duminică, 1 ianuarie 2012

Favorites of 2011 .

Am intrat in noul an!!Va urez inca o data la multi ani !! Si pentru ca stiu ca majoritatea sunteti obosite dupa seara trecuta m-am gandit sa fac o postare relaxanta cu muulte poze !!!
O sa va arat produsele care mi-au placut si le-am folosit cu mare drag in anul 2011 cu o mica mentionare..Tot ce am inceput sa folosesc de foarte putin timp si chiar m-a uimit nu am inclus aici pentru ca vreau sa le testez mai mult :D !

FACE PRODUCTS

MAKEUP

Fondul de ten : L'oreal Infaillible


Este cel pe care il folosesc in prezent de peste o luna si simt ca nu vreau sa ma mai despart de el :) ! Dar fondurile de ten L'oreal in general merita sa fie in acest post pentru ca le iubesc pe toate pe care le-am incercat pana acum !! Are o textura foarte usoara , dar trebuie sa lucrez un pic cand il intind :) .

Fond de ten cu minerale - Avon , L'oreal Accord Parfait


A fost produsul meu favorit pentru ca se aplica foarte usor si l-am folosit foarte mult anul acesta :) Acum il folosesc ca "pudra " penru corector :)

Corector Garnier Roll On Anti Dark Circles


THIS IS PURE LOVE !! L-am cumparat recent dar este un produs de care m-am indragostit de la prima folosire !! Acopera foarte bine cearcanele si nu mi se pare ca se strange . Cel putin eu nu am observat pana acum !! Urmeaza review cu siguranta pentru ca tot anul am incercat diferite corectoare si niciunul nu mi-a placut la fel de mult ca acesta !! :)

Blush - Elizabeth Arden -Peach



Il folosesc din mai constant si nici macar nu se vede !!! Simt ca o sa ma tina o vecie si mie imi convine pentru ca este un blush superb :) Este o nuanta foarte calda de portocaliu .

Elf studio blush -Tickeld Pink


I-am facut si review , este blush-ul care m-a facut sa ma indragostesc de nuantele de roz pe obraji :)

Elf Studi Contouring Blush & Bronzing Powder


Nu ma omor dupa nuanta de bronzer dar iubesc nuanta de blush !! Este perfecta pentru vara deoarece contine si un pic de sclipici si pe pielea bronzata arata superb:)

Flormar Duo Compact - P116



Am folosit nuanta mai inchisa ca blush in vara deoarece blushul de la elizabeth arden nu se vedea dupa ce m-am bronzat :) Am folosit o pensula care nu ia asa mult produs si rezultatul era unul frumos de fiecare data .

Bronzer - Too Faced Chocolate Soleil



In materie de bronzer , asta e singruul pe care l-am incercat si singurul pe care o sa il folosesc probabil pentru ca este mat , miroase a ciocolata si are un aspect foarte natural !! A si nu se vede portocaliu pe fata !! What more do you need?? <3

Primer Elf - Essential Line


As putea sa il numesc primer-ul anului 2011 deoarece l-am folosit de fiecare data cand m-am machiat . Nu sunt complet multumita de el si vreau sa imi achizitionez unul mai bun dar isi face treaba deocamdata :) .

Too Faced Lock Down -Bedroom Eyes


Cat de incatata am fost cand am pus mana pe produsul asta !! E un fel de shadow insurance cu culoare :) iubesc primerul asta si il folosesc de fiecare data cand am ocazia :) .

Quad Avon - Lace Luxe


Cred ca poza este destul de sugestiva :) . Avand in vedere ca la inceputul anului aveam putine farduri quad-ul asta m-a salvat de foarte multe ori :)) . Are niste culori absolut superbe :D Si sunt foarte pigmentate !

Paleta Oh So Special - Sleek


Cred ca pot sa spun ca dintre toate paletele pe care le am asta este cea mai iubita si indragita de mine ! De ce ? E mica draguta si are culori superbe in ea :) Nu stiu de ce dar pur si simplu imi place foarteeee mult !!

Paleta 120


Doamne cat mi-am dorit paleta aceasta si nu-mi pare rau pentru ca am orice culoare imi trebuie aici !! In ultimul timp am folosit-o foarte mult pentru ca tot incerc diferite machiaje :)

Bh Cosmetics - 88 Color Neutral Palette


Nici nu stii la ce culoare sa te uiti prim adata !! Desi in poze toate arata cam la fel vazuta in realitate are o selectie foarte buna de culori mate si sidefate !! Este perfecta pentru look-uri mai soft dar si pentru smokey eyes :)

Rimelul Astor Big Boom Beautiful


M-a impresionat foarte placut pentru ca mi l-am dorit fooarte mult si nu m-a dezamagit :) Este exact asa cum mi l-am imaginat . Si ambalajul este absolut superb :D .

Apa termala Avene .


