vineri, 17 iunie 2011

Little Hauuuuuuul ♥

Buna fetelor ! Aseara am anuntat pe twitter ca voi face un haul insa nu l-am facut ! :(
Complicatii tehnice..:))
O sa va arat ce mi-am cumparat ieri ! Nu e mare lucru , oricum nu am mai cumparat cosmetice de mult si sunt tare mandra , dar mi-am dat seama ca vreau foarte multe pentru cand plec asa ca o sa economisesc in weekend(daca pot :)) ) sa pot sa imi iau ce imi doresc.
Nu stiu daca v-am mai spus dar dm a devenit magazinul meu favorit ! De ce ? Pentru ca ma duc in fiecare saptamana acolo si gasesc ceva nou :)) . E viiiiiiiis !
Ma rog gata cu palavrageala .
Sa vedem ce mi-am luat :
Mi-am luat acest fard peachy si nu o sa va mint.m-a atras ambalajul ! :))
Cred ca "asortat"cu o culoare mata in pliu o sa arate foarte bine :D .


Mi-am mai lua un fard..defapt 3 este un trio de la Butterfly complet mat !Imi place fooarte mult , fardurile astea sunt asa sooftt 8->.


Am vrut si un ruj nude..mi-am cumparat nuanta 4 de la farmasi maxi gleam rouge si nu sunt o mare fana a lui.Este cu sclipici.O sa il port pentru ca este o nuanta superba dar o sa continui sa imi caut nude-ul potrivit mie :D .Defapt cred ca l-am gasit:Rimmel Undressed doar ca tot evit sa il cumpar..nu stiu de ce :( Spuneti-mi daca cumva il aveti cum este?!?



Din DM mi-am luat un balsam de buze cu fps 20 !!! Abea cand am iesit mi-am dat seama ca trebuia sa il aleg pe cel in tubulet ca asta sigur o sa se topeasca..


Stiti cat de mult iubesc produsele pentru par asa ca am luat la oferta acest spray pentru par de la Garnier ..deci spuneti-mi daca dupa ce il folosesc un pic vreti review !?!


Ultimul lucru..o pensula pentru modele pe unghii ! N-am apucat sa o testez caci i-am strambat niste perii ..mrg o sa va spun si despre asta cate ceva mai incoloo :D



Asta e tot..nu e mult dar nici putin ! Spuneti-mi daca doriti un look/review cu aceste produse !
Va puuup ♥ ...







♥♥♥
Dariaa

miercuri, 15 iunie 2011

Despre unghii si intretinerea lor ( 1 )


Buna fetelor!
Pentru ca v-am prezentat colectia mea de oje si pentru ca stiti cat de mult imi place sa imi fac manichiura,as vrea sa vorbim astazi despre acetona ! Da ati citit bine.Toata lumea care foloseste oja foloseste implicit si acetona ! Desi nu realizam joaca un rol foarte important in aspectul si sanatatea unghiei !


Nu sunt un expert in ceea ce priveste ingredientele sau ce inseamna o manichiura perfecta dar pot sa imi exprim opinia despre aceste 3 produse de mai sus ! Probabil daca nu ar fi existat acetona de la hemmel nici acest post nu ar fi existat.. De ce ?


Pentru ca face o diferenta foarte mare . Eu am unghiile foarte "slabe" si avand in vedere ca imi fac unghiile de doua ori pe saptamana le distrug si mai tare..sa mai mentionez ca nu folosesc base-coat deci oja ataca si mai mult unghia !
Eu sunt de acord ca si acetona din piata cu 3 lei isi face treaba si n-am nicio problema insa daca simtiti cum unghiile voastre sunt pe cale sa strige "AJUTOR" aveti nevoie de aceasta acetona .Afirm ca mi se pare incredibil de buna desi aceasta sticluta mica cost in jur de 7 lei si nu te va tine mult timp! Dar , unghiile mele n-au fost niciodata mai fericite :) . Eu simt ca nu le ataca si nu sunt asa "distruse"dupa curatare cum sunt cu o acetona normala..Sa mai spun ca miroase a miere? :x


Desigur acest dizolvant de la Billa il apreciez pentru ca scoate culoarea si sclipiciul foarte usor,este f bun la pret si nu am ce sa ii reprosez !


