marți, 10 ianuarie 2012

Review - Liz Earle Sheer Tint Skin

Astazi am ales sa fac un review in ciuda faptului ca nu prea v-am vazut interesate de astfel de postari in ultimul timp !!
Mi-am dorit sa incerc un astfel de produs de cand am dat de youtube si de blogurile care tot ridicau in slavi Laura Marcier .
Eu , personal, nu sunt o fana a produselor cu acoperire mica si de aceea nici nu m-am agitat prea mult sa cumpar un astfel de produs !!!
Insa cand am primit sheer tint skin am fost mai mult decat bucuroasa si abia asteptam sa va zic parerea mea despre produs !!
Sa incepem cu exteriorul.
Crema colorata ( nu stiu altfel cum as putea traduce tinted moisturiser ) vine intr-o cutie albastru inchis aceeasi culoare ca si ceea a tubului si cu un mic pliant cu informatii .


Tubul este micut si nu am crezut ca are mai mult de 15 ml dar este defapt mai mare ca un fdt obisnuit si are 40 ml !!!


Produsul este disponibil in trei nuante :

Bare , Beige si Beach

Eu sunt nuanta Beige .


Trecand la produs ...
Prima experienta hmm nu mi-am ales eu foarte bine ziua !Am fost plecata de dimineata de la 9 pana seara la 8 si cand am ajuns acasa am realizat ca blushul disparuse miraculos la fel ca si acoperirea cremei de pe pometi ...
Dupa ce am folosit-o de mai multe ori am realizat ca trebuie sa ma uit la lumina naturala ca sa vad exact ce se intampla cu acest produs si am realizat ca defapt crema era inca acolo numai ca si normal nu avea putere foarte mare de acoperire ..
Ce m-a surprins insa este ca daca nu aplic pudra , blushul dispare imediat de pe fata ! De ce ?


Pentru ca Sheer Tint Skin este o crema in adevaratul sens al cuvantului !! Hidrateaza fata , o lasa catifelata si uniformizeaza tenul dar doar atat !! De aceea se numeste shher !!


Cand am descoperit ca nu imi acopera roseata de pe obraji am fost putin dezamagita si sincer nici eu nu ma inteleg !! Adica daca un produs spune ceva si stii de la ce sa te astepti de ce ai fii dezamagita? Poate pentru ca visez cu ochii deschizi !!

De asemenea consistenta este foarte cremoasa , altfel nu situ cum as putea sa o descriu !! Aici am ales sa aplic niste creion maro intens ca sa puteti vedea "puterea de acoperire "




Nu stiu ce as mai putea spune despre acest produs , sa facem un mic rezumat :
Sheer Tint Skin este un produs foarte bun , care hidrateaza si catifeleaza pielea , are o denumire foarte potrivita pentru ceea ce este si m-a convins ca este mai bine cateodata sa iti simti fata ca se simte bine pentru ca acest produs nu incarca deloc ..
Singurul lucru negativ pe care il am de spus ar fii mirosul care ma izbeste de fiecare data cand aplic produsul pe fata , dar care dispare in scurt timp !!

Ingrediente :



Sper ca v-a placut acest review , daca mai aveti intrebari nu ezitati sa mi le lasati in sectiunea de comentarii !!
Pupici :)

♥♥♥
Dariaa

4 comentarii:

  1. Mie imi place mult mult de tot Cleanse & Polish Hot Cloth Cleanser de la Liz Earle! Altceva n-am incercat

    RăspundețiȘtergere
  2. buna!tu citesti blogul Alinei Brumarel?daca da,imi dai si mie link-ul blogului ei?te rog frumos!Alina.

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