Va marturisesc ca de multe ori folosesc paleta de 120 cu o pensula subtire si apa termala pentru look-ul ochilor .Am mai multa precizie decat as avea cu un creion si in plus am si o selectie mai mare de culori :) . De asemenea in vara o foloseam pentru a imi fixa machiajul si pentru a ma improspata !! :)

Trei produse de buze - Farmasi Glam Rouge - 18 , Elf - Juiced Berry si Maybelline Color Sensational 162 Feel Pink



Sunt singurele produse pe care le-am folosit constant :) Luciul de buze nu lipseste niciodata din portfardul meu , rujul maybelline aproape ca nu mai este iar luciu de la elf este o descoperire recenta care insa m-a lasat fara cuvinte !!:))

SKINCARE
Liz Earle - Hot Cloth Cleanser , Instant Boost Tonic Spritzer si Moisturiser for oily- combination skin !


Nu cred ca mai e nevoie sa spun ceva despre aceste produse !! Nu vreau sa mai folosesc altceva pe fata mea niciodata pentru ca pielea mea si-a gasit fericirea :) .

Demachiante - Garnier si Balea Bifazic


Demachiantul de la Garnier l-am folosit tot anul si isi merita locul cu desavarsire iar demachiantul bifazic il folosesc din august in fiecare seara pentru a imi indeparta machiajul ochilor :) .

BODY PRODUCTS

Gel de dus Balea


Este singurul produs pentru corp care am simtit ca merita sa fie aici !! Nu mi-am recumparat acest an crema de corp nivea ( nu stiu cum am reusit performanta asta ) si am folosit doar spray-ul de corp dela avon care e plin de alcool , stiu ! dar miroase bine . Oricum , nu faceti ca mine !! Ideea este ca imi plac mult gelurile de dus Balea si o sa continui sa incerc diferite variante :D .

Avon Feet Scrub


Acest produs mi-a salvat picioarele pe perioada verii !! Este un must - have !! Cu siguranta insa voi cauta si altceva pentru ca nu o sa mai comand de la Avon de acum in colo si oricum simt ca se poate si mai bine !: )Dar , miroase a rodie si ciocolata :| si chiar exfoliaza celulele moarte !!


HAIR PRODUCTS

Sampon Klorane si Masca de Par Kallos


Mm ce pot sa spun ?!?! Samponul il folosesc de peste 4 ani si de fiecare data cand incer altceva ma face doar sa realizez cat de mult imi place acesta !! Iar maca..am schimbat-o pentru o vreme si s-a vazut diferenta !!Acum m-am intors la ea si imi place mult de tot iar in curand o sa imi cumpar alt borcanas ! :)

NAIL PRODUCTS

NAILPOLISHES




Lista in ordine de la stanga la dreapta din prima poza :

Golden Rose - Paris - 230
Golden Rose - Paris - 222
Rimmel - I <3 Lasting Finish - Misty Jade
Golden Rose - Care + Strong - 191
Golden Rose - Paris - 30
Flormar - Neon Colors - N001
Rimmel - I <3 Lasting Finish - Apricot Punch
Golden Rose - Paris - 13

Am ales nuantele care le-am purtat pe tot parcusul anului cu mare drag :) .



Tratamentul de la Kallos a avut grijad e unghiile mele dupa ce le-am facut sa sufere cu tips-uri iar top coat-ul le-a dat stralucire de fiecare data cand au avut nevoie :) .

ACCESORIES

Pietricele si Matrite



Mi-a placut foarte mult sa imi impodobesc unghiile anul acesta asa ca mereu am folosit modele facute cu stampila sau micute pietre decorative :) .


Cam atat !! Sper ca v-au placut favoritele mele !! Va puppppp !!
P.S Incepe numaratoarea inversa pana la implinerea unui an intreg in care v-am batut la cap !! Yey for that !! :)


♥♥♥
Dariaa

12 comentarii:

  1. La multi ani! Cu produsle nu-s deloc familiar...
    Desi peste cativa ani am de gand sa folosesc si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si acusi ai si 200 de urmaritori:d
    Yey for that:d

    RăspundețiȘtergere
  3. ce-mi place ca ai folosit hartiuta decorativa in fundal :) thumbs up for that! cat despre produse, imi place ca ai gasit o gramada de bunatati :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Aqua_Shell:ma bucur mult ca iiti place !! Si mie imi place mult cum s-au focalizat pozele in lumina asta si cu background:DMa gandesc sa cumpar niste hartie din asta cu diferite modele:D :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Great favorites! I really like the ELF Studio blushes too! :)

    Thanks so much for subscribing to my blog!

    RăspundețiȘtergere
  6. @Rinny:Thank you !! No problem i really like your blog :D

    RăspundețiȘtergere
  7. buna,as dori sa imi cumpar garnier roll-on corector,dar nu se gaseste in Arad,ma poti ajuta si pe mine te rog?

    RăspundețiȘtergere
  8. Am auzit multe lucruri bune despre quad-urile de la Avon si cel pe care il ai tu are culori frumoase, nu ma mir ca sunt pe terminate :D pupici

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