?


Pe spate avem o sugestie pentru cum am putea sa folosim aceasta paleta :


Si frumusica de ea arata cam asa :


Contine 6 farduri , 2 blushuri , 1 pensula cu doua capete si un creion de ochi .
Iubesc faptul ca nu au pus produse gen luciu de buze / baza de ochii or antyhing cream .Sincer nu le vad rostul in palete pentru ca eu tot ce are "cream "in descriere si e in borcanas sta cu fundu'n sus ca sa nu se usuce ..Maybe it's just me but.. Chiar imi place ca nu s-au complicat .


Incepem cu blush-ul London Eye care are culoarea piersicii cu irizatii aurii ! Se pare ca genul asta de blush e foarte iubit in ultimul timp si mie mi se pare ca arata superb pe un ten bronzat .Calitatea ..nu e cel mai fin blush pe care il poti avea dar sincer e bun fiind un blush intr-o paleta .


Greenwich este blush-ul mat si rozaliu care o sa arate bine pe toate fetele cu tenul deschis la culoare .Imi place ca au ales sa nu aiba ambele blush-uri mate sau sidefate !:)



Incepand sa vrobim despre farduri ..primul este Hyde Park care este un verde? mat ? o culoarea tare ciudatica dar destul de pigmentata .Nu am apucat sa ma joc cu ea prea mult insa este destul de deosebita .



Ohh hiii my love !!  Da asta e fardul meu favorit din toata lumea . A gorgeous royal blue cu reflexii argintii care arata demential pe pleoape !! L-am folosit in vreo 2 machiaje dar niciunul nu e demn de pus pe blog asa ca mai trebuie sa asteptati un pic inainte sa il vedeti in actiune ! :) 


Ce as avea de spus insa la fardurile astea doua e ca pica un pic de pe pleoapa - vedeti si in poza ca sunt un picc prafoase dar UN PIC .



Big Ben si  Globe Theatre fac un duo perfect din punctul meu de vedere. Un alb spre crem si un mov cu irizatii aurii ..se poate crea un machiaj superb de zi cu aceste doua culori si sunt doua nuante care pot sa spun ca nu le am ..daca ar fi sa compar Big Ben cu ceva ar fi Virgin numai ca Virgin e un pic mai cremos ca si consistena si are o alta tenta odata aplicat pe pleoapa.Insa Globe Theatre e cu siguranta unic in colectia mea si probabil daca l-as fi vazut in raft nu l-as fi luat ca nu arata a mare lucru ...




Piccadilly Circus e numele meu favorit din aceasta paleta .Nuanta e un galben semi-mat care se aplica fara probleme .


Ultima nuanta este Tower Bridge - un argintiu cu un pic de sclipici , but still e singurul argintiu cu atat de putin slipici pe care il am :) .



Cum spuneam paleta vine si cu un creion si o pensula .


Creionul este micut si cremos - ma asteptam sa fie foarte tare dar e bun calitativ .



Pensula e si ea surprinzatoare nu am vazut multe palete care au pensule nu bureti . Imi place sa intind creionul negru cand fac un smokey eyes ( sau ma rog, cand incerc ! ).





Cam asta e paleta !! Overall imi place mult de tot chiar daca are si ea niste minusuri . Ii multumesc mult Andreei , pentru ca din cauza ei am avut ocazia sa o incerc. 
Imi place ca desi este o paleta Catrice nu a considerat niciun detaliu mai putin important decat celalate si a pus destul de multa munca in a crea paleta asta :) .



Sper ca v-a placut !! :) Va pup !





♥♥♥ 
Dariaa

sâmbătă, 19 mai 2012

Elf Giveaway !


Hey everyone !!
Astazi va aduc o surpriza ... am adunat 4 produse pentru voi si sunt foarte incantata sa fac acest giveaway chiar daca este micut !!



Vreau sa va spun de acum ca produsele pentru buze au culori mai diferite  !! :) Ce va ofer in acest giveaway :

Elf Eyebrow Stencil Kit .
Elf Essential Lipstick in Seductive .


