joi, 8 decembrie 2011

CONCURS make-up fantezie ~ Are you a pumpkin ? INCHEIAT SI ANULAT :)

De data asta nu incep cu niciun "buna fetelor " intru direct in subiect...
Am amanat cat am putut postarea asta in speranta ca intr-o dimineata ma voi trezii si nu va mai exista aceasta problema !!
Este vorba de concursul care a inceput acum mai bine de 5 saptamani si care nu s-a incheiat practic , nici acum ..
Nici nu vreau sa dau vina pe altcineva decat pe mine ...Nu are rost si nu ar ajuta pe nimeni !!
Ideea e ca eu am promovat concursul si la inceput au fost multe doritoare care au disparut pe parcurs..De fiecare data cand vorbeam cu sponsorul acesta ma sfatuia sa prelungesc lucru pe care l-am si facut ...Dar pana cand ?
Imi cer scuze din tot sufletul ca v-am facut sa munciti degeaba !! Nici nu stiu cum as putea sa ma revansez fata de voi si cum ati putea sa aveti iara incredere in mine si daca voi mai realiza vreoadata un concurs sa aveti incredere sa va inscrieti ...
Deci concursul este oficial INCHEIAT SI ANULAT !!
Asta a fost ..ma doare sufletul cand stiu cat de ..nesimtita am fost pana acum ..Tot ce pot sa va spun e ca Imi pare rau !!


O zi buna ...

♥♥♥
Dariaa

12 comentarii:

  1. Dar pentru fetele care s-au inscris, sponsorii nu pot totusi sa dea premiile?Sau o compensatie?Adica un concurs se poate tine si cu 2 persoane daca doar ele se inscriu.Munca tot e depusa.Chestia e ca la inceput cand am vazut ca trebuie 13 participante ma si gandeam ca o sa il fac degeaba dar te-am intrebat si ne-ai asigurat ca nu ne inscriem degeaba, sa stam linistite.
    Eu pe asta am sperat mai mult.Credeam ca oricum se va tine. Nimeni nu da vina pe tine, dar am vazut ca sponsorii totusi au validat concursul cu trandafirul al lui Katelynn si puteau sa faca acelasi lucru si la tine mai ales ca a fost machiaj fantezie si eu cel putin am stat 3 ore sa il fac.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ioana:La mine nu a fost aceeasi situatie...
    Nu l-au validat si nici nu prea au vrut sa discute prea multe despre el :) .
    V-am asigurat ca nu muncitit degeaba pentru ca eu credeam ca lucrurile stau altfel..

    RăspundețiȘtergere
  3. Da e aiurea ca nu s-au implicat.Nu dau explicatii nu nimic:| Am vazut ca sunt neseriosi.Cand a fost vorba de alte bloguri au facut multe anunturi si cand a fost vorba de bloguri cu mai putine fete inscrise nu s-au implicat deloc.M-au deranjat mai multe lucruri care le-au facut si la alte concursuri si nici nu accepta o parere diferita.
    In fine.. asta e.Ei isi pierd clientii:).

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ioana:Exact asta s-a intamplat !! Imi pare atat de bine ca ai inteles fara sa spun eu asta in postare..nu de alta dar as fii atras numai comentarii negative si nu vreau sa se transforme tot intro cearta..In fata celor care nu cunosc situatia as fi fost doar o frustrata care nu a primit premiile pt blog si care e geloasa pe alte fete..Sper ca toata lumea sa citeasca commentul tau pentru c ae purul adevar:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Asa este.
    mereu au refuzat sa dea explicatii si chiar m-am inscris la concursuri unde au refuzat sa afiseze participantele.Mi s-a parut penibil sa zica ca au ales 3 castigatoare dar nu au aratat dintre care fete.La intrebari refuzau sa raspunda si ziceau sa comunici cu bloggerita si multe alte aspecte.
    In fine eu le-am trimis si un mail sa vad daca macar acum vor zice ceva.
    m-a deranjat mai mult faptul ca nu raspund si ne lasa sa ne tragem propriile concluzii.SPer ca si restul fetelor care s-au inscris sa nu se supere si sa lasam povestea incheiata:d
    Pup:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi pare rau fetelor ca s-a intamplat asa....insa pe mine nu ma reprezinta un astfel de machiaj si de aceea nu am participat(decat sa ma fac de ras:D) oricum era frumos din partea sponsorilor sa ofere participantelor macar cate un fard de ochii sau o oja pentru fetele care s-au chinuit... Si eu am vrut sa colaborez cu Cosmetic Style insa de fiecare data gaseau cate un motiv ba ca nu mai sponsorizeaza, ba ca sunt pe lista, ba ca nu sponsorizeaza decat daca am peste 500 Followers etc. recunosc ca este dreptul lor sa isi aleaga membri pe care ii sponsorizeaza dar nu mai bine imi spunea ca nu vor si gata. Oricum am spus ca nu voi mai vrea o colaborare cu ei iar dupa postarea aceasta chear au pus punctul...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ar si dragut sa faci o postare cu toate participantele sa le vedem si noi.In rest eu nu am nici o problema ca s-a anulat concursul,sunt fericita ca am realizat un machiaj reusit dupa parerea mea si astfel am castigat experienta.Cu siguranta o sa mai particip la concursurile organizate de tine si nu mai fi trista sunt sigura ca fetele vor intelege,doar suntem oameni.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. nu e nici o problema ca s-a anulat ..imi pare rau dar m-am distrat facand machiajul si nu regret ca am participat pentru ca iubesc machiajele fantezie :X nu mai fii suparata ca nu ai de ce. Regulile sunt reguli :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  9. @Ioana : Sper !! Mersi pentru sustinere !!!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Anicka Maya: M-am lacuit si eu !! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Minnie Angel:Ma bucur ca ma intelegi !! Cred ca o sa fac o astfel de postare sau daca nu le postez macar pe pagina de facebook a blogului ! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. @Pikie : Of of :( Mersi ca nu esti suparata !!

    RăspundețiȘtergere

Spuneti-va opinia aici :
♥♥♥