duminică, 15 aprilie 2012

Paste Fericit !!

Hristos a Inviat dragele mele !! :) Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca numai bucurie in suflete !! Si s ao petreceti alaturi de cei dragi !! :) Eu sper ca aceasta sarbatoare sa aduca o perioada mai buna si mai frumoasa !!!



Va pup !!!!!! 


♥♥♥ 
Dariaa

vineri, 13 aprilie 2012

Review & Swatch Cover Girl - Coffe Shop Quad .

Hei !! :) Astazi o sa va prezint o alta paleta minunata pe care am apucat sa o testez  o perioada destul de indelungata .
Nu v-am aratat-o pana acum pentru ca am avut o relatie de love - hate cu ea .. Si o sa dezvolt in acest review de ce.



Paleta se numeste Coffe Shop si am avut multe asteptari de la ea..Inca de cand am vazut cat de multumite sunt fetele de  aceste quaduri mi-am dorit sa le incerc . Am renuntat destul de repede la acest vis stiind ca e foarte greu sa fac rost de ele dar Mosul a avut grija de mine si mi-a adus minunatia asta. 


Ambalajul nu are nimic special ba dincontra mi se pare chiar banal ..Stiti bine ca pe mine un ambalaj special ma cucereste din prima ..Dar cum calitatea conteaza sa trecem la farduri si la cum sunt ele .


Acest quad contine un maro mat - mocha mousse , un bronz foarte frumos care nu este deloc rosiatic ( in sfarsit am gasit unul fara subtonuri !!! ) - hot cider , un auriu destul de cuminte numit caramel kiss ( weird name ) si un alb sidefat - creme fraiche .



Pot sa spun ca imi place combinatia de culori desi daca te uiti la paleta albul pare foarte dur ...in combinatie cu toate culorile acelea chiar este insa aplicat cu o mana usoara ofera acel efect de iluminare subtila si se armonizeaza frumos cu auriul , neparand asa dramatic ca in ambalaj :) .


Consistenta fardurilor este cremoasa , sunt mai bune calitativ decat cele din 88 / 120 dar sunt si acestea un pic prafoase. Sunt urmatorul pas dupa cele mentionate si mai sus . Sunt mai mult decat impresionata de a doua nuanta care adaugata in orice machiaj cu nuante de maro il face pur si simplu sa straluceasca ...Nici maroul mat nu se lasa mai prejos insa..


In poza de mai sus puteti sa vedeti swatchuri peste fond de ten . M-am chinuit insa un pic sa obtin aceste swatchuri deoarece auriul este destul de prafos iar albul un pic nepigmentat ( sincer cum conteaza pe ochi arata si arata genial )  . In rest primele doua sunt foarte bune calitativ insa cel mai bun fard este cel de-al doilea mi se pare asemanator cu fardul de la elf la fel de cremos .

Imi place mult de tot acest quad acum ca m-am obisnuit cu el , insa la inceput s-ar putea sa aveti o mica dezamagire daca ati auzit ca mine numai persoane care il ridica in slavi , sa fiu sincera nu e UD sau Sleek , insa sunt niste farduri bune pentru categoria lor de pret .

 Sper ca v-a placut , va puup .

♥♥♥ 
Dariaa

duminică, 8 aprilie 2012

Everyday Makeup - "Pop Of Color" - Blue

Hei !! M-am gandit sa fac o serie cu machiaje purtabile in care sa incorporez cum putem purta anumite culori. S-a facut si refacut de o mie de ori acest machiaj dar de ce sa nu va arat varianta mea ? Si pentru ca o poza valoreaza cat o mie de cuvinte .. Las pozele sa va vorbeasca :) .







Ceva simplu de zi care poate fi purtat si realizat de oricine :D .

Va pun si o poza cu mine purtand machiajul desi nu se vede pentru ca am reusit ca toate pozele cu fata mea sa fie rosii ca aceasta ( cu ajutorul simpaticei lumini bineinteles!  ) .


                                                    
Sper ca v-a placut pupici ! :* 

♥♥♥ 
Dariaa

vineri, 6 aprilie 2012

Comanda Beauty Bay - I GOT NAKED !!!

Hei !! Astazi o sa ma dau mare un pic  !!! I got Naked !! A fost cea mai fericita zi cand a venit aceasta paleta care mi-am dorit-o asa de mult !!! Deasemenea a fost prima comanda pe Beauty Bay si am ramas placut impresionata de servicile lor asa ca o sa mai comand de la ei pe viitor :) . Comanda a ajuns in 8 zile lucratoare .
And here is my baby :


Cand am deschis-o am stiut imediat ca am facut alegerea corecta  !! Nu am niciun dubiu ca o voi folosii foarte mult si ca o sa o iubesc pana se termina :D .

 

Este asa de frumoasa !!! Nuantele sunt exact cum m-am asteptat si acum m-am convins si eu ca sunt chiar cele mai bune . Nu stiu de alte branduri mai high end dar stiu sigur ca fardurile de la Urban Decay sunt fantastice !!



 Sunt zgarcita cu pozele :P , ma gandesc ca poate vreti sa va prezint si eu mai pe larg impresiile mele despre ea , swatch-uri si toate cele :D asa ca atunci o sa va umplu de poze cu minunatia asta !


Au ajuns in manutele mele si doua seturi de pensule ( Hello Kitty - Ebay -SUS si Eco Tools-Iherb - JOS ) pe care le-am asteptat cu sufletul la gura si sunt fooarte moi si e o placere sa lucrezi cu ele :) Sunt foarte fericita ca mi-am dorit toate aceste lucruri foarte mult si nu m-au dezamagit !