Acetona asta de la Dm insa miroase mai rau decat toate si simt ca imi mananca unghia rau de tot.Din acest motiv nici nu am folosit-o prea mult .


Ingrediente My Body :


Ingrediente Ebelin:


Nu am gasit ingrediente la cel de la Hemmel dar din informatiile pe care le detin are ingrediente naturiste.Oricum baniesc ca toate contin alchool deci nu sunt foarte diferite in igrediente si in consistenta.Cele doua din urma sunt niste lichide obisnuite pe cand dizolvantul de la hemmel e mai gros .
Eu consider ca mi-am gosit un produs "holy-grail" desi nu il cumpar intodeauna cand se termina datorita pretului si datorita unui produs nou descoperit de mine care si fara acest produs imi imbunataeste stare unghiilor.

Voi considerati ca un dizolvant pentru oja este important pentru unghiute?

Pupici !

♥♥♥
Dariaa

duminică, 12 iunie 2011

Things that I regret buying - Tag !

M-am gandit si m-am razgandit ..nu stiam ce sa postez si mi-a venit aceasta idee.
Sa va arat cateva produse pe care regret ca le-am cumparat..din diverse motive.
O sa mentionez la fiecare motivul dar este vorba doar de faptul ca mie nu imi plac, asta nu inseamna ca sunt produse oribile.Cu riscul sa ma repet, pentru a va lamuri despre fiecare produs va rog sa cititi micul "review".


Incepem cu pensula careia i-am facut review aici.
Nu am zis asa multe lucruri despre ea, ei bine intre timp am vazut si eu ce inseamna o pensula adevarata!
Este oribila pur si simplu ! Va rog nu va irositi cei 15 lei pe o pensula ca aceasta.Vedeti si in poza cat de rau ii pica peri si mai e si foarte aspra. NU O RECOMAND , nu cred ca ii va placea cuiva aceasta pensula ! :))


Creion de ochi/sprancene de la nyx .Culoarea este superba.Este foarte moale si se aplica mirific..
Singura problema? Se transfera dupa 2 sec si rezista tot cam atat . Am incercat si cu un fard peste el , pur si simplu nu-l pot face sa mearga.Nu stiu daca e doar culoarea asta dar m-a dezamagit complet..O sa incerc probabil sa il folosesc cumva sau probabil o sa ramana uitat in sertaras pana expira...


Alt creion acum de la oriflame ! Pff l-am comandat pe maro pentru ca stiam ca o sa il folosesc mai mult .A venit si surpriza..nici macar maro inchis este ..sau mai bine zis era negruu foarte intens.Am zis:"Nu-i nimic" ca am vzt cat de pigmentat e si am zis ca o sa il folosesc si asa..
Ieri am avut o surpriza tare placuta..s-a uscat sau nu stiu ce s-a intamplat ! e foarte apos si nu mai are niciun pic de intensitate.. a rezistat cat?doua saptamani..pff :)


Fond de ten cu minerale de la avon ! Ador formula ! Se intinde asa frumos ! Ador ambalajul! Dar sincer..nu vreau sa fiu un disco ball..e plin plin plin de sclipici e mai degraba sclipici cu fdt decat fdt. Daca aveti tenul fara nicio imperfectiune cine stie..s-ar putea sa va placa.Eu regret ca l-am cumparat pentru ca n-a fost foarte ieftin si nu il pot folosii :).


Aceste 3 oje le am de cand ma stiu si nu m-am atins o data de ele..Normal ca regret ca le-am cumparat, nu stiu ce a fost in capul meu :)) . Asta e mai fac si greseli :D.


Alt tus..de la Color Trend . N-am ce sa ii reprosez doar ca nu e ceea ce imi trebuie mie, aplicatorul a fost intodeauna piedica dintre noi doi :)) . Nu ma descurc cu el si a ba da am ce sa ii reprosez..se transfera.. In rest numai lapte si miere..Alt produs care va sta in sertar pana ma voi indura sa il arunc.


Paleta Gleam of Gold de la Avon . Cred ca ma faceti complet nebuna acum..
Cum sa nu-ti placa asa ceva? Well.. sunt mare fana a tuturor culorilor, sunt foarte pigmentate..dar au foarte mult sclipici auriu ! Poate acum vara o sa pot sa mai port o nuanta doua , dar imi pare rau ca am cumparat-o caci nu ma bucur de ea si nici nu o folosesc..



