duminică, 4 martie 2012

Review - Lush Rocketeer Bath Bomb

Heii !!
Astazi vreau sa va povestesc despre alt produs Lush :) . L-am folosit cu ceva timp in urma dar imi amintesc cu drag experienta pentru ca fost prima sare de baie incercata !!
Puteti vedea aici si un filmulet :


Aceasta sare de baie te face pur si simplu sa te simti divin :) . Nu am stiut la ce sa ma astept dar am luat camera si am inceput sa inregistrez si daca ati fi auzit ce sunete erau pe fundal unde e melodiaa :))) Haha .


Toata cada mea era albastra-verde si avea un miros mai mult decat imbietator :) Mirosea a iarna , a sarbatorii !!Are un puternic miros de vanilie ( pe care eu l-am tolerat in ciuda faptului ca urasc vanilia ) .
Este cu siguranta un produs special , mie mi-a placut foarte tare sa ma imbaiez impreuna cu el :)) .


Aspectul lui este adorabil deasemenea , adica cat de draguta e racheta asta ? Plus ca pe la sfarsit asa cum puteti vedea si in filmulet incepe sa se miste prin cada ca si cum ar merge si scoate niste bule galbene :) . Eu m-am distrat copios :) .
Ce m-a mirat a fost si faptul ca nu mi-a patat cada ! Ma asteptam sa am o linie verde de toata frumusetea dar nu are nici macar o pata si n-am patit cu nicio sare de baie de la Lush vre-o chestie de genul :) .

Eu recomand acest produs pentru ca e foarte ..special :) !!

Va pup , sa stiti ca n-am lipsit degeaba va pregatesc un filmulet mai deosebit:P!



♥♥♥

Dariaa

5 comentarii:

  1. N-am incercat niciodata chestiile astea de baie de la Lush. Sunt foarte curioasa cum sunt. Cred ca la un moment dat o sa ma lase inima sa-mi iau si eu o bomba din aia de baie :D Mi se par foarte scumpe produsele Lush la noi :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt tare draguteeee .sa stii ca am auzti si in america ca sr plang de preturi .e adev sunt scumpe :( mai ales pt ceva ce fol o data .eu am prins reducerea aia de 50 la suta insa si de aceea mi-am luat :dd pupici

      Ștergere
  2. Mi se pare super! Eu am primit acum niste cuburi de la Sephora, cu miros de ciocolata. Abia astept sa le incerc! Cele de la Lush mereu au forme inedite si simpatice!

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