As vrea sa fac o postare despre pensule si cum am eu grija de ele !De asemenea daca vreti sa le vedeti mai bine pe cele de sus trebuie doar sa spuneti !! :D Am cam inceput sa am idei de postari dar inca am nevoie de ajutorul vostru .

♥♥♥
 Dariaa

joi, 5 aprilie 2012

March Favorites !

Heiii !!


Astazi va prezint favoritele lunii Martie ! Nu imi vine sa cred ca a trecut si luna asta :D .Aprilie deja a inceput cu 4 zile pline si sunt sigura ca asa va si continua pentru ca mi-am propus foarte multe pentru aceasta perioada .Ne intoarcem insa la treaba noastra si incep cu :

Avon SuperShock - Gel Eyeliner in Black

                                          

M-am intors la acest creion pentru ca simteam nevoie sa il port iara pe water line . Insa si acum imi lacrimeaza ochii si am senatia din ce in ce mai tare ca este de la el pentru ca nu am avut probleme pana sa il port din nou . Este totusi un creion foarte bun si cremos :) o sa investighez problema ! :)

Avon Lipstick - Latte


Singurul ruj nude mat pe care il detin este acesta si trebuie sa va spun ca imi place foarte mult . Il uitasem prin sertar dar l-am redescoperit lun aceasta si l-am purtat cand am avut ceva farduri mai dramatice pentru ca completaza look-ul frumos . Cu toate asta nu l-s purta seara pentru ca arata mult prea maro la o lumina slaba...

Nyx Blush - Peach


Acest Blush il am de la revista cosmopolitan ! Nu m-am mai despartit de el pentru ca este o nuanta foarte frumoasa si naturala si se aplica foarte repede si usor . 

Elf quad - Buternut 


Pentru zilele in care am vrut sa port farduri ( pana am luat-o pe "dezbracata":P) am purtat acest quad mai exact culorile din dreapta. Nici mie nu mi-a venit sa cred ca port culori asa inchise insa chiar aratau bine si sunt foarte incantata de acest quad .

Elf Highlighter - Luminance 


Un produs care credeam ca l-am cumparat dintr-un moft si va sta bine mersi in sertar ! Dar nu este asa deloc ! Este un iluminator extrem de frumos ( spun eu asta , o persoana care uraste sclipiciul pe fata ) Arata suuuuper !! Isi merita cei 8 lei !

Nyx - HD Eyeshadow Base


Am o relatie de love / hate cu acest produs .Cateodata mi se pare ca face minuni cu fardul iar alteori ca este exact ca cel de la elf..Nu ma intrebati de ce nu nici eu n-am habar ...

Avon - Spray de uscare rapida a unghiilor .


Eu sunt mereu pe fuga , agitata asa ca va dati seama ca ma apuca sa imi fac unghiile cand mai am 20 de minute si tre sa plec . Si cine se trezeste cu textura de blugi pe unghii ? A qui - Moi . Urasc cand se intampla asta iar spray-ul asta mi-a salvat si nervii si timpull . :))

Avon Care - Shower Gel


Doamne cat am zis ca nu mai vreua geluri de dus de la Avon si uite ca asta mi-a facut figura ! E fooarte hidratant si miroase bine de tot !! Imi place mult si sigur o sa il recumpar pentru ca e si ieftin :) .
Taft Casmhere Touch - Power Mousse

Cred ca ati vazut acest produs in haul-ul meu ! De atunci l-am tot incercat si imi place muuuuuult !! Daca o aplic cum trebuie imi tine buclele intreaga zii , ba chiar si a doua zi ma trezesc cu cateva bucle !! O spuma super care mai miroase si frumos ! :) 

Cam asta e tot , sper ca v-au placut and let me know daca vreti review la ceva..Eu as fac cam la toate produsele :)) .
Va pup !

Dariaaa
♥♥♥ 

luni, 2 aprilie 2012

Review - Silk Glow Veil by Pure Touch Minerals .

Hei !!! Happy April :) !
Nu pot sa cred ca a trecut inca o luna ! In timp ce va pregatesc un filmulet de unboxing m-am gandi sa fac un review si sa va povestec despre un iluminator ..
E vorba despre Silk Glow Veil de la Pure touch minerals .


Daca ma stiti pe mine stiti s ica nu sunt o mare fana a iluminatorului ...de ce ? Pentru ca am pori destul pe obraji si cateodata si cateva punctulete pe obraji si mi se pare ca tot ce reuseste sa faca e sa le accentueze . Asta pana cand intr-o zi l-am aplicat pentru ca eram curioasa ce poate sa faca asta micu' .


Rezultatul m-a uimit sincer !! Ii da o luminozitate incredibil de frumoasa tenului , mai ales ca eu port fond de ten si pudra care matifiaza si blush-ul tot mat este . Nu este nici prea mult nici prea putin pentru tenul meu .


Este o pulbere fina foare usor de aplicat !! Imi place micul borcanel in care vine insa nu imi place ca e asa simplu , putea sa aiba ceva design pe capac . But that's just what I think :P .


Iluminatorul rezista destul de bine avand in vedere ca era inca pe fata cand blush-ul disparuse ( Elizabeth Arden ) . Cu toate astea s-ar putea ca acest iluminator sa fie cam puternic pentru unele dintre voi asa ca in zilele urmatoare va voi vorbii despre unul care are o culoare mai apropriata de nuanta pielii .


Cam asa arata el pe mana , it gives a beautiful sheen !! :) Mie imi place mult de tot si il folosesc si in coltul intern cateodata pentru ca pur si simplu deschide ochii ! :)

Produsul il puteti achizitona de aici :http://www.puretouch.ro/veil/47-silk-glow-veil.html

Va puup !
♥♥♥
 Dariaa