Fard de la Ives Rocher . A venit cu o revista si eram tare incantata . Cred ca cei de la ives rocher vor sa creeze o noua linie de farduri de ochi , cele invizibile?!?! Altfel nu imi explic de ce acest fard nu apare deloc pe mana poti sa ajungi cred ca la "pan" si sa nu reusesti sa obtii un swatch..
E pur si simplu translucid .. Waste of money..



Doua produse de par , despre Kallos v-am spus aici .
Cel de la Avon miroase urat si nu imi hidrateaza parul . Nu sunt produsele mele favorite si imi pare rau ca mi-am cheluit banuti pe ele chiar daca au fost ieftine . Desi mie nu imi plac am vzt si review-uri pozitive..asa ca asta e doar parerea mea .


Acestea fiind spuse, mi-ar placea sa aud care sunt regretele voastre:)) .
Pe maine , o seara placutaa !

P.S: Sper ca v-a placut aceasta postare , hihi .

Pupiciii
♥♥♥
Dariaa

vineri, 10 iunie 2011

Castigatoare Giveaway

Neataa !! Am facut extragereaa si numarul castigator este...

adica andreea !!!
felicitari andreea :) !! astept un semn de la tine in 48 de ore !




Cat despre voi celalate sa nu fiti suparate ! :( O sa organizez alt giveaway cat de curand >:D<

Pupicii Un weekend placut !

♥♥♥
Dariaa

Liste Giveaway , intrebari !

Giveaway-ul s-a incheiat !
Am facut listele:


Dupa cum vedeti majoritatea nu mi-ati dat email-ul ! Desi era foarte clara cerinta ! Nu o sa va descalific , dar daca nu am cum sa dau de voi si nu ma contactati in 48 de ore o sa trebuiasca sa aleg alt castigator..ma rog desprea asta mai multe cand anunt fericita castigatoare.
Am avut 40 de concurente si 58 de inscrieri !
Va rog sa verificati daca sunteti pe lista si daca aveti ceva de intrebat sau nelamuriri spuneti .
Deasemenea o sa reintru in normal cu postarile PROMIT !!!
Mai ales ca acum stiu ce vrei sa vedeti !
Pupici , va las sa vedeti listele o ora sau ziceti mai mult ? Eu sunt la fel de nerabdatoare ca voi sa anunt castigatoarea:)) !


(DACA VRETI SA MARITI APASATI CTRL SI SCROLL , altfel habar nu am cum sa le fac sa le maresc:)) )

♥♥♥
Dariaa

ULTIMA ZI !

Asta e ultima zi in care puteti sa va inscrieti la giveaway !
La ora 7 ( 19:00) concursul se va inchide si s-ar putea sa anunt castigatoarea chiar in seara aceasta!
Sunt foarte multmita ma bucur ca v-ati inscris asa multe,imi pare rau ca nu pot sa va dau la toate cate o pensulica!!

P.S : Am avut multe lucruri de ultim-moment de facut si de aceea nu am postat ! Srry:( !


♥♥♥
Dariaa

marți, 7 iunie 2011

Review-Sampon uscat de la Balea


Hei fetelor:D!
Revin cu mult asteptatul review, la samponul uscat de la balea..
Deasemenea am fost foarte surprinsa cand o groaza de fete au cerut review-uri la produse de par :D.


Deci : Odata ce il folosesti el zice caaa:
Mirosul urat al parului este indepartat.
Modul de utilizare( AGITATI RECIPIENTUL) Pipetanati foarte bine parul.Pulverizati de la circa 20 cm pe fiecare suvita in parte , lasati parul sa se usuce.Tamponati cu un servetel.