Elf Hypershine Lip Gloss in Sugar Plum .


Elf Duo Eyeshadow Cream in Sugar Cookie .

M-am tot gandit ce reguli sa pun pentru acest ga si m-am hotarat sa fac un document , ca si data trecuta pentru ca este mai usor si pentru mine si pentru voi .


Ce trebuie sa stiti ?

Acest Giveaway are perioada de desfasurare intre 19.05.2012 - 29.05.2012 . De ce asa "in scurt ? Pentru ca pe data de 29 dau drumul giveaway-ului cu oje mult promis ! :) 


Link-uri utile :


Pagina de Twiteer :
Instagram :dariaa_m

OBLIGATORII SUNT DOAR PRIMELE 2 CAMPURI ! :)


♥♥♥ 
Dariaa

joi, 10 mai 2012

Wishlist !!


Buna fetelor !! Astazi o sa va prezint un wishlist !! Da da era timpul sa fac unu ,fac si eu doua pe an unu la Craciun si unu inainte de ziua mea , pai nu ? :)

Nyx Cream Blush - Natural /Tea Rose

Ramas inca din decembrie pe wishlist este un must si trebuie sa il iau neaparat vara asta :)) !! .

Sleek  -Storm / Monaco 



Imi plac multe paletele astea doua !! Cred ca le-as folosii destul de mult plus ca am descoperit ca n-am nicio paleta mai micuta cu nuante mai nebune ,doar 120-u chestie foarte aiurea cand vine vorba sa plec undeva,deci practic am nevoie de monaco , pentru a salva spatiu in valiza mea ! :))

Mac Studio Fix Powder .




M-am uita dupa pudra asta peste toooot , o vreau tare de tot :) .

Fond de ten 


 

Yep o zic la general ca mi se termina fondul de ten si habar nu am ce o sa cumpar ..

Benefit -Posie tint or Cha Cha tint


I love thosee , imi trebuie unuu ! :) Poate ma va face si pe mine sa port ceva mai colorat pe buze vara asta :) Sper sa incerc macar o mostra . 

Maybelline - The falsises


Produsul asta este chiar o necesitate pentru ca mi se termina rimelul meu foarte iubit - Astor cel auriu  ( cu ocazia asta poate ii fac si eu review ! ) 

Nyx - Jumbo Pencil in Milk


Da si de asta am "nevoie"pentru ca machiajele mele sa fie mai frumoase ! :D Sunt tare curioasa cum este !

Spray de corp - Fruttini 


Cred ca e o alternativa foarte buna pentru spray-ul de corp de la Avon si cred ca o sa imi comand curand es
vreo 2 3 sticliute :D , probelma e ca nu situ cum miros..

Essie - Cute as A Button 


Iubesc de mor culoarea asta si o vreau de foarte mult timp..Am gasit-o in Franta si inca ma oftica ca nu am luat-o !! 

Lotiune micelara Bioderma .


Cred ca a venit vremea sa ma despart de iubitele mele produse Liz Earle...Ori sunt intr-o perioada de stres maxim ,ori tratamentul nu mai isi face efectul...

Makeup Vanity


Vara asta tatal meu este pus pe fapte mari si avem un plan in minte . O sa imi fac propriul meu coltisor si abia astept sa il decorez :) .

Si ajungem la hainute ..

Pantaloni scurti colorati :

Costum de baie : 



Sandale 


Nude flats pentru ca trebuie sa am ceva mai "cuminte" sa port la culroile mai turbate,nu :P ?

Fusta Pencil Type .


Rochiteee lejere !


Camasa lejera in culori foarte deschise .


Si tricouri /maieute gen :





Si cum vine ziua mea vreau sa am o zi de nastere frumoas aalaturi de prieteni mei dragi , si de familie si sa ma distrez si ssa ma simt bine ca doar odata pe an e ziua mea nu ? :) Si ar mai fi multe dorinte dar raman doar la acestea :) 



Cam atat , sper ca v-au placut dorintele mele, va pup !


P.S


Ce ziceti de un OOTD weekend-ul asta ? :)





♥♥♥ 
Dariaa