In primul rand el arata foarte bine.Vine cu suficient produs pentru 10 lei.Raportul cantitate-pret este in regula .
Trebuie folosit cu mare grija caci desi are pulverizator nu-l prea poti concetra unde doresti tu ,sau cel putin eu nu pot :)) .
IMI PLACE ca nu este alb cand il aplici la radacini si nu imi irita scapul.Deasemenea lasa parul destul de neted avand in vedere ca este un produs uscat.
NU-MI PLACE ca nu vad o diferenta prea mare inainte/dupa.Am cumparat acest produs pentru a ma ajuta sa scap de parul uleios nu pentru a-l face neted.:)


Am incercat, chiar am incercat sa il fac sa mearga,imi pare rau fetelor dar sunt dezamagita!
Nu-l recomand pentru ca este un produs care nu face absolut nimic pentru parul meu.In plus are un miros foarte ciudat care din pacate se mentine pe par .
Nu-l recomand , pastrati-va cei 10 lei si cumparati altceva cu ei ! :D
Este prima mea exp.cu un sampon uscat si nu sunt foarte impresionata,acum vreau sa il incerc pe cel de la batiste ! :P

Deasemenea produsul asta are ca al 3-lea ingredinet Alcool...

Sper ca v-am ajutat , daca mai doriti sa aflati ceva de acest produs nu ezitati sa ma intrebati !

Pupici
♥♥♥
Dariaa

vineri, 3 iunie 2011

Blog Award ! Share the love...♥


Am primit 3 blog awards si vroiam sa le dau mai departe .
Primul este:
De la Dedeea si Madalina! Multumesc mult :* .

Trebuie sa nominalizez 3 bloguri si acelea ar fii..
Madalina ( No Name)
Andreea(My Blueberry Nights)
Dia( Dia's Things)

Iar al doilea:


Pe care l-am primi tot de la Madalina !
Il dau mai departe laa :

Anca Buzea Make-Up
Anda Zeleanca
Andreea's Land
Antonia Make-up Artist
be a masterpiece
Beauty Tested
boonDY's box
Boutique-ul cu minuni
Camelia scrie...
Camy's Beauty Corner
Colorful Bazaar
DELIA'S CHOICE
Dia's things
Diary of a beauty addict
Fashion Doctor
Honeÿ Bunny
La Hanul Ancuteei...
LeyA CreationS
makeupfreeek
Miss Z
My Blueberry Nights
No Name
Septembrie, joi
Shopperita
Special K
SUDESSA
SWEET CRAZY LOLLIPOP

Deasemenea astea sunt blogurile care imi place sa le citesc .. foarte mult ! O sa se mai adauge la lista cu siguranta ! Asta asa ca o paranteza sa stiti ca va urmaresc chiar daca nu prea las comentu-ri ! Hihi :D

O sa pun si linkuri-le dar un pic mai incolo ! Pup:* .



♥♥♥
Dariaa

miercuri, 1 iunie 2011

Lucky Me , Lucky YOU ! ♥ * CLOSED*


La multi ani copilasilor ♥ ♥ ! Ce faceti ?
Eu am o veste tare buna ..Astazi dimineata tatal meu s-a intors din drum si mi-a dat plicul in care era pensulica travel size de la Sigma !
Nu mi-a venit sa cred , mai ales ca citisem catrebuie sa ma duc la posta vamala . Trebuia oricum sa mai astept stiam ca in 2 saptamani minim trebuie sa ajunga ..Dar surpriza ! Am primit mailul de confirmare joi ! Deci multumesc Sigma Brushes !

Pentru a va multumii ca sunteti alaturi de mine si ma sustineti o sa va daruiesc si voua o pensula !



Eu aveam mari sperante in aceasta pensula si nu m-a dezamagit !

Nu mai lungesc vorba..


REGULI :
1. Sa fiti followeri ai blogului meu prin GFC .
2.Sa imi spuneti o postare care ati dori sa o vedeti si/ sau ce ati vrea sa schimb/adaug pe blog ?
3. Sa postati pe blogul vostru despre acest giveaway cu link activ catre aceasta postare .
ACEASTA REGULA NU ESTE OBLIGATORIE , DAR CEI CARE O RESPECTA VOR PRIMI DOUA INSCRIERI .

CONCURSUL ESTE INTERNATIONAL , orice se poate inscrie :) .

Comentul vostru o sa contina , numele cu care ma urmariti prin GFC , raspunsul la intrebare ,link-ul catre postare(daca doriti ) si ADRESA DE MAIL !

DURATA DESFASURARII CONCURSULUI ESTE :
1-10 iunie 2011 .

Castigatorul va fi ales cu random.org si va fi anuntat pe 11 iunie .

Sper sa va inscrieti in numar cat mai mare !!


♥♥♥
Dariaa